Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emmeline

Szampony Dove, ktos uzywa?

Polecane posty

witam. czy ktos uzywal keidykolwiek szamponu Dove? obojetnie ktorego, nie chodzi mi o jakis jeden, wyszukany tylko ktoregos z ich serii? macie swoje ulubione wlasnie z Dove? prosze o odpowiedzi, to dla mnie bardzo wazne. pozdrawiam.

Gość fanka dove
Stosuje zarówno szmpon i odżywke tej firmy z serii wygładzającej. Bardzo ja lubie:) Dodatkowo stosuje odżywke bez spłukiwania (granatową) do włsów zniszczonych i suchych - na końcówki - i też sie super sprawdza:)

Gość fanka dove
Stosuje zarówno szampon i odżywke tej firmy z serii wygładzającej. Bardzo ja lubie:) Dodatkowo stosuje odżywke bez spłukiwania (granatową) do włosów zniszczonych i suchych - na końcówki - i też sie super sprawdza:)

Gość Dziouszka
Ja stosowalam serię granatową i tę wygładzającą. Całkiem niezle, fajne efekty.

Polecam Intense Care w granatowym opakowaniu. Wlosy sa po szamponie i odzywce cudowne. Miekkie sypkie i bardziej bl;yszcza. Polecam!

Gość kacha154
mam włosy z jasnymi pasemkami taki platynowy blond, i stosuje do ich właśnie szampon dove do włosów rozjaśnionych z odżywką do spłukiwania, rewelacja, bardzo polecam!!!

Do przetłuszczających jest dobry tylko przy pierwszej butelce, przy drugiej bardzo przyśpiesza przetłuszczanie. Tak myślę, że byłby dobry, gdyby stosować go na zmianę z innym szamponem, bo generalnie włoski po nim fajne są, takie zdrowo-błyszczące. Ale jest jedna rzecz, która mnie wnerwiła. Mam dwie wersje tego szamponu: do włosów przetłuszczających się i do włosów normalnych. Po przeczytaniu składów okazało się, że są identyczne, a przecież są do różnych typów włosów. :(

Gość gość
Hej ;) ja uzywam granatowej serii szampon i odzywka. Jestem w nich zakochana od okolo pieciu lat, kiedy byly jeszcze w starym opakowaniu (cale granatowe). Wlosy po nim sa miekkie, blyszczace, odzywione. Mam wlosy koloru ciemny braz chodz czasem mi odbija i robie drastyczny zabieg rozjasniaczem, czego potem strasznie zaluje a wtedy moje wlosy regeneruje dove! Naprawde polecam ;)

Gość gość
Katis do włosów z łupierzem wystarczą 2 rozkruszone tabletki aspiryny ze zwykłym szamponem, bardzo dobrze pomaga

Gość gość
Ja kiedyś używałam, ale przerzuciłam się na Biokap. Świetny szampon, włosy po nim są puszyste i lśniące, nie przetłuszczają się :)

Gość gość
Zdecydowanie wole ich kosmetyki do pielęgnacji ciała. Szampon ładnie pachnie ale żadnych efektów :(