Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccch

co leży teraz u Was na biurku??

Polecane posty

Nestea - ale teraz wieczory są takie zimne ;) Na biurku mam mało, ale za to w szufladach... ;) U mnie jako tako :classic_cool:

Gość oooo czukerek
moj ulubiony slodycz!!! buziaki :)

Gość leżą u mnie na biurku
dwie ramki ze zdjęciami cztery paczki mentosów dwa kubki po kawie ryza papieru do drukarki drukarka głośniczki pilot do wieży CD telefon komórkowy opakowanie nitki dentystycznej dwie paczki chusteczek kilka figurek ceramicznych (zwierzaki) lampka zegarek (budzik) paczka z dyskietkami opakowanie pustych płyt Cd okulary przeciwsłoneczne stanik zółte karteczki zamoprzylepne pojemnik z karteczkami służącymi za zakładki książki (dwie) dwie gazety (wyborcza i dziennik) - dodatki "praca" broszka srebrna broszka robiona przez moją siostrę marker czarny zakreślacz żółty długopisy jakiś pomazany notatnik kalendarz zeszytowy zeszyt formatu A4 jakieś kartki zadrukowane teczka zawiązywana katalog wystawców z międzynarodowych targów książki 2006 jakieś śmieci ołówek album Borisa Vallejo (miraż) moja czerwona torebka ładowarka do telefonu aparat fotograficzny kabel do zrzucania zdjęć pluszowa owca myszka klawiatura monitor płaski spray do czyszczenia monitora bilet autobusowy jakieś moniaki

Gość oooo czukerek
chciałabym ale wiem ze to nieludzkie ;) dobranoc :)

deja vu--w moich szufladach tez pozostaje wiele do zyczenia-zer porzadku i wiele mozna znalezc;-) :classic_cool: na te zimne wieczory by sie cos teraz przydalo...moze jakies grzane winko...albo i cusik:) hehe

2 kubki drukarka grzebień g;łosniki wizytówka jakaś tabletki 2 łańcuszki pierścionek 2 maskotki didle kartki małe odżywka do paznokci zmywacz do paznokci żel pod oczy 2 figurki zszywacz

Gość Pracownica biurowa
teraz na biurku leżę ja a na mnie Władek z marketingu PROSZĘ NIE PRZESZKADZAĆ !!!

Gość zajebiscie duze biurko
ktos tam po wyzej musi miec ze tyle maneli miesci... ja mam glosniki, piwko(żuberka;) )telefon stacjonarny+kom. piloty...3 kolczyki ,zapalniczka ......no i standard glosniki ,mikrofon monitor ,i moja myszunia

syf masakryczny lampka monitor klawiatura podkladka pod mysz mysz telefon butla z woda mineralna cytrynowa komorka talerzyk z winogronami kubek z resztka harbaty kubek z goraca czekolada krem do rak gumka do wlosow mp3 blyszczyk do ust body shop pek kluczy plik zoltych karteczek na notatki dlugopis zakreslacz fajki popielniczka zapalniczka perfumy burberry brit jeja jak to sie tu wszystko zmiescilo?????????

Gość Melanie_
DVD z zawodow Iron Man we Frankfurcie Telefon komorkowy x2 Telefon stacjonarny Informator Zurichu Talerz po kolacji Ladowarka do baterii 5 akumulatorkow Diabel z Lanzarote Ladowarka do komorki Smarkatka Dlugopis Notatnik Notatki z algorytmami Cd z programami z Mac Life Ach i wlasnie znalazlam jeszcze druga myszke za monitorem :))

to ja też powiem, co mam :P myszka coś tam z myszki i klawiatury, żeby dzialały (\'taka \'matka\' czy coś:P) klawiatura głośniki lampka portfel dokumenty 2 rachunki pudełko po gumach (orbit :P) paczka winterfresh pusty kubek podkładka pod kubek (oczywiście nie leży pod kubkiem ;) ) mnóstwo małych karteczek kolorowych- zapisanych i nie zapisanych pudełeczko w paski zebry ramka serduszko z jakimś obrazkiem ramka w cętki ze zdjęciem mojego psa 2 stojaki, do których można \'przypiąc\' zdjęcie (na jednym jest mój piesio, a drugi jest obwieszony zawieszkami do telefonu :P) 3 słowniki (angielski, niemiecki, łacina) program tv 2 gazety 3 książki 3 notesy manga kalendarz kosmetyczka jakiś papierek biały pudełko z gry 3 paczki spinaczy futerał z okularami 2 piórniki tabletki (witaminy + przeciwbólowe\' karta sim 2 małe pudełeczka świecznik na jedną świeczkę kominek do olejków zapachowych pomadka lakier do paznokci kieliszek do wódki :D (pusty) naboje do pióra- puste i pełne 2 ołówki naklejka Smoka ze Shreka długopis teelight x2 igły do haftowania 2 figurki myszy figurka z 3 owczarkami niemieckimi mała \'kula ze śniegiem\' i brokatem z dwoma miśkami w środku podstawka pod świeczkę mała maskotka- breloczek tygrysa jakiegoś w koszulce :D ale ja mam biurko rogowe i ma takie dwie małe półeczki, więc nie wszystko leży całkowicie na \'desce\'... no i monitor stoi na podwyższeniu, a klawiatura wysuwana ;)

bajzel na moim biurku powiekszyl sie :D doszla czekolada milka orzechowa ciasteczka miodowo-cynamonowe z Nl i zastanawiam sie po jaka cholere przynioslam tu woreczek z herbata( pomaranczowo-cynamonowa mniam :) skoro nie mam tu ani czajnika ani cukru ) ehhhhhhhhhh chyba ta godzina tak na mnie wplywa

Nestea - czasem trochę tak, ale to fajni ludzie, więc mi nie przeszkadzają ;)

długopisy, ołówki, miara krawiecka, butelka wody mineralnej, plaster, lakier, spora ilość biżuterii, lusterko, maszynka jednorazowa do golenia, saszetka foliowa, koperta z pieniędzmi, zegarek, tabletki, pilniczek, zmywacz do paznokci, waciki, pędzelek, pudełko od płyty, okruszki jedzenia i... PODRĘCZNIK DO FIZYKI :D:D

Gość apogeum bezsenności
lampka, stojak na płyty cd + same płyty, 2 x pojemnik na karteczki z nimi samymi, stojak na długopisy, głośniki od kompa, pojemnik na graty przydatne do kompa, telefon, miska po chipsach, kubek...

monitor, myszka skaner długopisy i inne takie do pisania kolorowe karteczki kalendarz stos równo poukładanych papierów pomadka ochronna i woda

Nestea - mnie się aż tak nie nudzi ;) A do picia mam w pobliżu niestety tylko wodę ;)

Gość dasdsaD
NA MOIM LEŻY "CHUJCIETO"

Gość dasdsaD
NA MOIM LEŻY "CHUJCIETO"

kubek z zieloną... pióro jabłko chusteczki list z banku aktualnie czytana książka

Gość dasdsaD
NA MOIM LEŻY "CHUJCIETO"