Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiznesWomen

Dom weselny,czy myslicie....

Polecane posty

Gość BiznesWomen

ze warto otwierac cos takiego.Mam troche gotowki i nie wiem z czym wystartowac.Czekam na opinie :)

Gość ale żeś konkretna

Gość BiznesWomen
Spadaj na bambus cioto!!!

Gość ale żeś konkretna
uuuu... ale pojechałaś... chyba się rozpłacze :D

Gość a ja jestem do niczego
jak obie sympatycznie rozmawiacie:D

Gość BiznesWoman
ale zes wygadana...

Gość to duzo kosztuje
ale mozesz zaryzykowac,jakis kredyt albo dofinansowanie,i sie uda

Gość BiznesWoman
Z wybudowaniem nie bedzie problemow,tylko czy potem sie uda...Wszedzie narzekaja,ze nie ma miejsc a sale na wesele trzeba rezerwowac rok przed...

Gość Lulu na moście
wez pod uwage konkurencje. jesli nie masz doswiadczenia w tym kierunku, to lepiej sie za to nie bierz.

Gość jestem tutaj nowy
Powinnas miec jakis ciekawy pomysl , samym budynkiem ludzi nie przyciagniesz , bylem ostatnio na weselu w jakims zabytkowym dworku , wlasciciel kupil go i wyremontowal , mowil ze kupil ruine za grosze a duzo pieniedzy wlozyl w remont , jest na wsi i zaleta jego jest spokoj oraz niesamoity park wokol - duzy , pelno kwiatow i fontanny , trudno u niego o wolne miejsce a klientow ma nawet z innych panstw , najczesciej z Niemiec i Szwecji . Chcialem Ci go pokazac ale zapomnialem jak sie nazywa i nie moge znalezc go w internecie ale powinnas pomyslec moze o czyms takim .

Gość BiznesWoman
Mam podobny pomysł.Działke mam na wsi(15km) od wiekszego miasta. Myslałam o czym w stylu goralskim z zewnatrz a w srodku elegancko.Wiem,ze sa tez duze dofinansowania z Unii :) Mysle juz o tym od 3 miesiecy,ale jednak strach przed porazka jest...

Strach to dobry znak ;) samozachowawczy. Takie miejsca zawsze beda sie cieszyly popularnoscia, ludzie zawsze beda robic wesela, jednak musisz sobie zrobic biznes plan i policzyc najpierw, czy Cie na to stac. Nie mozna zrobic na odwal sie - byle jak. Zdobywasz klienta, i jego zadowolenie da Ci kolejnych klientow. Warto pomyslec o stronie inernetowej i jej pozycjonowaniu - zeby po wpisaniu w google slow: (na przyklad) wesele gdansk (czy gdzie tam mieszkasz) wyskakiwala Twoja strona w pierwszych miejscach, oprocz tego reklama w portalach slubnych, rozdanie wizytowek we wszystkich miejscach typu: kamerzysci, fotografia slubna itp - im Cie wszedzie wiecej, tym lepiej. No i jakos - jakosc oferowanych przez Ciebie uslug musi byc na wysokim poziomie - ludzie raczej nie szukaja byle czego na wesele, czesto wola doplacic troche wiecej ale miec pewnosc wysokiego standardu. Z wlasnego doswiadczenia moge Ci powiedziec, ze sal nietandetnych, bez balonow (ktorych w kazdej sali na peczki), bez plastikowych serc i innych tego typu ozdobnikow jest bardzo niewiele, bardzo trudno znalezc sale z fajnym klimatem - modnym ostatnio np. wiejskim, rycerskim, czy dworkowym.

ja jakbym miala kase na cos takiego to bym sie nie zastanawiala, ale to tez zalezy od miejsca, u mnie sa 3 tego typu domki, w jednej juz sa zamowione wesela i inne imprezy ponad rok do przodu, ale to tez zalezy od jedzenia,,, ja mialam w super lokalu wesele, ale zarcia co kot napłakała... i tam sie znajdzie wolne miejsce na jakies wesele,,, ale tam gdzie daja dobrze zjesc to zapisow multum

Gość wydaje mi się
że warto, biorąc pod uwagę obecne zapotrzebowanie to ci się wszystko ładnie zwróci. Tylko faktycznie dobrze byłoby, gdyby to miejsce było jakieś w miarę konkurencyjne i kusiło atrakcjami

Gość BiznesWomen
Hmmm...troche mi lepiej :) Tak wiem biznes plan i te rzeczy juz sie powoli w to zaglebiam.Mam jeszcze taki pomysł,ze po weselu dla mołodej pary tydzien wypoczynku w Zakopanym(mam tam domek) na koszt firmy :) Mam nadzieje,ze przyciagnie klientow...Wiem,ze to musi byc zrobione z gustem,bez kaszany :) Dzieki za rady,Pozdrawiam x