Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PYTAJACY

praca w Irlandii

Polecane posty

Gość PYTAJACY

jestem ciekawy jak to jest z ta praca w Irlandii?czy trudno jest znalezc jaks prace nie znajac dobrze angielskiego?chodzi mi glownie o prace w budownictwie????i jak nalezy rozpoczac szukanie takiej pracy?

wiec.. jesli chodzi o prace mozliwosci jest duzo, jak znasz jezyk masz duze szanse na szybkie znalezienie pracy, jak nie znasz.. tez znajdziesz... mając szczescie nawet szybko. co do budownictwa.. jest tam duzo polskich pracodawców, zwlaszcza jesli chodzi o budownictwo.. niestety są oni nieuczciwi wzgledem pracowników, zarobki u polakow są bardzo zaniżane. generalnie najtrodniej dostac prace w okresie czerwiec-wrzesien, bo wteyd jest tam duzo przyjezdnych, ale od wrzesnia szanse na znalezienie pracy bardzo wzrastają

Gość PYTAJACY
dzieki...ale jak moge szukac prace na budowie???przepraszam ze sie tak wypytuje ale zamierzam niedlugo wyjechac do Irlandii,stad takie moje zainteresowanie wtej sprawie,,

Na budowie wystarczy popytac znajomych, napewno jest ktos kto cos wie. masz kogos w irlandii czy jedziesz sam? i jesli chodzi o polakow - moj facet ma firme i jest bardzo uczciwy, wiec prosze nie uogolniac :O

Gość PYTAJACY
...DZIEKI ZA ODP.wlasnie chodzi o to ze ja nie mam tam nikogo oprocz dziewczyny,ale ona jest tam krociutko,wiec sama sie jeszcze dobrze nie zaklimatyzowala zeby mi cos znalezc,ale nawet nie mamy tam znajomych zeby popytac :( a ja musze tam tez wyjechac,bo bez NIEJ nie wytrzymam,,,juz szaleje tutaj w Polsce z tesknoty na Nia....:( dlatego chce jak najszybciej tam pojechac!

przejrzyj sobie fora na irlandzko-polskich stronkach...ciezko jest teraz znalezc cos bez jezyka i znajomosci na budowie...rynek zostal w wiekszosci\"zasycony\"..wciaz jest jeszcze wiele etatow w innych branzach np:uslugach

Gość a gdzie dokladnie

Gość polka w irlandii
witam ja mieszkam w limerick, i w samym centrum jest mnóstwo ogłoszeń, sklepy z ciuchami, hotele restauracje itp.Wystarczy znać angielski w stopniu komuniaktywnym. Powodzenia