Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuu buuuu

czy ktoś z Was jest na stażu albo w pracy i nie ma nic do roboty?

Polecane posty

Gość darietta
jestem zarejestrowana na bezrobociu i znalazłam ofertę ze poszukują na staż do biura rachunkowego i sie zgłosiłam a kobieta poszukiwała osób z bezrobocia ja mam wykształcenie średnie sprzedawca- technik handlowiec no i kobieta chciała abym u niej pracowała można powiedzieć ze poszerzam swoje umiejętności zawsze może sie przydać prace w sklepie zawsze można znaleźć ale ja chciałam spróbować czegoś innego

Gość buuuu buuuu
czyli staż nie jest traktowany jako praca? czy stażysta jest nadal osobą bezrobotną? zarejestrowaną jako taka w urzędzie pracy?

Gość buuuu buuuu
kurde ale fart:) facet zabrał stąd słuchawkę od telefonu i już go sobie zostawił w pokoju :) przynajmniej nie będę musiała się wkurzać jak będzie mi tu dźwięczał:) ale nadal nudzę się jak mops :( mam tu jakąś umowę którą należy poprawić ale oczywiście nie za bardzo wiem,co powinnam zmienić :( do niczego tu nie jestem potrzebna :( :( :(

Gość buuuu buuuu
jeszcze 4 godz :o :( :) :p :D

Gość darietta
jak sie jest na stazu to chwilowo nie jest sie bezrobotnym ale to urząd ci płaci mam tez pytanie czy ktos po takim stazu został zatrudniony w firmie czy urzędzie ile teraz zarabiacie bo mi powiedziano ze niby po tym stazu bede mogłabyc zatrudniona bo pracodawca sobie cos takiego zastrzegł - ja jestem na stażu jako księgowa

Gość darietta
ja jestem w pracy do 16 i znów sie nudzę zaraz idę sie dowiedzieć czy coś mają jeszcze dla mnie

Gość buuuu buuuu
HURRRA!!!!! FACET Z POKOJU DAŁ MI "ZLECENIE" :):) mam zrobic jakis wykaz działek :) :) spytał ,czy mogłabym w WOLNEJ CHWILI :D :D mu to zrobic :D hehehe ja mam wolna chwile od 7 do 15 :D WRESZCIE JAKIES ZAJĘCIE :) no to biorę sie do roboty :)

Gość Betty Boop 24
jestes jeszcze??????????? znam ten ból

Gość darietta
ja jestem

Gość buuuu buuuu
znów jestem zrobiłam już ten wykaz:) teraz 2 godz znów nudzenia sie :D

Gość buuuu buuuu
Mogłam wolniej robić ten wykaz :o a tak to ryk cyk mik, gotowe i znów nie mam co robić :o :D

mogłaś mu powiedzieć, że cały czas masz wolną chwilę, może dałby ci więcej zadań. Oni nie wiedzą, że się nudzisz, dopóki im tego jasno nie powiesz.

Gość akka22
Ja chyba coś wiem na ten temat- niestety... Też jestem na stażu i całe 8 godzin siedze przed kompem i nie ma nic do roboty!!! Zwariować można!!

Gość Betty Boop 24
też sie nudze :)

Gość Betty Boop 24
do kiedy masz ten staż... ja do 30 listopada.

Gość akka22
Ja dopiero nie dawno zaczelam... mam do stycznia :-(

Gość darietta
ja mam staż do lutego i u mnie pracy jest pełno tylko teraz wolna chwila ale jak mi sie skończyła robota to poszłam i poprosiłam o coś i dali mi numerowanie dokumentów durnota kompletna ale ktoś to musi zrobić a za chwilkę mykam na pocztę idę sie troszkę przejść i jeszcze dwie godziny pracy

Gość darietta
a mam pytanko obie macie staż w urzędzie czy ktoś ma tak jak ja w biurze rachunkowym,

Gość akka22
Ja mam staż w firmie zajmującej sie kredytami których nie ma!!! "Koleżanka" pojechała a ja tu siedzę sama... :-(Zwiaruje tu...

Gość darietta
mam pytanie może ktoś tu zajrzy czy ktoś został zatrudniony w firmie której miał staż ile dają wtedy pieniędzy

Gość darietta
a czy wam coś dopłacają do pensji za staż bo mi niby maja cos dołożyć za to że dobrze pracuje bo jak szefowa mówiła to co daje bezrobocie to jest nic

Gość Betty Boop 24
ja mam staż w prywatnym pb.. mi nikt nie dopłaca bo i tak nie mamco robić... chciałabym mieć staż w biurze rachunkowym bo taki skonczyłam kierunek

Gość buuuu buuuu
jestem,jestem:) tylko miałam "zajęcie" bo kurde wkurzało mnie to,że co 2 min jak sie nie używało kompa, to właczał sie wygaszacz ekranu a potem trzeba było wpisywać hasło ,postanowiłam to zmienic,i przy okazji zmieniła sie tapeta na pulpicie:o a na tepecie był psiak pracownika, i to musi koniecznie zostac :( a teraz nie ma :( i zachodzę w głowę jak odzyskać starą tapete :( cholera jasna,po co w tym w ogóle grzebałam KURDE NIE WIECIE JAK TO ODZYSKAC?

Gość buuuu buuuu
nie chce grzebać w osobistych rzeczach pracownika ! jak inaczej mozna odnaleźć to zdjęcie?

Gość buuuu buuuu
jak restarowałam potem kompa to to zdjęcie psiaka na chwilę się pokazywało ...