Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twis

BOBO-TEST

Polecane posty

Gość twis

cześć wam! mam pytanie czy zawiódł was kiedyś bobo test? w którym tygodniu go robiłyście?

Gość twis
na prawde? a można wiedzieć ile tygodni od przytulania go robiłaś? pamiętasz może?

Gość twis
czy ktoś jeszcze robił ten test?

Gość twis
pytam bo przyjaciołka robiła i wyszedł jej negatywny a sie mimo wszystko martwi

Gość twis
czyli dobrze jej mowie , że ma nie panikować skoro robiła go jakoś 3 tygodnie od przytulania?

przed nie powinno sie testu robic,hormony wypatrzaja wynik. mi wyszlo ze jestem a nie bylam, okres dostalam w dniu planowanej miesiaczki. Zostaja jeszcze poronienia samoistne ale to juz inna sprawa.

Gość twis
ale ona zrobiła go po okresie który dostała w terminie tyle tylko, że był skąpy bardzo

Gość ja robiłam
dzień przed spodziewanym okresem.druga kreska wyszła słabo ale test się nie mylił

Gość twis
dziękuje wam dziewczyny!

nie zawiódł 3 dni po spodziewanej miesiaczce zrobiłam go 1 raz, druga kreseczka wyszłą ale trochę blada po tygodniu zrobiłam go 2 raz i wtedy 2 krechy czarno na białym!! i mam ślicznego i kochanego synka Szymcia😍

Gość twis
dziękuje wam wszystkim za odpowiedz! i gratuluje wam waszych kochanych pociech!! :P

Ja robiłam ten test dzień przed planowana @, wyszły dwie grube krechy, po tygodniu powtórzyłam i to samo, jestem w ciaży, nie zawiódł mnie, pozdrawiam

to ja was zaskoczę- robiłam ten test (strumieniowy) tydzien po przytulankach... dałam dziecku 5 dni na zadnieżdzenie się i postanowiłam wykryć 2 dniową ciażę :). mój mąż kreski nie widział, ja widziałam ale tylko pod pewnym kątem, przy silnym dziennym swietle, po wydłubaniu szybki ochronnej ( tego okienka) i naprawde musiałam sie długo wpatrywać bez mrugania- az oczy bolały i szczypały. kolejny test zrobiłam 2 dni pozniej, i tez musiałam wypatrywać kreski na siłę, ale na pewno była bo mój mąż przyznał ze tez mu coś majaczy :) pozniej zrobiliśmy jeszcze 3 test tylko po to zeby go mieć na pamiątkę, ( zresztą 2 poprzednie pogryzł pies) z widoczną kreską, chyba 5 dni po terminie @ robiłam. w kazdym razie bardzo polecam bobotest strumieniowy( płytkowy tej firmy juz nie jest tak czuły)

Mi bobo-test pokazał ciążę,której wcale nie było.Robiłam po spodziewanym terminie @,której nie było z nerwów,a nie z powodu ciąży. Od paru osób słyszałam,że zawiódł,więc radze zrobić inny.

Gość lula_w
Nie polecam, robiłam bobo test strumieniowy, wyszła druga blada kreska, na nastepny dzień poszłam na bete i wyszła 0.

Gość Moondzia
Witam, ostatnio robiłam testy różnych firm 3 dni po planowanej @. również test Bobo i to właśnie on pokazał mi poprawny wynik. ( POZYTYWNY) . :):):) jedna kreseczka była troszkę słabsza ale test powtórzyłam po kilku dniach i są dwie różowe kreski:) jestem baaardzo szczęśliwa a co do testu to szczerze polecam. najlepiej od rana:)

Gość ALutka gość
Ja zrobiłam bobo- test dwa tygodnie po spodziewanej ale skąpej miesiączce, wyszedł pozytywny (jedna kreska mocna, druga słaba), poszłam na bete i mi wyszedł wynik 0,27 i nie wiem co o tym myśleć bo norma dla kobiet nie będących w ciąży jest 0-5.

Gość gość
Niestety beta nie pozostawia cienia watpliwosci Obecnie w ciazy nie jestes

Gość Jola275
"Przytulalismy"się w dni płodne i czekam z niecierpliwością co tam zmajstrowalismy

Gość gość
Od przytulania nie ma dzieci debilko