Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika kika

Co sądzicie o tym bukiecie?

Polecane posty

Gość yummy mummy
strona o podanym adresie nie isnieje,ale moja przyjaciolka miala kalie i wygladaly przeslicznie,lepiej niz oklepane roze

Gość 123456789123456789
link nie działa

Gość Też mi się podoba

Gość weronika kika
Tak to własnie ten, faktycznie cos moj link nie działał!!! Fajnie ze Wam sie podoba!!

Gość kalianka
mi tez strasznie podobają się kalie :)

Gość kalie piękne

Gość czy wy podurniałyście
zupełnie !!!! KALIE to kwiaty dla zmarłych na wience a nie do slubu !!!!!!!! jest tyle pieknych kwiatów a wy chcecie kalie !! szok może zdecydujcie się na chryzantemy !!! :o :o :o

Gość po prosbie
witam. Mi bardzo podobają sie białe tzw podwójne frezje. Czy macie może jakies fotki bukietów właśnie z tych kwiatów. ? Ew mieszanych bukietów ale właśnie z frezjami:) Dziekuję piknie;)

Gość Do czy wy podurniałyście
A co powiesz o różach, które są wykorzystywane do wiązanek i wieńców pogrzebowych? Tak samo goździki. Nie rób z siebie większej idiotki. Kalie to takie same kwiaty, jak każde inne a na bukiet ślubny nadają się znakomicie.

Gość aswe
szkoda tylko, ze 3/4 mlodych panien ma teraz kalie w rece. Oklepane okropnie.

Gość kratka123
bardzo ładny

Gość storczyki pecha nie nosi
wczoraj widzialam panne mloda co miala w bukiecie...chryzantemy. szok po prostu, wszyscy sie a to na ulicy patrzyli.

Gość oklepany
Co druga młoda teraz z takim paraduje.

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrramona
hmmm nie jest najgorszy, ale ja kocham roze :)

ja miałam piękny bukiet ze storczyków. Róże są piekne, ale gdzie nie poszłam na śłub, to wszędzie róże. A ja od razu wiedziałam,że będe miała storczyki.bukiet piękny. zainteresowanym prześlę zdjęcie na e-mail

hm, wg mnie nie wazne co inni robia... jesli chcesz roze, kalie, storczyki to po prostu je bierzesz i juz :) nawet gdy sa to najbardziej oklepane bukiety po d sloncem :)

Gość aswe
storczyk to to samo co orchidea.

Gość Hehehehe buhahahaa
Oj, zdecydowanie oklepane. Po co w ogóle bukiet? Może lepiej jakieś suszki przygotować, trwałe i ładne oraz oryginalne i będą się długo trzymać. Można np. samej pozbierać je jesienią z okolicznych miejskich rabat, nieco przesuszyć na poddaszu i samemu bukiet swój uwić wprawną dłonią.

Gość LOL bukiet
bukiet nie jest trendy, bukiet to przeżytek.

Gość POWIEDZCIE MI czy pasuje
zrobić bukiet z białych róż, margerytek i do tego jeszcze jakieś maleńkie białe kwiatuszki? no i zielone liście... czy można tak mieszać kwiaty? sa jakies zasady co do tego? :P slub mam w wakacje ale chcialam juz zamowic dekoracje na samochod ze sztucznych, na sale, do kosciola i chce zeby wszedzie byly te same rodzaje kwiatow.

Gość impresja-12
Kalie to łzy i faktycznie kojarzą się z pogrzebami. Uwielbiam je ale córce odradzałabym ten bukiet. Stanowią dodatek do ślubnych bukietów i w połączeniu z innymi kwiatami mogą być ale z samych raczej nie. Teraz nie zwraca się uwagi na mowę kwiatów..róże jakie by nie były to kwiaty miłości dlatego kiedyś królowały w ślubnych bukietach. Chryzantemy nie są już takie jak dawniej i stanowią też dodatek do bukietów, nie mają swojego charakterystycznego zapachu, ale też tylko jako dodatek a nie główny kwiat.