Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goodygoody

co was zaskoczyło podczas 1go razu?? pisac!!

Polecane posty

no wiec ja jeszcze jestem dziwica, ale chcaiałabym wiedziec co was zaskoczyło najbardziej ale nie koniecznie :):):) pisac!!!!!! pozdro dla wsystkich :PP

Gość formiula
Ból. Wiedziałam, że będzie boleć ale nie spodziewałam się, że aż tak bardzo. Normalnie miałam wrażenie, że mi cała cipka pulsje bólem i tak pieklo wśrodku, że myśłałam, że oszaleję. Nawet nie dokończyliśmy stosunku bo nie mogłam wytrzymać. Nastepna próba była po 3 dniach i zero bólu... już sama przyjemność.

\"nowy w miescie\" ---> to ze mna było tak z pierwszym prawdziwym całowaniem, bałam sie troche bo to byl mega babiarz, hehe ale potemcały czas mi powtarzał ze nieziemsko całuje.... no ok ... hehe wrócmy do tematu, czekam na dalsze odpowiedzi ;p

Gość Mia__
A mnie bolało tylko odrobinkę. I było naprawdę miło.

Gość have a jolly good time
---> goodygoody Pewnie chciał być miły. Nikt odrazu nie całuje jak profesjonalista. ;)

----> have a jolly good time ale teraz tez tak całuje i jest ok :D P.S. on zawsze mowi co sie mu podoba a co nie. a jakby było tak ze mogło by byc to bynic nie powiedział :P

Fajne uczucie - to mnie zaskoczyło - cieszyłem się w myślach jak dziecko - ale na zewnątrz - robiłem minę jakby to była rutyna - lol :D

hehe Nie znam kolesia, który byłby takim idiotą, by powiedziec lasce, którą chce obmacać, że słabo całuje... :D Koles powiedziałby Ci, że nigdy lepszej i piekniejszej od Ciebie nie miał, jesli tylko widziałby w tym swoja szanse na dobranie Ci się do majtek... I nie ma to nic wspólnego z prawdomównoscią... To życie... Naiwna! Nie twierdze, że jestes beznadziejna... pewnie całowałas się na poziomie poczatkującego... kazdy kiedyś miał swoje początki... ewnie teraz rzeczywiście całujesz "nieziemsko"... ale łykac takie bzdury ja młody pelikan i jeszcze się niemi szczycić na forum... to trochę śmieszne... :O

---> have a jolly good time no spoko hehe okłamał mnie :P ok, juz nie gadam nic hehe czekam dalej na odpowiedzi z tematu :) :):)

goodygoody... ja zmuszony byłem sytuacją, że tak powiem :D Laska, jaka tam laska moje pierwsze kochanie ;-) w dyskusjach, rozmowach wyszło że już nie chce prawiczków. Takie tam jej szczeniackie przemyślenia :O Nie pozostało mi nic innego jak zgrywać cwaniaka ;-) Nie skapowała że ma do czynienia z łosiem dla, którego to pierwszy raz. :D Ech to były czasy :P

kolezanka mi powiedzaiła ze najbardziej ja zaskoczyła twarz podczas orgazmu, czy to prawda, tzn jaka ?? :P:P:P

Gość zboczona starucha
Mnie jak mnie, ale mojego pierwszego chłopaka to na pewno zaskoczyła moja reakcja: śmiałam się jak głupia! Nic mnie nie bolało i nic nie czułam. Po tym pierwszym i ostatnim razie przestaliśmy już chodzić ze sobą i zostaliśmy prawdziwymi przyjaciółmi na długie lata.

jakby Cię cos bolało. twarz wykrzywywiona jak w agonii lub cierpieniu. :) zresztą orgazm jest pieszczotliwie nazywany "sweet agony" :P

Gość ___ona___
to ze nic nie bolało to, ze skad sie biora opowiesci ze do tego trzeba sie przygotowac, nastawic itp...ja z zaskoczenia :) i git to ze chlopak nie wiedzial ze to moj pierwszy raz tylko powiedzial ze chyba byl dla mnie za szybki bo widac uszkodzil mi scianke jakas czy cos bo mial krew :D to, ze ilosc krew jest taaaaaaaaaaaaka duza zaskoczenia w przewadze mile ;) pozdro

Gość NIE OTWIERAJCIE LINKU WYŻEJ
znowu bitefight :O

Gość anitka1234567890
A dla mnie to bylo bardzo podniecajace przed samym zblizeniem, ale w trakcie bylo dosc ciasno pare prob zeby wlozyc, pozniej dosc niewygodnie i nie przyjemnie. Zadnego bolu nie bylo tylko takie normalne... Oczywiscie bez orgazmu.Ale mysli tak zaprzataly mi glowe i sie tak cieszylam. Mile wspomnienaaa :-)

Gość gi_gi
haha- jakiś tam facet- bo miałes juz wyruchaną, dlatego było luźno i nieprzyjemnie:P. A mojego mężczyznę jak mi sie poxniej przyznal zaskoczył delikatny meszek na calym moim ciele. I jaką aksamitną mam skórę- tak się wyraził. A mnie nic nie zaskoczyło, chyba tylko to jak może być przyjemnie! to co czytam o krwi i bólu, to wydaje mi sie wyolbrzymione. Kobiety czują ból bo blokuje ich sama myśl że robia to pierwszy raz, spinają sie, zamiast rozluźnić.

Gość SPRAWDZAM LACZNOŚĆ
Oczywiście uznałam ,że seks jest przereklamowany.Moj pierwszy raz to festiwal porażki :D

Gość a mój był super...
nic nie bolało... aczkolwiek bez orgazmu... do tej pory zreszta popierwszym razie mało nie wpadłam pod tramwaj takie dreszcze miałam...

Gość gimmie lof
@ gi-gi Meszek na całym ciele??? :O Sex z tobą to jak ruchanie Frodo Baggins'a. :O Na szczeście wszytkie moje partnerki były gładziutkie.

Gość gi_gi
no to nie rozumiem po co piszesz że było luźno i bez przyjemności.? Coś musi być z tobą nie tak. Ja jestem już po porodzie a mojemu zawsze jest ciasno i przyjemnie.

Gość gi_gi
gimmie lof - :D:D:D:D:D uśmiałam sie , ale jak widać mojemu to odpowiadało. Gwoli wyjaśnienia-meszku w ogóle nie widac, wyczuwalny jest tylko ustami:P

Gość meg111
z tym bolem i krwia to faktycznie przesada;] jak sie jest rozluznionym to w ogole nie boli nawet za pierwszym razem;) a mnie najbardziej zaskoczylo to (przy moim pierwszym razie) ze w ogole nie bylam skrepowana ani zestresowana i samo tak jakos poszlo.. (te wspomnienia^^)

Gość jak zawsze...oczywiście
ilość męskiego owłosienia:)

Gość kocham cie puchatku
a mnie zaskoczyło to ze było tak wspaniale spodziewałam sie nie wiadomo jakis rzeczy bałam sie to zrobic;) ale kiedy GO poznałam wszystko sie zmieniło:) Nasz pierwszy ra był wspaniały :)))