Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiciaaa1964

Jaka ja jestem niesamowicie wredna, aż czasami się sama zaskakuje

Polecane posty

Odsprzedam starą podeszwę filcową od bamboszy,posłuży jako wkład na zapiekankę...

Tak przy okazji dobra wiadomość - udało mi sie namówić męża by znowu zaprosił swoją siostre na obiad :classic_cool: Przyjdzie jutro. Teraz pójde do sklepu kupić ser edamski w plasterkach i orzeszki solone. :D Tak jak już ustalone orzeszki solone będe nosić w majtkach, a ser w bucie. :classic_cool: Nie mogę się doczekać momentu, w którym ona spróbuje któryś z tych przysmaków :classic_cool: Najpierw poczęstuje ja kanapkami z tym serem wzbogaconym o niezwykle mocny aromat moich stóp, jako przyprawe dodam tez troche koz z nosa(mam nadzieje, że ona nie patrzy do kanapki jak ją je :classic_cool:) potem na deser poczęstuje ją solonymi orzeszkami z moich majtek. Swoja droga to ciekawe, czy ona wczoraj naprawde nie poczuła smaku cipki na swoich sztućcach, czy poczuła, tylko z grzeczości nie zwróciła na to uwagi :classic_cool:

Gość mam na dzieje ze Cie w życiu
nie spotkam :-o

Gość tam dzie diable
obrzydliwe

Gość kicia456r
zapomnialam dodac ze ona bedzie piekla u nas ciasto wiec pomasturbuje sie walkiem do ciasta, radelkiem i szklanka (do wycinania koleczek w torciku). choc tym ostatnim juz czuje za duzy luz wiec wkladam dodatkowo sobie walek

Gość Z krwi miesięcznej
przygotuj kaszankę. A swoją drogą, jak można ufać istocie, która krwawi przez tydzień, ale nie umiera.

Gość taka zona jak ty to skarb
wtedy można mścić sie na wrogach zapraszając ich na obiad :)

Gość masz 43 lata a zachowuejsz sie
jak wredna małolata :P

No i super, orzeszki trzymam w majtach od wczoraj, nawet spałam z nimi, podobnie ser, mam go od wczoraj cały czas w skarpetce, czuje, ze jest juz śliski z potu :D No to pora przygotowac dania. \"Z krwi miesięcznej przygotuj kaszankę. \" Nie wiem jak się robi kaszanke :-o \"kicia456r \" To jakas parodia podszywu ? :D \"Nie jesteś wredna tylko głupia =_=. Zachowanie poniżej krytyki\" Tak, i niemożliwie mi z tym dobrze :classic_cool:

Gość Normalnie
Gotujesz kaszę, dodajesz krew i przyprawy, i do piekarnika. Czarny pudding już gotowy.

Gość nauczyciele to w większości po
musisz mieć niezły syf w pipie i w głowie , normalni ludzie takich rzeczy nie robią

Gość lilja
Ja bym ugotowala zupe pomidorowa, taka w miare gesta i w jej miseczce zanurzyla zakrwawiony tampon. nie powinna wyczuc! albo na przyklad podac noodle jakies o smaku kurczaka czy cos, one sa troche zoltawe i siknac do nich (ale nie za bardzo, zeby nie wyczula) ja planuje zrobic numer z noodlami mojemu szefowi, bo jest prawdziwym scierwem. zawsze mi kaze je sobie podgrzewac, juz ja mu je podgrzeje nastepnym razem.

No, nareszcie sobie poszła! Hahahahahaha! Jak jadła kanapki to nie zauważyła glutów, ale jak już zjadła powiedziała \"co to był za ser? Dziwnie smakuje, nie jest przypadkiem przeterminowany?\" :D :D :D :D Orzeszki solone zjadła ze smakiem :D Wszystkie :D Ale miałam radoche jak na to wszystko patrzyłam :D \"Gotujesz kaszę, dodajesz krew i przyprawy, i do piekarnika. Czarny pudding już gotowy.\" Hmmmm... \"współczuję twojej c***pce po tych orzeszkach SOLONYCH. nie piecze Cie w pi**e?\" Nie, jakimś cudem nie żaden orzeszek nei dotknął mojej cipki :classic_cool: \"musisz mieć niezły syf w pipie i w głowie , normalni ludzie takich rzeczy nie robią\" A żebys wiedział :classic_cool: \"Ja bym ugotowala zupe pomidorowa, taka w miare gesta i w jej miseczce zanurzyla zakrwawiony tampon. nie powinna wyczuc! albo na przyklad podac noodle jakies o smaku kurczaka czy cos, one sa troche zoltawe i siknac do nich (ale nie za bardzo, zeby nie wyczula) ja planuje zrobic numer z noodlami mojemu szefowi, bo jest prawdziwym scierwem. zawsze mi kaze je sobie podgrzewac, juz ja mu je podgrzeje nastepnym razem.\" Hahahaha! Dzięki Tobie wiem juz co robić jak znowu ona przyjdzie!

Gość ty oblesna wredna ty ty

Gość jak można takie rzeczy w ogóle
robić

Gość usmaż podpadki i powiec
że to kotlet

Gość blee
baw się tak dalej, aż pewnego razu siostra twojego męża nie przeżyje takiego "smacznego" posiłku

Gość a czmu miałaby urmzeć

Ja to bym jej zrobiła jajecznicę z dodatkami (kozy z nosa i troszeczkę krótko przyciętych włosów łonowych), a jeżeli pali papierosy to trzeba do papierosa wepchnąć pocięty na drobno kawałek paznokcia z palca u nogi, będzie rzygać :D

Gość super pomysły
:D

Gość hahahahahahaha