Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Burza 1954

O północy skończę 53 lata. Sporo już, nie?Widzicie tego

Polecane posty

Gość Burza 1954
szoruj.... :) dzieki za Budkę

Gość z perspektywy 22-latki
...i jest :P sorrki za błędy, padam na buzie i juz ledwo na oczy patrzę

Gość karamba....
Burzo❤️ odeszlam od komputera bo robimy BBQ,u was to nazywacie grill,Mamy gosci na kolacje,u mnie jest w tej chwili dokladnie 19:45,czyli czas na piwko i rybke w warzywach.Jest dosc glosno,nie moge za duzo pisac,musze dogladac BBQ:DChcialam tylko powiedziec: ciesz sie zyciem,jezeli masz zdrowie,to polowa sukcesu.Jeszcze wroce🖐️

Gość Burza 1954
szkoda, że same jestesmy... ja np. chetnie zatańczyłabym na własnych urodzinach :) gdzie te chłopy????????????????????????????????? rycząca 50

Burzo - z chłopami jest problem i to niezależnie od wieku. Z sensownymi chłopami rzecz jasna. :O

Gość karakulum namaste
z perspektywy 22-latki powiedz a jak twoje relacje z ojcem? mama sie z nim rozstala a on jak sie poczuwa do roli ojca? bomoj okazal sie byc dupkiem i sie nie interswowal nie interesuje, mama sie duma uniosla i nawet o alimenty i zadnego kontaktu z nim nie mamy juz jakies 20lat :(

Gość karakulum namaste
i namwet o alimenty nie wniosła---boshe jak ja pisze :/

Ja go nie znam bo się rozstali jakoś zaraz po moich narodzinach. I bardzo dobrze, chuj mu w dupę i krzyż pański na drogę :) Alimentów nie płacił, ani jednej kartki nie przysłał, nawet jego nazwiska nie noszę. Człowiek dla mnie nie istnieje. On z tego co wiem nie chciał dziecka, namawiał Mamę na skrobankę, ale się nie zgodziła bo chciała mieć kogoś do kochania. No i w sumie dobrze wyszło, bo właśnie teraz, gdy potrzebuje pomocy, to ma mnie. Jakoś tak sie uzupełniamy. :)

Moja Mama tez nie wniosła o alimenty.

Gość karakulum namaste
ja tez jego nazwiska nie nosze, mamy podobna sytuacje, a skad pochodzisz? moze gdzies niedaleko

Gość Burza 1954
karamba - polskich gości? czy to prawda, ze Polacy poza Polską wcale się nie solidaryzują, zazdroszcza sobie itp. ? Jesteś emigracją z 81 r? też miałam tam byc, ale nie dostałam paszportu :(

Gość Burza 1954
karakulum.... - kocham kotki, szczególnie te szare-bure, dlatego najmocniej podobał mi sie tenże. Burzo ciesz się - piosenka Mama SUPER wzruszajaca :)

Gość Niuniaa ta prawdziwa
Najlepszego życzę.:)

z Dolnego Śląska, a Ty?

Gość Burza 1954
Niunia.... :)

Gość karakulum namaste
warszawa wiec daleko od Ciebie :/ studiujesz cos moze? bo ja administracje, jestes 84 rocznik bo ja tak

Gość Burza 1954
wiecie co, alkoholu nie mam, ale mam taygerów moc, kawka, herbatka, soczek jabłkowy i woda - czym chata bogata, co komu polać? sorki, że tak późno pomyslałam, bo dopiero mi sie pic zachciało... mam też pączki z adwokatem, nadzieniem toffi, waniliowym i oczywiscie cukierki - częstujcie się kochane, jesteście moimi prawdziwymi gośćmi! Takich urodzin jeszcze nie miałam :)

84 końcówka. Pracuję, skonczyłam studium zaocznie i zaczynam studia turystyke i rekreację. Też zaocznie. Stoilca :)🖐️

:) Jak patrzę na moją matkę, to dopiero po 50-tce zaczęła bardziej korzystać z życia. Bo wcześniej to tylko praca, dom, praca, dom - i tak w kółko. A teraz udziela się towarzysko, zadbała bardziej o siebie, ładnie wygląda. Zdrowie jej jeszcze dopisuje, także chyba to nie jest taki straszny wiek.:D

O papu suuuuper :D Burzo, to ja poprosze kawę i pączka z adwokatem mmmmmniam Jejku jak ja dawno słodyczy nie jadłam :):)

To ja Was zaskoczę - urodziłam się na Dolnym Śląsku, gdzie aktualnie przebywam (wizyta u rodzinki), a na codzień mieszkam w Warszawie. I łączę się z Wami rocznikiem.:D Też.

No cóż, my, zbiedzy okoliczności :D A pączek pycha ;)

Gość karakulum namaste
ja poczęstuję sie pączusiem z adwokatem:) caly dzien siwteowania urodzin przed Toba? zaprosilas jakis znajomych rodzine? co bedziesz robic jutro (dzis)??

Gość karakulum namaste
Niuniaa ta prawdziwa wow ale numer hiihi

a palicie papierosy? -----~~

Gość karakulum namaste
ja kiedys paliłam, ale to jeszcze za malolaty dla szpanu, ale szybko mi przeszlo:)