Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam serio.

Czy jest możliwe żeby przystojny facet który dobrze zarabia

Polecane posty

Gość pytam serio.
Ale jaki tryb zycia mam obrac, jak ja z domu wogole nie wychodze, cale dnie spedzamna uczelni i przed komputerem. Kobiety mnie krepuja, czuje sie w ich towarzystwie dziwnie... :-( Myslalem nad jakimis sportami..?

Ale czego się wstydzisz i dlaczego się wstydzisz? Kobiet się wstydzisz? Wstydź się lepiej języka - bo chyba chodziło Ci o to, że czujesz się zawstydzony w towarzystwie atrakcyjnych kobiet.:P

Gość pytam serio.
one mnie zawstydzaja, kiedy tak patrza.... wtedy mnie oblewaja poty. Głupkoato sie czuje w wiekszej liczbie kobiet.

Gość Dyrekcja
patrzą bo jesteś przystojny :D podobasz im się

Gość pytam serio.
To skoro im sie tak podobam to czemu rzadna niechce sie ze mna wiazac? jak kiedys jednej zapytalem czy bedziemy razme to , odpowiedziala eee,hee, yyyyy, no bo jestem zajeta... Ciekawe... Chyba ze mna cos jest nie tak

Panie na mnie naskoczą - nie chcą się wiązać bo jestes C.I.P.Ą... dopoki sobie tego nie uswiadomisz i nie zaczniesz przeciwdzialac.... nic z Ciebie nie bedzie... Ps za pieniądze kupisz czas kobiet, ale nie ich zainteresowanie

Gość 65654
"Głupkoato sie czuje w wiekszej liczbie kobiet." to zainteresuj sie JEDNA kobieta :P

WPISY: 11:56 pytam serio. na dodatek mam psa ktory lize moje jaja, i sasiada z kotyrm sie bawie w kotka i myszke. Kocham takze sporty ekstrymalne \"ja ci w d**e ty mi loda\"-Taki juz jestem , a kobiety tego nie toleruja. 11:57 pytam serio. Chcialem wszystkim oznajmic, jestem gejem. Ale czy pieniadze graja tu jakas role? 12:02 pytam serio. ale co ja mam zrobic, jak ja nigdy nie mialem dziewczyny. Czy dobrze zarabiajacy mezczyzna ma szanse na kobiete? Ogolnie wstydze sie kobiet... 12:05 pytam serio. Ale jaki tryb zycia mam obrac, jak ja z domu wogole nie wychodze, cale dnie spedzamna uczelni i przed komputerem. Kobiety mnie krepuja, czuje sie w ich towarzystwie dziwnie... Myslalem nad jakimis sportami..? 12:07 pytam serio. one mnie zawstydzaja, kiedy tak patrza.... wtedy mnie oblewaja poty. Głupkoato sie czuje w wiekszej liczbie kobiet. 12:10 pytam serio. To skoro im sie tak podobam to czemu rzadna niechce sie ze mna wiazac? jak kiedys jednej zapytalem czy bedziemy razme to , odpowiedziala eee,hee, yyyyy, no bo jestem zajeta... Ciekawe... Chyba ze mna cos jest nie tak NIE BYŁY MOJE!

Gość pytam serio...
Kicznie Wiesz nie spodziewalem sie po tobie takiej szczerosci-do bólu. Jestem mlodym facetemz pogladami, mieszkam z rodzicami, ale w koncu chce sie usamodzielnic, chce znalesc kobite życia, chce miec dzieci. chce byc kims Ale sie boje tego wszystkiego to mnie przerasta jak sie zabiore do tego... Kobiety- mam zle doswiadczenie z ta ktora mi odmowila, byla beszczelna i powiedziala nie , a na dodatek sklamala Praca- chce ja znalesc ale jak, nic dla mnie niema Tylko wy mi pozostaliscie, poradzcie cos prosze

Gość 65654
a czemu nie chca byc z Toba, to sam sobie odpowiedz. Spotykales sie z jakas? Jak dlugo? Kiedy Cie rzucila?

Gość 65654
to tez nie bylo Twoje? Jestem nieśmiały, zakompleksiony, brak mi pewności siebie. Boję się dziewczyn. Sam nie rozwijam znajomości z dziewczynami a poza tym prawie cały wolny czas spędzam nie wychodząc z domu. Poza tym mam bardzo nie wielu bliskich znajomych.

Gość pytam serio...
rzucila mnie po trzech dniach.... znajomosci Kiedys uslyszalem tekst ze mam brzydkie rude wlosy i rude to fałszywe:-(

Jestem nieśmiały, zakompleksiony, brak mi pewności siebie. Boję się dziewczyn. Sam nie rozwijam znajomości z dziewczynami a poza tym prawie cały wolny czas spędzam nie wychodząc z domu. Poza tym mam bardzo nie wielu bliskich znajomych. To akurat było moje

To napisz jeszcze raz na czarno tym razem jak to właściwie jest z Tobą (i w czym leży Twój problem w relacjach z kobietami) i jakiej kobiety szukasz. O.K.?

Gość Pytam Seriio.
Chodzi oto ze mama mnie nie kocga, i ejstem gejem czy to dziwne??? zaczernilem nick bo sie wstydze tego co wczesniej pisalem...:-(

Masz dwa wyjścia - a i tak będzie dokładnie tak, jak Ci jest pisane. Możesz się zaktywizować towarzysko i dzięki nowopoznanym kobietom zyskać na wartości w oczach własnych oraz cudzych. Albo - najpierw popracować nad sobą, a czując się już lepiej w swojej \"skórze\", zacząć poważniej myśleć o kobietach.:D

Gość Pytam Seriio
dybym umial sie odnalesc w towarzystwie to bym juz dawno kims byl, ale ciagle sie czuje przytlamszony,niepotrzebny. To jest takie dziwne

ok Poprostu jestem wrażliwy i nieśmiały a w dodatku za mało staram się zmierzyć z życiem. Częściej idę na łatwiznę szukając sobie jakichś przyjemności na pocieszenie. Nigdy nie mialem dziewczyny i w ogole mam trudnosci w kontaktach z ludzmi. Ale walka z tym mi ciezko przychodzi i pomyslalem sobie ze moze chociaz zajme sie swoim zyciem. Zapewnie sobie jakies zycie w sensie materialnym a moze i z dziewcyznami przez to bedzie mi latwiej. A jesli nawet nie to przynajmniej bede jakos zyl.

Gość Pytam Seriio.
Bede zył sam jak pies, a potem zdechne jak pies pod płotem i nikt mnie nie dotknie. Taki juz moj zywot-ale co tam C.I.P.A. ze mnie. Moze ktos mnie kopnie w dupe i w koncu sie obudze:-)

wlasnie chyba jedyne co mi sie moze udac, to najpier popracowac nad soba i zyskac we wlasnych oczach, stac sie pewniejszy siebie. w kontaktach towarzyskich poprostu ciagle brak mi pewnosci siebie i przebojowosci

Gość Pytam Seriio.
UWIERZ ZE BYS NIE CHCIALA - mogla bys sie zalamc.

kurcze, ja musze cos zrobic z moim zyciem, bo wlasnie mam jednak spory potencjal ktory sie marnuje. rozmawialem z taka jedna dziewczyna i sie jej sporo uskarzalem i jak mnie zobaczyla to nie chciala uwierzyc ze chlopak ktory tak wyglada moze miec takie problemy. musze sie wcziac za siebie koniecznie....

To ja też chcę.:D Nieśmiałość - jeżeli to nieśmiałość, jest uleczalna.:) Myślę, że gdy poznasz kobietę, która prawdziwie zawładnie Twoim sercem, zmienisz się tak, że sam siebie nie poznasz. Na lepsze, oczywiście.:D

Gość Pytam Seriio.

Skoro jesteś użalającą się nad sobą marudą, to nawet wygląd Ci nie pomoże. Czy nie masz lepszych tematów do rozmów z kobietami jak Twoje problemy i niedoskonałości? To trzeba zmienić - i to szybko.