Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaaarooo

Duac-co robić?

Polecane posty

hej dziś byłam u dermatoloszki i przepisała mi DUAC.i tak zastanawiam się czy go kupić bo trzeba przyznać że troche kosztuje 39 zł, zastanawiam się bo mam problem głównie na plecach i mam je smarować właśnie duaciem ale nie wiem czy takie małe opakowanie warto kupywać (czy jak posmaruje dwa razy to się nie skończy?) czy to wogóle działa ? a co z przebarwieniami, na nie też działa? poradcie coś :)

Duac jest bardzo dobrym lekiem i naprawde warto zainwestowac w niego.No niestety co fakt to fakt-tubka jest rzeczywiscie malutka....a zwlaszcza gdy ktos chce smarowac na plecy tak jak w Twoim wypadku...Troche bezmyslnie ci dermatolodzy przepisuja leki....Tyle kasy....Na pewno byloby inne wyjscie...-jakis tanszy lek...Tym bardziej,ze dobrze wiemy,ze te leki i tak calkowicie nie wylecza nikogo z tradziku...On i tak i tak wroci...Tez mialam super cere po Duacu i co....lepiej nie pytac co...Ale gdy go uzywalam to bylo extra naprawde

Gość nadziejka4793
Polecam jak najbardziej ja w sumie mam juz plecki wyleczone i to własnie dzieki Duacowi lekarz kazał mi stosowac punktowo na buzie i plecy ale na plecha chłopak zaczał mi smarowac cienką warste po całosci i na prawdepo mogło z buzi jeszcze tak ładnie nie poschodziło ale mam nadziej ze niedługo bede tak jak na plecach.

to co kupić???jeśli kupie to prawdopodobnie jedne takie opakowanie Duacu nie wystarczy co nie ? a ty NADZIEJKO 4793 po jakim czasie ci pomogło? musiałąś kupić wiecej niż jeden raz?? :)