Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ot takie pytanko

175 cm wzrostu i 60 kg wagi , jak wygladacie, czy czujecie się sexi ??

Polecane posty

Gość ukulele...
Ja przy 178cm wzrostu mam D i jakbym miała B i jeszcze wąskie biodra to juz całkiem bym wyglądała jak facet.

Gość mfk
Babo chłop z biustem c? Przy tym wzroście ten biust sie po prostu gubi i wyglada na średni. Wiem co piszę bo kiedyś miałam b i wygladałam jak deska.

Gość Hmm ja mam 176 cm
ok 60 kg i noszę rozmiar spodni 36/38. Góra 34/36/38. Zależy od sklepu i fasonu. Czuję się szczupło:)

Gość Do dark water
czy jesteś facetem czy nie to i tak przygłup z ciebie totalny:-D "przy tym wzroscie i z ta waga dziewczyna z biustem b wyglada jak plaska decha.... " każda dziewczyna bez cycków wygląda jak płaska decha i nie ma to związku ze wzrostem!! Ale wysokiej pasuje średni biust czyli B a decha to AA laiku (iczko) i to jest śedni biust. A większe cycole pasują bardziej małym niewyrośniętym (takim pewnie jak ty), czyli taki wiejski typ-mała niewryrośnięta kaczka z dużawym cycem:-D

Gość bo pewnie byłas w
biodrach rozsadzona i miałas grube galaretowate uda i ramiona. Jak kobieta jest szczupła i drobnokoścista to mis.B wygląda super i sexi:)

Gość Hmm ja mam 176 cm
A sexi przede wszystkim, chociaż wolałabym troszkę większy biust (mam B). Taki C to moje marzenie. Nie wymiona. Chyba, że ktoś lubi płaski dekolt. Wolny wybór.

Gość mfk
no to komu pasuje duży biust? Przecież mała laska z cyckami c będzie wygladała nieproporcjonalnie.

i kto tu mowi ze jestem przyglupem:) kolejny raz poprosze Ciebie zebys najpierw doczytala wszytkie posty a potem pisala swoje \"madre wypowiedzi\" ale nie mam zamiaru dalej sie z Toba sprzeczac \"bo przeciez wiesz lepiej\" :)🖐️

wiecie mi sie wydaje ze wszystko zalezy od postawy, budowy ciala i wogule ja np. ze swoja waga mam jakies tam kompleksy (gdybym nie mialam, napewno bym sie nie odchudzala) ale w oczach innych, rodziny znajomych itp. jestem szczupla osoba, nawet mi mowia ze \"za chuda\" jestem wiem poprostu ze mam szerokie biodra i nigdy nie zmieszcze sie w spodnie 36, i taka budowa ciala tez calkiem iaczej wyglada niz powiedzmy wysoka kobieta zeb wciecia w talii lub z malym czy wiekszym biustem

Gość mfk
Wszystkie zachwycacie się Bellucci, przeciez to wysoka kobieta ze sporym biustem. Czy ona wyglada źle? Zapytajcie pierwszego lepszego faceta co woli. A propos mozna być wysportowanym, miec jędrne ciało i biust większy niz b.

mi tez wszyscy mowia, ze jestes bardzo szczupla ale ja az za taka szczupla to siebie nie uwazam. mam szerokie biodra i w ogole wszystko co zjem w dupsko mi leci;) ale dobrze, ze te biodra sa i wciecie w talii bo przy malym biuscie to wskazane

Gość mfk
średni wzrost, sredni biust, mala drobna dziewczyna będzie wygladała dobrze z drobnym biustem, krępa ze sporym Obecny ideał lansowany przez media to wysoka, szczupła laska z dużm biustem, przy którym moje c-d wyglada na male.

Gość Hmm ja mam 176 cm
Ale każdy ma co ma. Wymiona zaczynają się dla mnie od DD... Choć i tak zależy to od budowy i kształtu biustu.

a ja tam mam 168 cm wzrostu noszę rozmiar 38 wcześniej 34/36 ale nie czuję się z tym źle... rozmiar b. 70 D/E ... ale pomimo rozmiarów akuratnych mam troche za wysoką wagę... nadmierna aktywność fizyczna.... spora masa mięśniowa i kostna... to tak wychodzi w sumie....

Gość mfk
Generalnie zauważyłam, ze przeważają dwa typy sylwetek: b. szczupłe z zanikiem biustu (albo b. małym) i dosyć szerokimi biodrami, i drugi typ: po prostu za grube. B. mało jest normalnie odżywionych dziewczyn z proporcjonalnym biustem. Albo przegięcie w jedna ablo w druga strnę.

mfk-->czyli twim zdaniem ten kto jets szczuply(nie chudy!) i ma maly biust lub zerowy kto jak owli oznacza, ze jest niedozywiony?:O jasne, tuz po urodzeniu zaprogramowalam swoje ciaslo i wybralam rozmiar biusu AA :O jakbyj przytyla moze z 10 kg to i biust by mi sie powiekszyl ale 70 kg to nie bedzie odpwiednia waga. i moge cie zapewnic, ze sie nie glodze🖐️

Gość ggngn g
ngcv ncvggc

Gość jhndfngdngf
bgvb fgdb gfn

Gość WDRQWDWDWQ
DRWQDA

Gość Opuncja i bergamotka
160cm. , 49 kg., miseczka A i nie jęczę. Dobrze się czuje ze swoją wagą i posturą, zwazywszy na fakt, ze mieszkam w Irladnii , gdzie mnóstwo tłustych kobiet...czuę się jak gwiazda fitness:D żracik

Gość ioh9oui
vbguio