Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Faxe

Gdzie na necie kupię postinor?

Polecane posty

Gość Faxe

W grę wchodzi wyłącznie kupno wysyłkowe, nie pytajcie, dlaczego, po prostu i tyle. Czy mógłby ktoś podrzucić namiary na źródło, gdzie mogę go dostać?

Gość jajo na twardo
zanim ten postinor do Ciebie poczta dojdzie, to juz dawno bedzie po ptokach.

Gość nie kupisz.......
zreszta zanim go dostaniesz to minie wiecej niz 72 h boisz sie isc do gina?

Gość racja masz tylko72h
a poczta u nas nie działa rewelacyjnie idż do apteki dostaniesz w każdej-chyba że nie masz recepty ale to nie problem idziesz do ginekologa i mówisz w czy problem...

Gość ** ** ** ** ** ** ** ** **
postinor jest na receptę...nie wydaje mi się żeby możliwy był zakup w necie leku na receptę...do tego realizacja zamówienie i przesyłka potrwa dwie doby ma masz zaledwie 72 godziny...chyba że jakaś osoba prywatna z jakiegoś forum po prostu odsprzeda Ci kupiony wczesniej lek.

Gość Faxe
Nie potrzebuję go "na teraz", ale przyszłościowo, w razie np. pęknięcia gumki. A iść do ginekologa nie mogę, bo mieszkam za granicą, w UK konkretnie, a tu postinoru nie ma, do innych środków jakoś nie mam zaufania.

Gość ** ** ** ** ** ** ** ** **
no jak się nie spieszy to po prostu poproś jakąś koleżankę z polski żeby wzieła od swojego gina receptę i kupiła ci te pigułki...obca osoba może Cię zrobić w jajo, a na oficjalnych serwisach typu allegro nie można handlować lekami an receptę...a gdyby nawet ktoraś z aptek internetowych sprzedawała na receptę to i tak tej recepty potrzebujesz żeby im przesłać

Gość też myślęże najlepiej niech
prześle Ci jakaś koleżanka....

Gość jajo na twardo
Glupia jestes. W UK postinor jest, nawet bez recepty. Idziesz do apteki i prosisz o "morning after pill". a jak lekarz ci da recepte, to dostaniesz lek za darmo!!! Wiem, bo dostalam od swojego lekarza pierwszego kontaktu. Mozesz tez isc do brook centre (poszukaj na google ich adresu, maja duzo placowek), to Ci dadza za friko.

Gość jajo na twardo
Te inne marki tabletek "po" to jest wszystko na bazie tej samej substancji, tyle ze produkuja to rozne firmy i kazda ma swoja naze, ale skutecznosc ta sama i sklad ten sam.

Gość gość
antykoncepcje po (postinor), tabletki antykoncepcyjne, oraz tabletki aborcyjne znajdziesz na WWW.WOMENHELP.ORG plus profesjonalna porade i helpdesk po polsku.