Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuu buuuu

czy ktoś z Was jest na stażu albo w pracy i nie ma nic do roboty?

Polecane posty

Gość Betty Boop 24
a nie ma jej we właściwościach pulpitu z "zakładce" tło???

Gość buuuu buuuu
a co do zarobków, to na stazu przeważnie zarabia się tyle co wynosi zasiłek, a więc aktualnie ok.480zł,ponoc niedługo ma pojsc w górę ta suma... jeśli jest sie w prywatnej firmie na stażu można ewentualnie liczyć jeszcze na jakiś dodatek od szefa ,a jak się jest w placówkach typu urzędy to nie ma na co liczyć :(

Gość buuuu buuuu
nie ma tego zdjęcia w tle :(

Gość buuuu buuuu
to jest bardziej skomplikowana i dośc przykra sprawa:( ten pracownik juz prawdopodobnie nie wróci... jednak wszyscy mają nadzieję,że jednak może jeszcze się pojawi a ludzie z tego pokoju z sentymentem podchodza do wszystkich jego rzeczy które tu sa,na jego biurku nic nie ruszają,kalendarz zatrzymał sie na kwietniu itp itd wszystko tak jak by na niego czekało....no i ta tapetka,z jego psem :( w poniedz jak właczyłam tego kompa to każdy kto przechodził to mówił,ze to ulubieniec tego pana itp itd i teraz jak zobacza ze nie ma tej tapety to lipa trochę :(

Gość buuuu buuuu
cholera jasna,żeby ja odnaleźć musiałabym przegrzebać wszystkie rzeczy w tym komputerze a nie chcę tegio robic :( to jego prywatne rzeczy :(

Gość 1212121212
jak jest sie na stażu to nadal ma sie status osoby bezrobotnej i trzeba co miesiąc podpisywać się w UP. Dostaje sie też taką kartke - sprawozdanie z przebiegu stażu, którą oddaje się na zakonczenie stazu. Ja jestem na stażu ponad miesiąc i też nie mam duzo do roboty ale zawsze cos mam. Przeciagam sobie ta prace zeby jak najdluzej miec zajecie. Dobrze cie rozumiem, takie nicnierobienie jest gorsze niz nawał pracy

Gość darietta
a ja jestem na stażu z bezrobocia i nie muszę jeździć na bezrobocie co miesiąc tylko jadę teraz z wynikami badań i później dopiero po stażu chociaż co miesiąc to muszę jechać żeby książeczkę podbić durnota jakby nie mogli mi dać jakiegoś zaświadczenia mam też pytanie czy po takim staczu dostane jakieś dokumenty potwierdzające że odbyłam taki staż i kto mi to da bo z pracodawca nic nie podpisywałam

Gość buuuu buuuu
witam kolejnego dnia "pracy" :) ciekawe czy dziś znów będziemy się nudzić :p ja jestem niecałą godzinkę a już nawet dano mi coś do skserowania WOW :D dziś nie siedzę sama-jest ze mną w pokoju jeden Pan, więc będe mu truła cały dzień o robotę :) darietta--->>> na pewno po stażu coś Ci wystawią,jakieś zaświadczonko :)

Gość buuuu buuuu
lewoskrzydłowa:)---->>>a co to za wakacyjna praca(jeśli można wiedzieć):p ??

Gość buuuu buuuu
dareitta--->>> piszac "bezrobocie" masz na myśli urzad pracy??? :)

pracuję w firmie ... i tłumaczę stronę internetową tej firmy z ang. na polski a w przerwach biegam na pocztę i pomagam pani księgowej. Generalnie nie mam co robić :) Ale na sczęście niedługo KONIEC ! dodam jeszcze, że to moja pierwsza w życiu praca

Gość darietta
hej dziewczyny zgłaszam swoja obecność na forum właśnie przyszłam od lekarza i mam dokumenty na biurku wiec troszkę pracy będę miała dziś

Gość darietta
o nie zauwazyłam tak piszac bezrobocie mam na myśli urząd pacy hehe

Gość buuuu buuuu
no kobitki :) jakoś mi minął dziś dzień:) może nie byłam jakoś zawalona robotą,ale co jakiś czas pojawiała się jakaś pierdółka do zrobienia, a resztę czasu spędziłam na necie:) kupiłam parę rzeczy na allegro :p trochę sobie wydrukowałam rzeczy i jakoś zleciało :) :) Pana z pokoju jutro nie będzie ale zostawił mi małą robotkę na jutro (segregację jakichś papierków) ----dobre i to :) a Wam jak dzionek mija?

Gość buuuu buuuu
witam kolejnego dnia:) coś tu pusto:( czyżbyście wszystkie były tak zapracowane że nie macie czasu wejśc na kafe?:) 🌻

Gość buuuu buuuu
nikogo nie ma?

Gość darietta
ja jestem dziś troszkę później zaczynam bo byłam w szkole odebrać dyplom zdałam egzamin zawodowy hehe ale sie ciesze i jak masz dziś co robić bo ja mam stertę papierów ale jeszcze nie wiem w jakim programie mam je wprowadzić a u szefowej jest jakiś mecenas i nie przeszkadzam wiec sobie troszkę po sieci pobuszuje

Gość buuuu buuuu
gratulacje!!! ja dziś tylko jakąś umowę poprawiałam ,posegregowałam jakieś rzeczy w segregatorze i to by było na tyle...nic więcej nie mam :o ale dziś wczesniej stad wyjdę,bo muszę jechać do urzedu pracy po umowę o staż. Własnie obmyslam o której wyjść :p

Gość buuuu buuuu
chmmmm.... może o 13 :p

Gość darietta
ja wychodzę o 13,40 bo idę do lekarza tez muszę troszkę na ściemniać

Gość darietta
a dziękuje za gratulacje