Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde kurde kurrde

Mam sie spotkac,za kilka godzin z wirtualnym PRZYJACIELEM-BOJE SIE i..

Polecane posty

Gość autorko topiku
gdzie jestes????!!!!???

Dobry wieczor kobietki 🌼 Hakuna_matata -- widze,ze jednak foty na @ doszly:) Tak ,nosze zielone soczewki............niestety ale musz nosic...skoro musze to dlaczego juz nie kolorowe:) Tak cZy tak mam zielone oczy wiec te soczewki jeszcze bardziej podkreslaja moje oczy:D He he he widze,ze autorka topicu dobrze sie bawi....oby tak bylo :D mam podobnieeee -- \"i tak boje sie spotkania ze sie nie spodobam \' hmmmmmmmmm chyba kazdy chce aby Go akceptowala druga wymarzona osobka:) Z tego co zrozumialam to wymieniliscie sie fotkami wiec.....do dziela beybe:D

Gość KURDE WROCILAM
:D🖐️

Gość kolakao
żeby tylko jakis psychopata internetowy nie porwał autorki czy coś:/

Ten spacerek chyba sie przedłużył :) juz nie moge sie doczekac... Swoja droga... sama jestem z facetem, z ktorym najpierw utrzymywalam kontakt posredni... Lecz nie przez internet tylko za pomoca smsow... Spotkalismy sie po okolo2-3miesiacach, na spotkaniu rozmowa sie az tak bardzo nie kleila jak poprzez smsy... Ale gdy tylko dobieglo ono konca zasypywal mnie smsami z komplementami :) a ja rowniez jak autorka topiku nie uwazam sie za zadna pieknosc-wrecz przeciwnie :) skonczylo sie tak ze jestesmy razem juz ponad 2,5 roku ;D

neee , bezbarwne z DZONSONA hehe (angielszczyzna - polszczyzna:P )kupuje za 45 zl. tzn.kupowalam i to jest 1 para na 1 miech a te co teraz mam to sa z firmy \"FRESHLOOK dimensions\" i jesli dobrze pamietam to zapalcilm 160 zl.ale masz 3 pary na 3 miechy wiec....oplaca sie:) Mialam tez blue ale z innej firmy,nie pamietam to nie bylo w ogole widac,ze mam niebieskie oczy ;/ Pozniej mialam zielone tez z innej firmy niz teraz to wtedy mialam zielone jak......mloda trawa,bardzo bardzo zielone ajak ufo hehe..a teraz mam bardziej stonowane:) \\ Szczerze piszac to wolala bym nie miec wady i nie nosic soczewek bo to nie jest takie \"piekne,ladne\" jak sie wydaje:O

Gość KURDE WROCILAM
Wiec.. Moje Drogie.. :) WARTO BYLO!! :D Szlam tam z dusza na ramieniu.. miala tyle obaw.. jedna czas spedzilam bardzo milo a co najwazniejsze byl taki sam jak w rozmowach na gg,te same zarty, w ogole... bardzo bardzo sympatyczny chlopak :)

Aha czyli są w takiej samej cenie jak bezbarwne? No to zamawiam :) Ta, noszenie soczewek nie jest takie proste...zwłaszcza na początku :) Ale potem jak się dojdzie do wprawy to looz ;)

Hakuna_matata - bezbarwne 45 zl badz 50 zl a kolorowe drozsze:P idz do optyka tam Ci wytlumacza......ja juz dlugo nosze soczewki..najlepsze sa z DZONSONA :P tlyko,ze kolorowe sa bardzo drogie:O no KUUURDE w koncu :) Widzisz.wiecej strachu sie najadlas a bylo gites jak Ci pisalam wariatko;););)

Gość KURDE WROCILAM
Poczekalam na niego w wyznaczonym miejscu.. dostalam buziaka na powitanie :D zaskoczyl mnie tym.Jesli chodzi o Jego wyglad to spodziewalam sie kogos TAKIEGO mniej wiecej,i nie jestem rozczarowana :) Mowie wam skromny ale cholernie cieply chlopak.Nie jestem w stanie ocenic jak mnie odebral... z niczym sie nie zdradzil ani czy sie rozczarowal moim wygladem czy tez mu sie spodobalam.W ogole nie wchodzilismy na temat wygladu.. nie przygladalismy sie sobie ale rozmowa byla udana,gladko szla.. przypadl mi do serca i napewno chce kontynuowac ta znajomosc :) CHCE ZEBY BYL.. moim Przyjacielem :) nie poczulam ,,motyli,,i nie nastawialam sie na nie ale mam wrazenie ze znalazlam w nim bratnia dusze.. kurcze no.. :)

Gość mam podobnieeee
Autorko, przywracasz mi nadzieje, ze to jednak mozliwe, ze takie spotkanko moze sie udacv :) Gratuluje Bibelotko, on widzial moja fotke, a ja jego nie, wkrotce go zobacze na zdjeciu, bo mi obiecal, zobaczymy, boje sie nawet patrzec, ze jest za przystojny, albo moze byc jednak brzydki, bo sam nie prosil o fotki, moja zobaczyl, powiedzmy sobie przypadkiem :(

Gość KURDE WROCILAM
Wiecie najblizsze dni pokaza.. jaki bedzie wobec mnie.. jak sie to rozwinie... zobaczymy.. nie wiem co myslec.. czego sie spodziewac,.. po spotkaniu sie jeszcze nie odezwal,zadnego smsa-cisza.. :( powinam sie zaczc martwic??

Gość mam podobnieeee
nie martw sie, dzis raczej sie nie odezwie, moze jutro, wiem ze faceci wlasnie tak robia i jest to naturalne, zupelnie nie przejmuj sie tym, ze nie apisal nic dzisiaj :)

Gość juz nie mam podobnieeee
musze zmienic nicka, bo juz nie ma podobnie, ja nadal przed, to bedzie horror

Gość ale jajaja
no to chyba chce cie przeleciec, ale frajer:P

KURDE WROCILAM - no widzisz jak supcio poszlo.a tym sexikiem i \"gumką\" to pewnie jakis podszywacz :O a moze i nie...??:O Nie,nie martw sie.............pewnie nie moze ochlonac po rozstaniu:P mam podobnieeee - aa czyli Ty nie wiesz jak On wyglada ale...On wie jak Ty wygladfasz i jest ok :P \"nie bój żaby..........żaba sama w strachu\" ;);)

Gość ale jajaja
no chyba zartujesz? na 1 randce facet mowi ci ze dzieki seksowi bedziecie prawdziwymi przyjaciolmi? poczeka az bedziesz gotowa? kobieto tak moze ci powiedziec facet po kilkumiesiecznej znajomosci ze poczeka a nie na 1 randce

Gość KURDE WROCILAM...
widze ze kogos zazdrosc wziela i sie poszyl DRUKOWANYMI PODEMNIE-zalosne|! ten chlopak nie jest napalonym palantem!! nie proponowal mi lozka!!PODSZYWACZU😠

KURDE WROCILAM - \" nie chciam mnie przeleciec powiedzial tylko ze wtedy bedziemy prawdziwymi przyjaciolmi ,ale powiedzial ze poczeka az bede gotowa\" tego to chyba nie 3eba w ogole skomentowac.............,wiesz co............to jakis \"pies na baby\" wydymać i ..... \"narQa glupia laseczko\":O:O:O:O

Gość KURDE WROCILAM...
HEJ NIE WIERZCIE OSOBIE KTORA JEST NA CZARNO!! PODSZYWA SIE !1 WIDOCZNIE SZLAG JA/JEGO TRAFIA ZE MI SIE UDALO-zalosne!! dodam tylko ze wlasnie napisal mi smska i ma nadzieje ze jeszcze bedzie niejeden taki spacerek!! SZkoda ze podszywacze zasmiecaja fajne topiki.:(przykro mi.I DZIEKUJE DZIWECZYNKI ZA WSPARCIE!! opilabym to winkie ale nie mam juz hihi ;)

Gość juz nie mam podobnieeee
dzieki Bibelotko, moze bedzie ok, zobaczy sie, ale i tak bede musiala przed spotkaniem wziac cale opakowanie melisy na uspokojenie :o cykor ze mnie jak cholera heee, ja wiedzialam ze to podszyw byl, z tym seksem :p

Gość ale jajaja
boze chyba dziecko 5 letnie by wiedzialo, ze mu chodzi jedynie o seks, wystarczy iq rowne 20 aby zobaczyc co to za palant przeciez on liczy na bzykanko!!!!!!!!facet na 1 randce takie rzeczy mowi?????????? wiesz co? ja tez kiedys spotkalam sie z facetem ktory liczyl na seks ale zaczal o tym gadac dopiero gdzies na 10 spotkaniu !! ten twoj sie nie cykal i byl szybki:P

KURDE WROCILAM - eee kuwa czytaj uwazniej i do kogo !!! Nasza \"kurde kurde kurde\" zaczern sie a tamten podszywacz niech spada:P juz nie mam podobnieeee - hehe nie dziwie sie,zew masz cykora............ale nie idziesz na rozstrzelanie tlyko na rande vouz wiec usmiech :D Ten facet pewnie jeszcze bardziej boi sie od Ciebie:):)

Gość KURDE WROCILAM...
POWTARZAM KTOS SIE PODSZYWA!!!!!!!!!!!!!!!! :( SPOTKANIE ZAKONCZONE SUKCESEM!!! :) ZADNYCH NIEMORALNYCH PROPOZYCJI !! 😠 ZADNEGO SEXU !!!!!!!!!!!! POWTARZAM KTOS SIE ZACZERNIL I UDAJE MNIE!!!!!!!!1 SZKODA ZE UWIERZYLYSCIE W TE KLAMSTWA !! :( PRZYKRO MI!!! ALE nie bede sie juz tlumaczyc za jakiegos durnego malolata ktorry ma radoche ze mnie udaje!! ZYCZE I WAM OWOCNYCH WIRTUALNYCH SPOTKAN!!! :)

Gość KURDE WROCILAM...
a jak sie zaczernic?