Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciiii

cisza

Polecane posty

Gość do was dziewczynki
i nie sadze aby bylo cos w tym fajnego bo chyba facet dal nogi

Gość I bardzo dobrze...........
Tak my tutaj to niedługo staniemy się mistrzyniami w oczekiwaniu na to,aż facet odezwie się pierwszy:D Naleśnik, a wiesz w jakie miejsca on chodzi? Bo jeśli tak to niewidzę problemu, czasami losowi trzeba pomóc;)

Do do was dziewczynki, a odpisałaś mu na tamtego eska?

Gość do was dziewczynki
tak podziekowalam mu za mile spedzony czas itp

Gość punkt widzenia ona
hej dziewczynki :) Ja sie konsekwentnie nadal nie odzywam :) Mam nadzieje ze to coś da i on zatęskni, chociaż tracę już nadzieje powoli :( Dziewczynki mam nadzieje ze wam sie jakoś ułoży ;)

Gość do was dziewczynki
troche to wkurzajace mowiac szczerze

No i o.k:) Nie masz co się martwić, ja miałam podobnie, zaciśnij zęby i czekaj...Odezwie się, zobaczysz;)

Gość nalesnik
wejede potem teraz nie moge

Gość do was dziewczynki
oby sie odezwal bo bedzie mi smutno...

Gość do was dziewczynki
no kochane , szok, puscil sygnalka!przed sekunda

Jak nie będziesz mogła wytrzymać to puść mu sygnałek:) Ale to w ostateczności:D Z tego co piszesz to raczej nie wynika, żeby się miał nie odezwać, głowa do góry:D

Gość do was dziewczynki
to chyba tez mu puszcze sygnala

Gość punkt widzenia ona
szczęściara z ciebie:) mi inny chłopaczek puszcza sygnały, ale nie ten który powinien :(

Jeden sygnałek, a ile szczęścia potrafi dać. Mi samej się morda wczoraj śmiała...:D Punkt widzenia ona, będzie dobrze, musi być dobrze. Pomyśl sobie,że on też może sobie teraz myśleć, dlaczego ty się nie odzywasz...

Gość do was dziewczynki
no to na to jest jedyna rada: czekac i dac sznase im sie jakos wykazac o ile sygnal moze oznaczac cokolwiek

Gość punkt widzenia ona
niech myśli, może wpadnie na to ze skutecznie mnie do tego zniechęcał przez ostatnie dni :(

dLA MNIE SYGNAŁ ZNACZY WIELE, SZCZEGÓLNIE TEN PUSZCZONY RANO, bo wiesz, że zaraz po przebudzeniu pomyślał o Tobie:) Pumkt widzenia, ciężko jest wiem, ale dasz radę...:)

Gość do was dziewczynki
no a ja dostalam sygnal nocny czyli pomyslal o mnie bo mzoe mu sie nudzilo sygnal ranny jest lepszy

Gość nienawidze kobiet
ja też nie pisałem o namolnym pisaniu do dziewczyn:o po prostu, głównie jestem zbywany, tak czy inaczej, bądź to ciszą bądż obietnicą ,że cośtam cośtam ale się odezwę... ja nikomu nie bęe wchodził w tyłek głębiej niż trzeba i rozumiem ,że jęsli ja się pierwszy odzwyam, nawiązuję kontak i babka choć troszkę odwzajemnia zainteresowanie...to nalezy dać jej do zrozumienia ,że się o niej ciepło myśli itd itp. nie lubię wysyłania sygnałgów, pingów strzałeczek, głuchaczy ....po co to komu...mam do babki sprawę to dzwonię i pytam jak się czujesz co słychać... nie potrzebuję wyczekiwania 1 czy tam 3 dni od spotklania żeby znów zadzwonić, bo w moim pojęciu to głupota... odzywam się np na maila...mijają 3 dni.....4 dnia napisze np dobranoc ico tam słychać albo coś...bo do maili np nie mam zaufania bo często mi się zdarza ,że adresat nie otrzymał:o Sam nie lubię jak mi ktoś siedzi na głowie i tez rozumiem ,że oprócz mnie dziewczyna ma inne sprawy na głowie...ale zbywanie kogoś że nie mam czasu albo jestem zajęta.....gdy napisanie paru słów zajmuje 2 min????? dla mnie tylko sygnał.....mam Ciebie w dupie, szkoda mi czasu....w takim razie jak jej szkoda czasu to mi tymbardziej przykro i tyle...

Gość czarne w kropki
trudno sie odzwyczaic gdy ktos kiedys pisał non stop a teraz nagle milczy ' nagle tak cicho zrobiło sie w moim swiecie bez Ciebie..'

Gość nalesnik
no juz jestem...... juz sie pogubilam hehhe

Gość nalesnik
fajnie, ze Wam puszczaja sygnałki. a czy to wazne czy wam pusci w dzien czy w nocy... i tak to jest informacje=a ze mysli o Was...

Gość nalesnik
wiem w jakie miejsca chodzi bo sie zawsze tam widujemy.nasze miasto nie jest duze wiec kazdy chodzi wjedno ii to samo miejsce. co ztego ze sie znim spotkam pogadamy chwile i sie rozplynie ze swoimi kolegami a ja zostane w poczuciu niespelnienia buuuuuuuuuuuuu

Do nienawidzę kobiet- no widzisz ja też mówiłam,że nie lubię sygnałków, ani bezsensownych smasów, do czasu...aż spotkałam kogoś od kogo mogłabym dostawać 100 bezsensownych smsów na dzień:D mASZ RACJĘ NIE MA CO KOMU WCHODZIĆ W TYŁEK, ale można się troszeczkę postarać, nie uważasz:)? Wiem, że większość facetów nie lubi sygnałków i dzwoni tylko w konkretnych sprawach, a szkoda:)... Ale tak jest już wasza natura i trzeba się z tym pogodzić. Ja uważam, że czy się ktoś interesuje tą drugą osobą czy nie to powinien chociażby z grzeczności odpisać na smsa i tutaj się zgadzamy. Naleśnik to weź poszukaj koleżanek dla tych jego kolegów...:D

Ciesze sie, ze nie jestem sama, ze tez ktos tak ja czeka.Ja juz czekam...8 dni I naprawde mam juz mieszane uczuciaAle moze to teraz ja powinnam sie odezwac?Bo gdy on do mnie pisal to ja nagle przestalam odpowiadac na jego smsy No i teraz czekam na jego ruch, ale moze on tez czeka???Kobietki poradzcie cos, bo ja juz mam cala komorke osliniona hehehe

Gość nalesnik
wez go na przetrzymanie....... zobaczysz odezwie sie ...faceci z natury sa nie skompilkowani.wiem ze to jest trudne ale dasz rade tyle czasu juz wytzymalas to jeszce poczekasz!!!!!!!!! hehhe wiem ze łatwo pisac ale tak bedzie najlepiej!!!!!!!!!!

Gość punkt widzenia ona
Witam :) ja tylko na chwilkę :) U mnie niestety nadal cisza:( Może już o mnie zapomniał :( Ale co tam tego kwiatu jest pół światu i nie będę marnować czasu na wyczekiwanie. Jak sie odezwie to dobrze a jak nie to tez tragedii nie będzie Ciesz sie ze chociaż wy dostajecie znaki od swoich facecików ;)

Gość nalesnik
ja tam nie dostaje wiec mi jest smutno heheheh nie ma faceta a te na ktorym mi zalezy mnie olewa hehheeheh

Gość punkt widzenia ona
a ja właśnie sie mam spotkać z jakimś chłopaczkiem. i mam sie zamiar dobrze bawić nie myśląc o moim milczącym "przyjacielu". naleśniczku na pewno będzie dobrze ;) trzymam kciuki :)

Gość nalesnik
heheh to baw sie dobrze z ty,m chlopaczkiem, i nie mysl o tamtym....a moze z tego cos wyjdzie hehehhe....ogolnie rzecz biorac faceci na nas nie zaslugują...wiem ze bedzie dobrze kiedys musi byc hehhe milej zabawy ci zycze heheeh a ja sobie dzisiaj z przyjaciolka na winko wychodze imam zamiar nie myslec o tym draniu a jak go spotkam to nie weim hheheh