Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ropuchaczowa

Co macie u siebie na parapecieD

Polecane posty

Gość ropuchaczowa

przykladowe z jednego z tematow;p wiec? ja mam tylko kamien xD

Gość ropuchaczowa
u mnie na parapecie jest kurz i 7 zdechlych much.

Gość ropuchaczowa
ee,nie podszywac sie no:!.

Gość no nieeeeeee

Lampkę kadzidełka podstawke na kadzidełko okulary przeciwsłoneczne (5x) zapalniczki (3x) serwetki (3x) kaktusy (2x) fiołek daktyl drzewko mandarynkowe lusterko woda w sprayu dla kwiatkow kubek skarbonka krowa woda w butelce kubuś pamiętnik kuferek wiklinowy z listami pocztowymi i kartkami świeczki (7x) soczek kubuś książki Paulo Coelho dwa pluszowe niedźwiadki zegarek perfumy skarbonka słonik długopis skarbonka puszka pokrowiec mis na komórke

U mnie w pokoju - wazon ze sztuczna kalia i książka U brata i siostry - jakies samochody miski zabawki W kuchni - Cebulasty (tak nazwałam gliniana miskę? w ksztalcie głowki cebuli :P) drewniana misa z pomidorami ogórkami, pusty wazon U seniorki - rzezba zyrafa, nowoczesny swiecznik :P wsioooo

Gość rgredgt
w sumie to NIC:)

u mnie sterta wysokich obcasów a pozatym sam kurz i zdechłe tzn zabite muchy, których się brzydzę wyrzucić :O :O kwiatków zero gdyż w moim pokoju nie ma miejsca na jakieś habazie :P :P :classic_cool:

skarbonka malutki kaktusik muszla od mojego ex ( taka ogromna) moze mial jakis kompleks :D notatnik ladowarka do komorki podstawka pod kubek podkladka pod kadzidelka kadzidelka czekoldowe

of kors sterta \"Wysokich Obcasów\" jakby ktoś nie załapał :D :P :P :P :D

Gość u mnie jest
mnostwo plyt i ksiazek, plyty to na stale, a ksiazki tymczasowo, jako ze parapet jest przy biurku i spelnia role polki pomocniczej ;)

Gość kromka razowego
A ja mam skaner, starą klawiaturę, trochę kabli i coś czego nie ma w standardzie na parapecie, ale własnie przyszło- czyli mojego ukochanego rudego kocurka :]

:D No właśnie,znowu uszy.......:D :D :D Urosły Ci?Mnie jakoś nie chcą!:( Trudno opisać,jak wygląda \"świńskie ucho\"(innej nazwy nie pamiętam,a może,nie znam?). Liście,ten kwiat,ma w kształcie świńskiego ucha,na wierzchu są zielone,a od spodu czerwone,ten kolor wpada w kolor buraczków.Poza tym,liście,mają taki meszek delikatny. Szkoda,że nie masz adresu mailowego pod nickiem,wysłałabym Ci zdjęcie.:) Spróbuję na Googlach znaleźć właściwą nazwę tego kwiatka. ♥♪♫

Gość dotty
:D wielki drewniany kwiatek mały kwiatek (świecący po włączeniu) nieżywa mucha :O paczka chusteczek słownik angielsko-polski ceramiczna (?) niebieska krowa ze spojrzeniem niewiniątka ;) mniejsza gliniana krowa łaciata z wielkimi wymionami :P kolejny drewniany kwiatek (tulipan) z motylkiem na sprężynie ;) kolejna krowa - świeczka gliniane pucołowate "coś" z truskawkami na głowie kolejny :D drewniany kwiatek szklany wazon z aniołkiem w środku kokarda z jakimś ptasiorem (?) świeca - mikołaj :O kolejny drewniany kwiatek (również z motylem na sprężynie) :D ciężka (ceramiczna ?) miseczka z biżuterią pluszowy łoś koszyczek ze spinkami linijka jakieś papiery kurz :(

kurcze, zupełnie nic nie mówi mi ten opis, myślałam, ze to skrzydłokwiat, ale to nie to szukałam na googlach, ale żadnego takiego kwiata w grafice nie widziałam to zaraz Ci prześle maila :)

Gość sam w łóżku jestem i mi zle
na parapecie jak i na biurku tez mam metr kurzu jutro wielkie sprzątanie zero siedzenia na kafe

Gość Syfiara
Ty, Sam... ukrywasz się przed kimś? Dlaczego nie użyjesz swojego prawdziwego nicka?

Kruca,ja też nie znalazłam,tzn.znalazłam kwiat o takiej \"nazwie\",ale to nie jest mój.:( Skrzydłokwiaty mam dwa.Non stop kwitną.:) Wyślę Ci zdjęcie tego kwiatka,ale jutro,tzn.dzisiaj rano,OK? ♥♪♫

Gość wilokropek....
paprotke

Gość wilokropek....
paprotke

Gość kocicaaa
u mnie na parapecie elegancko stoi sobie lampeczka, i 3 kwiatuszki:)

Gość czerwcowy
przysrubowana lampka do czytania z Ikei i telefon stacjonarny