Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ciiii

cisza

Polecane posty

Go艣膰 I bardzo dobrze...........
Witam kobietki馃尰 Wiesz co eseczka, my艣l臋, 偶e on czeka na Tw贸j ruch zw艂aszcza, 偶e nagle przesta艂a艣 do Niego pisa膰. On pewnie nie wie dlaczego i nie chce si臋 narzuca膰, mo偶e jaki艣 sygna艂ek;) z Twojej strony... Punkt widzenia baw si臋 dobrze, jak to m贸wi膮 kochaj, szalej nie pytaj co dalej:D Nale艣nik mi艂ej zabawy 偶ycz臋;) Ja czekam na telefon, 偶eby um贸wi膰 si臋 na konkretn膮 godzink臋, buziaki dziewczynki i do nast臋pnego sklikania si臋.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nalesnik
hehehe.. no amm zamiar sie dobrze bawic alkohol zawsze mnie jakos rozluznial alke i przymula艂....hhehe.mam zamiar tzrymac usmiech na twarzy.. bedzie dobrze,musi byc hhehe.mi sie wydaje 偶enie powinna puszczac pierwsz jak zateskni to sam sie odezwie!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Nale艣nik, hehe wiem o czym piszesz;) Tylko, 偶e ja mam po alkoholu tak膮 faz臋, 偶eby wys艂a膰 mu smska, albo pu艣ci膰 sygna艂ek...:D. Baw si臋 tak,偶eby艣my mia艂y o czym sobie porozmawia膰;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nalesnik
tez tak mam ze mam ochote mu cos napisac tylko w moim przypdku jest tak ze nie mam nic na koncie hheeh i nie laduje sobie to chociaz ,mnie nie kusi hheeh zobaczymy co dzisij bedzie heheh moze go spotkam jutro sie podziele wrazeniemi z dnia dzisiejszego...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja ciagle mam nadzieje
oj ja juz czekam 11 dzien a on nic, do tego dostaje dziwne smsy od 'znajomych' zebym dala sobie wreszcie z nim spokoj i co wy na to dziewczynki?

Udost臋pnij ten post

11 dni to d艂ugo, cierpliwa jeste艣:) A co do znajomych, nigdy nie sugeruj si臋 tym co m贸wi膮 inni, przecie偶 sama wiesz co dla Ciebie jest najlepsze...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja ciagle mam nadzieje
wiesz chodzilo mi o znajomych w sensie ze nie wiem kto pisze te smsy, ogolnie dostalam trzy; pierwszy odebralam jako grozbe, dwa pozostale byly tak jakby od zazdrosnic :P czekam 11 dni mimo ze to ja ostatnio do niego napisalam ale chyba powinnam dac rade chociaz mnie to troszke boli, i nie wiem czy jest sens robic sobie ejszcze nadzieje...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 punkt widzenia ona
hehe dzi臋kuje dziewczynki, na pewno b臋d臋 sie dobrze bawi膰 ;) no przynajmniej mam taka nadzieje ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eseczka 123
Tak alkohol to jest to co rozluznia. Mam ochote dzis na cos mocniejszegoChyba zaraz wyskocze po jakiegos szampankaA potem napisze do niegoMoze bede miala wiecej odwagi i sprawa sie wyjasni Echhh przeciez to ja powinnam decydowac o swoim zyciu a nie jakis tam chloptas no nie dziewczyny?:)Trzymajmy sie razem bo tak razniej

Udost臋pnij ten post

To rzeczywi艣cie ciekawe te smsy dostawa艂a艣. Szczerze to nie wiem co Ci doradzi膰, zw艂aszcza,偶e ty ostatnia wysy艂a艂a艣 eska... Mo偶e poczekaj jeszcze troch臋, a najlepiej to spr贸buj o tym nie my艣le膰, bo w艂a艣nie wtedy sprawy rozwi膮zuj膮 si臋 same:) Punkt widzenia, baw si臋 dobrze, najwa偶niejsze jest nastawienie:D

Udost臋pnij ten post

Eseczka tylko nie przesad藕 z tym szampanem;)... Najwa偶niejsze to nie bra膰 wszystkiego tak na powa偶nie, faceci w wi臋kszo艣ci 偶yj膮 dniem dzisiejszym, nie planuj膮 tak jak my i chyba lepiej na tym wychodz膮:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nalesnik
to dlugo czekasz na jego posuniecie hehhe. moze wyslij mu sygnal niech wie ze o nim nie zapomnialas heheh tylko nie rozluznij sie przez tego szapamana bo mozesz jeszcze cos napisac czego bedziesz zalowala!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eseczka 123
Szampana jeszcze nie mam kochane kobietki bo wlasnie sie zastanawiam co ja mam mu wlasciwie napisac?Mozecie mi cos doradzic?Chcialabym mu napisac, cos ciekawego, cos czym go zainteresuje i zaintryguje , zeby to bylo cos, na co on chcial by odpowiedziec (wiecie, zeby wywiazala sie jakas rozmowa) Bo boje sie tego, ze ja napisze, a on to pozostawi w gluchym eterze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nalesnik
zaproponuj mu spotkanie .wypad na piwko!!!!!!!!!nie ma co sie bawic w smsowanie.trzeba konkret贸w heheheh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nalesnik
specem od pisania to ja nie jesem sama nie weim co bym napisala.heheh ja sie nawet na gg boje odzywac do mojegoobiektu heheheh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eseczka 123
do nalesnika...niestety nie moge sie z nim umowic na spotkanie bo dzieli nas...1200km:(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nalesnik
艂o matko taki kawa艂... napisz mu tak poprostu co u ciebie slychac!!!!

Udost臋pnij ten post

Ojejku to troch臋 Was tych kilometr贸w dzieli, a ja prze偶ywam, 偶e on mieszka 25 km ode mnie:) Napisz tak jak napisa艂a nale艣nik, jak mu min膮艂 dzie艅, co u Niego s艂ycha膰, po prostu tak niezobowi膮zuj膮co:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nalesnik
dok艂adnie zgadzam sie z i bardzo dobrze. no bo co mozesz w takiej sytuacji napisac... o spotkaniu nie ma mowy jak napiszesz mu tak jak ci radzimy to napewno jakis temat sam sie nasunie na dluzsza konwersacje(smsowanko) hhehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eseczka 123
Oj kobietki kobietki nie zdajecie sobie sprawy jak ja cierpieNarazie jeszcze nic nie naskrobalam bo nadal nie mam tego szampanaWybieram sie na te zakupy i wybieram. Mam nadzieje, ze teraz sie uda:)"25 km to pestka!!!!Jak on byl ode mnie oddalony o 25 km to ja codziennie pod jego domem bylam:)ale tylko, zeby popatrzyc na jego bordowy...samochod:):):)Ja go kocham juz 7 lat a wciaz nie jestesmy razem Spotykam sie od czasu do czasu i to wszystkoAle on mi ostatnio napisal, ze mu sie podobam i ze go pociagamNo i jak to mam zrozumiec???Echhhh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nalesnik
do eseczki!!! a nie lepiej sobie poszukac kogos kto bedzie blisko ciebie!!!!!!!!!! jak napisalas kochasz go juz 7 lat i powiem ci ze o 7 lat za duzo...............ja wiem ze trudno jest tak zerwac kontakt ale powiedz sama czy to ma dalej jakis sens.......... milosc opiera sie na byciu we dwoje... a to ze napisal ci ze mu zalezy to wiesz roznie moze byc.............

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nalesnik
a ja zaraz sobie na winko z kolezankami wychodze i mam zamiar nie myslec o tym draniu co mnie olewa hhehe jeszcze przyjdzie czas ze ja go oleje hheh !!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Szampana nie wypilam ale jakies inne cos alkoholowego A za chwile ide do niego napisac:)Napisze mu ze utknelam w windzie i wlasnie mam chwilke wolnego czasu wiec do niego pisze:)O tak potraktuje mego chloptasia:)

Udost臋pnij ten post

Eseczka 艣wietny pomys艂 z t膮 wind膮:D Wiecie co dziewczyny nawet nie wiecie jak wiele dla mnie znaczy to,偶e mo偶emy tutaj sobie pogada膰 i ponarzeka膰 na facet贸w. M贸j znowu milczy:-O, cho膰 napisa艂,偶e ma ochot臋 si臋 ze mn膮 spotka膰 w weekend, wi臋c siedz臋 i czekam na propozycje... oj czuje,偶e ten topik tak szybko nie "umrze"... No ja te偶 zaraz wychodz臋 z psiapsi贸艂kami, bo bym inaczej nie wyrobi艂abym, my艣l膮c ca艂y czas kiedy zadzwoni, do nast臋pnego moje drogie i niech si臋 nam u艂o偶y, Amen:D

Udost臋pnij ten post

Kobietki Napisalam do niego i chyba tego zaluje Napisal mi ze u niego zle sie dzieje Chcialam sie dowiedziec, co i jak, ale on przestal sie znow odzywacI jest mi zle!!!Jest mi bardzo zle!!!Nie napisze juz nigdy do niego, mam ochote wykasowac jego numer!!!Powiedzcie kochane dlaczego tak jest, ze z tymi facecatmi, ktorych traktuje jak kolegow idzie mi spoko,a ten jest dla mnie taki wazneyi nie umie z nim w ogole postepowac!Echhh...Jest mi zle...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nale艣nik
hej dziewczyny heheh a no inaczej sie zachowujemy w stosunku do facetow na kt贸rych nam nie zalezy a inaczej an ktorych nam zale偶y... nie martw sie tym co ci napisal widocznie on sam jeszcze musi sobie pewne sprawy pouk艂adac.jak napisa艂 ze sie zle dzieje u niego widzocznie nie chce o tym jeszcze rozmawiac .teraz nie wykonuj zadnego ruchu on sam sie odezwie zobaczysz...moze nie chce sie dzielic z toba tym faceci ie sa zbyt wylewni....... teraz jedyne co mozesz zrobic to czekac na jego ruch..ja sie dziwie tobie jak dlugo mozesz tak zyc.............. !!!!!!!!!!!!!!!!! 7 lat czekania nie wiadomo na co???????????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nale艣nik
na ja wczoraj bylam na piwku z e znajomymi. oczywiscie myslalam o nim ale bez przesady hehe nie sppotkalam go ale jakos nie jest mi zle z tego powodu. dzisiaj tez wchodzei mam nadzieje ze go zobacze............

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eseczla123
Do nalesnika:Tak, nie bede sie do niego odzywac, bo on wyjatkowo nie jest wylewnyChcialam byc mila, a on mnie potraktowal jak wrogaA te siedem lat to jakos tak zlecialo, oczywiscie mialam w miedzy czasie jakies tam milostki, ale nigdy sie nic nie ulozylo bo idealem dla mnie byl on. Jak szukalam facetow to tylko tych, ktorzy nosza jego imie Ale nie powiedzialam najwazniejszego...On ma dziewczyne, ktora jest starsza od niego o 9 lat!!!I wczoraj mi napisal, ze cos sie psuje w jego zwiazku. Chcialam wiedziec, co i jak, ale on mi napisal, ze nie chce o tym gadac. No to ja mu napisalam, ze za trzy tygodnie bede na 100 procent w Anglii(bo on tam mieszka), ale nawet to na niego nie zadzialalo:(:(:( A jeszcze przed 2 tygodniami mi pisal, ze bardzo by sie cieszyl, gdybym przyjechala A Tobie to ja szczerze zazdroszcze, ze masz mozliwosc spotkanie Twojego obiektu westchnien. Echhh...kobieto to mozesz dzialac na wszystkie fronty, kokietowac go itd. Wiesz, my kobiety to potrafimy:):):)Mma nadzieje ze bedziesz sie dobrze bawila znow ze znajomymi Ja dzis sobie chyba kupie znow te napoje alkoholowe i wieczorkiem sobie je wypije, bo wyjatkowo mi smakowaly:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nale艣nik
do eseczki. wiesz co powiem Ci szczerze wydaje mi sie ze ty zyjesz jego 偶yciem.. je偶eli on ma dziewczyne i jest z nia i mieszka tak daleko od ciebie to sobie daj z nim spok贸j. ile bedziesz czeka艂a na niego nastepne 7 lat kobieto nie warto zycie jest krotkie zeby marnowac na ludzi ktorzy nie odwzajemniaja naszej milosci....... cos jest chyba z tym kolesiem nie tak. pisze ci ze mu zalezy na tobie a jest z inna wiec pomysl sobie. to juz zle o nim swiadczy......nie pozwol sobie na to 偶eby cie karmi艂 jakimis opowiastkami zacznij 偶y膰膰膰膰膰膰膰膰膰膰膰膰膰膰膰膰膰膰膰膰. no narazie mam mozliowosc zeby go widywa膰 ale co z tego jak ja kokietowac nie potrafieeeeeeee hehe ppowaznie hhehehe i tak wyjedzie do poznania na studia wiec juz nied艂ugo......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nale艣nik
no i co z ta strona??????????

Udost臋pnij ten post