Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i oczywiscie ja

Zapraszam na piwko! Panowie i Panie!

Polecane posty

Gość i oczywiscie ja
Ta... własnie przysłam mi pewnie smsa.... przez tego debila komisy na mnie zarabiaja ... :( Musze sie zaczac leczyc... nie piwkiem ...hahahaha Zdrowie!

szalona- No, to stanowi już jakiś problem:D Ale nie łam się. Wykuje, zda i wróci:P A ja sama jestem...

Gość i oczywiscie ja
kurcze... wkurzyłam sie :( Ale powiem wam.... jaka ulga tak sobie przypirdzielic telefonem w sciane.... hahahahahahaha :D Nie kupie nowego!!!! Niech poczuje co to brak kontaktu :)

Sama z wyboru czy z przyczyn od Ciebie niezależnych? Zda, zda, szóstego września, a do tego czasu pajęczyną zarosnę i pająki mi się zalęgną. :O

szalona- oj, nie zalęgną:D I nie mów o pająkach, bo mam arachnofobię( ostatnio w nocy miałam taką akcję, że przez godzinę usnąć potem nie mogłam:o) Raczej z wyboru. Albo po prostu jestem za bardzo wybredna i czekam na tego lenia, księcia, co się jakoś nie spieszy:D Czasami dobrze jest być wolnej, ale czasem brakuje kogoś...wiecie zresztą:P

Gość i oczywiscie ja
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Laski mam!!! Debil ze mnie hasła pomotałam... to sie teraz rozpisze :) Zdrowie!!! Lepiej byc sama niz telefony niszczyc ;) Byłam sama rok, ponad i było fajnie :)

Gość i oczywiscie ja
Zajebis..................te!!! Do czsu az sie złoży nokie i po 40 uderzeniu okazuje sie , ze wyswietlacz pękł.... a miała byc niezniszczalna ;)

Gość i oczywiscie ja
Katrinn zdrówko! Ale bez kitu wam powiem, ze przesadzac zaczynam... spodobało sie tak puszczac złosc... ale kwiatki poszły w pi...du, pare innych rzeczy... trza sie zaczac leczyc albo partnera zmieniac :/

No, to Ty rzeczywiście złośnica niezła jesteś:D Ja zazwyczaj krzycze, ryczę itp. jak jestem zła, nie zdarzało mi się niszczyć wszystko dookoła...

Gość sfrustrowana kura domowa
to może porzucaj w partnera

Gość i oczywiscie ja
ja tez krzycze, płacze a jak mnie juz bezradnosc ogarnia, jak on nie reaguje tylko patrzy spode łba to sie zaczyna. Zreszta on tez nerwus jak ja i dobrze wiem jak siebie z równowagi wyprowadzic... Debile z nas. Ale teraz nie musiała Nokia leciec :/... Ale mysle... i tak juz popsuta... to sobie chociaz ulże :p hahahhahaha Zdrowie :)

szkoda kwiatków:)

Gość i oczywiscie ja
Rzucałam, ale to nic nie daje:p za dobrze sie kryje :D

Gość i oczywiscie ja
Mam kwiatków od metra :) Ulubione stoja :) Rzycałam małymi tylko, i tak ich nie lubiłam :p

a to cholernik jeden

to i ja dziś z wami piję! a co! chłop mój 2 doby sie nie odzywa, trzeba oblać:o

Gość i oczywiscie ja
krejzol! Zdrwie!!! Kurka takie to życie debila z debilka ;)

krejzolNadal jest nie tak?:o i oczywiście ja- uważaj, bo jak się te małe skończą, to i duże pójdą w obieg:D

Gość i oczywiscie ja
No co Wy babki? Ppadały mnie wszystkie? ;)

Gość i oczywiscie ja
No co Ty??? Duze sa po sam sufit, nie dzwigne ;) No chyba, ze Fikusa on sie jeszcze nadaje ale szkoda. Fiołki od mamy tez nieruszone... Kufle od piwa zostały jeszcze, pare pekło... hahahahaha Zdrowie... ide po nastepne... Wo,lne jutro, ten taki słowny i punktualny, ze pewnie przyjdzie jak kac mnie dogoni :(

i oczywiście ja- No, chyba, że:P Swoją drogą mogłabyś się kwiatkami podzielić, bo mnie holery nie chcą rosnąć:o Ty, przestań, bo nam tu w nałóg wpadniesz:P

Gość i oczywiscie ja
krejzol a co sie stało? Jakas mała awaria?

krejzol- to odpuść go sobie już:o Chociaż to będzie niełatwe... szalona- no baa:D

Gość i oczywiscie ja
Wiecie co laski, to chyba tak musi byc. Z tymi facetami to szok... Moj jedzie juz, pozałatwiał swoje interere... Wiecie, ze naprawde nie chce mi sie go widziec jakos... i chcde... Zeby on sie zawziął i nie przyszedł... a tu o... jeszcze sie jakos od lat zawziasc nie moze... krejzol co u ciebie, nie wiem zupełnie, pisałas gdzies o tym? Zdrówko dziewki;) Głowki do góry :D