Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macie tu cos

fotka czarniejszej

Polecane posty

Gość Nowy czy Ona przeslala
;) powiedzmy 🖐️

Tylko i wyłącznie jeśli chcesz.I możesz być pewnym,że jeśli dostaną się w moje rece będą rekomendowane tylko przeze mnie :)

Gość do Nowego
Nowy wyslesz mi fotę ? obiecuje :żadnych komentów

Jak na razie to i tak dzielę skórę na niedźwiedziu. ;-) To znaczy, będzie impreza będą z niej foty. :-) , które wyślę nie zastanawiając się ani chwili. Oczywiście pod warunkiem że dowiem się kim jesteś. :P A to może nie być już takie proste ;-)

Gość do Nowego
kim jestem ? Dziewczyną z Warszawy,nie mam stałego nicku.W takim razie poczekam ,jak będziesz miał zdjęcia -daj znać;)

Nie będzie proste bo nie chce w najbliższym czasie uskutecznić demaskacji ;) Pozostaje mi cieszyć oczy słowem pisanym i uruchomic wyobraznie ktora pod lupą zarejestruje obraz :) Lecz widze, że niejedna wielbicielka grzeja się na myśl o uzyskaniu Twoich zdjęć więc na pewno spożytkujesz je :P P.S Masz do mnie zaufanie chcąc mi wysłać swoją facjate?

ciekawość- pierwszy stopień do... piekła, a może do wiedzy?

muszę wytrwać do 15.30, kiedy to trzeci z kolei dentysta zajrzy mi do paszczy i wymyśli co mnie tak napierdziela. Dwóch poprzednich nie wiedziało... Jak dojechać z centrum na Tatrzańską?

co miałam zobaczyc, że stworzenia nocy omijają moje ciało? może jestem mało spostrzegawcza, ale przez ten ból ryja już mi mózg przestaje działać

marzenna... jak to za co, za darmochę ;-) Wszystko w ramach promocji i najlepszych usług na terenie kraju i zagranicznych filii. :P

:D nie za co piwo, ale za co ten zaszczyt. W promocje nie wierzę.:P

swoją drogą to bym nie ryzykowała. Twoje wielbicielki by mnie zagryzły:P. Ale jak mnie przestanie boleć szczęka to się ochleje z radości. I może nawet sufit pooglądam, bo teraz to nawet nie mam ochoty o tym myśleć:(

jeżeli pan od jamy ustnej ma promocję to moze nie zostawi:P.

marzenna... jakie tam \"wielbicielki\" to wszystko moje podszywy :P Marzę by Marzenę chociaż raz zastać w dobrym nastroju i bez bólów, czy to takich, czy siakich. marzenna bądź dzielna :D i trzymaj się. Ja zmieniam miejsce składowania i spróbuję dotrzeć na róg ... co za dużo to nie zdrowo 🖐️

w dobrym nastroju to ja siedzę w 102 a nie na kafe. Ide na fajkę, myje kły i pod topór kata...🖐️

Gość gsgfs
ja chce nowe fotki Czarniejszej:(:(:(

Gość gsgfs
to czekam :)

Popros o foty... no to teraz dałaś mi dużo do myślenia z tym \"wykorzystaniem\" ;-) Za cholerę nie mogę skojarzyć faktu. Może jakieś szczegóły. Przynajmniej kiedy to miało miejsce, to \"wykorzystanie\" oczywiście :P

Przecież napisałeś,że znam Twoją twarz ;) Więc wnosze skarge. Impreza pod gołym niebiem księżyc gwiazdy plaża. Było bardzo sympatycznie.Do czasu .Rano obudziłam się z piaskiem w ustach , a obok mnie pustka.zwyczajnie nawiałeś :P Nie wiem czy kojarzysz ponieważ mnie takie ekscesy nie zdarzają się za często nie wiem jak jest w Twoim przypadku :P

Tak jak i twoja osoba poszukująca zatracinego dziewictwa :o :D No do dziś budze się zlana zimnym potem na mysl o tamtej nocy.

jakie zatracone dzieciństwo? ja mam nadal 12 lat