Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Burza 1954

O północy skończę 53 lata. Sporo już, nie?Widzicie tego

Polecane posty

Gość z perspektywy 22-latki
karamba: Ja znam Rajesha, też Hindusa :) Właściwie tylko internetowo sie mamy kontakt i za Boga nie wiem, czy dobrze wymawiam jego imię :D Ale pisze sie Rajesh.

Burza to jest metoda :) Siłą ich zaciągnij, a jak zobacza, że mozna tak miło spedzić czas to zrobi im sie głupio, że sami na ten pomysł nie wpadli ;)

Gość karakulum namaste
Burza 1954 sama mieszkasz? asz jakies zwierzatko?

Gość Burza 1954
mieszkam z kimś, kto teoretycznie jest moim mężem. Miałam już niejednego kotka, dopóki dzieci były w domu, ale zawsze nam przejechał samochód, zdecydowałam więc nie skazywac sie na kolejne cierpienie (bo ja plakalam jak za człowiekiem, a i chłopcy)

Gość Niuniaa ta prawdziwa
Dobrej nocy Wam życzę. I kolorowych snów. A Królowej dzisiejszej doby - samych pozytywnych wrażeń.:) Buziaczki, Kochane.🖐️

Gość Burza 1954
Buziaczki Niunia miłego przebudzenia

Na mnie też już pora. Burzo - wszystkiego dobrego jeszcze raz i wiedz, że w każdej minucie naszego zycia los może szykować dla nas jakąś niespodziankę i po prostu nie jesteśmy w stanie tego przewidzieć. Dlatego trzeba być otwartym, żeby tego nie przeoczyć ;) Pozdrawiam, dobranoc, miłych snów Wam wszystkim 🌼

Gość Burza 1954
Nie wiem, czy to ten tayger tak zadziałał, że nie chce mi sie spać, ale na zdrowy rozum, trzeba będzie... Najpewniej to WASZE sympatyczne towarzystwo tak działa 🌻 Bardzo jestem ciekawa jak mi sie potoczą te 53, tak inaczej niż wszystkie dotychczasowe, rozpoczęte urodziny (rok temu o tej porze nie miałam internetu) będzie się Wam chciało odnaleźć ten topik wieczorem, to napisze, jak było

Gość Burza 1954
z perspektywy - Buziaczki, papa dzieki za dobre słowo, Twoja mama ma szczęście, że Ciebie ma

Gość karakulum namaste
karamba czekam z niecierpliwoscia co powiedzieli znajomi

Gość karakulum namaste
Burza 1954 dodam topik do ulubionych i zajrze jutro jakspedzilas dzien ciekawe czy maż bedzie pamietał

Gość Burza 1954
karakulum a co to miało znaczyć? jakiś wkręt do śmiechu?

Gość Burza 1954
karakulum, a jak to się dodaje do ulubionych? i potem nie trzeba wyszukiwac, tak?

Gość karakulum namaste
Burza 1954 juz Ci mowie jak: jak masz ta cala liste ze spiasem tematów to obok tematu po prawej stronie jest taki malutki plusik, nacisnij go i temat Ci sie doda do ulubionych..

Gość karakulum namaste
nad plusikami masz napis "moje tematy" klikasz w niego i wyskakuje Ci lista Twoich tematow, zebys nie musiala szukac w tej stercie tematow

Burza klikasz sobie na ten krzyzyk koło tematu tam na spisie i potem jak na stronie głownej wejdziesz w wybrane tematy, to tam bedziesz miała ten temat i nie musisz go szukac :) Zmykam, dobranoc 🖐️

Gość karamba....
hi,hi ale zabilam Hidusom cwieka:P ja wiem,ze oni sa wychowani w kulturze angielskiej,ale...skrabia sie po czupryniastych glowach za do bolu:D,Vinod stwierdzil,ze tez Cie kocha,karakulum,nie wiem czy dobrze mowie:D Nie idzcie jeszce spac,u mnie jest 21.o5,ale przeciez jest sobota,mozecie spac.U mnie jest tzw.:long week-end" jest to swieto pracy,przypada w pierwszy poniedzialek wrzesnia.Jezeli nie musicie jeszcze spac to zaraz tutaj wroce:P.Burzo jak samopoczucie?🌼

Gość karakulum namaste
karamba sasriakal dzi - znaczy dziendobry :( wiec chyba nie zrozumial skoro powiedzial ze tez mnie kocha :)

Gość Burza 1954
no niestety, jam blondynka..... :( nie widze żadnego krzyżyka i nawet nie rozumiem gdzie patrzeć..... buuuuuuu

Gość karakulum namaste
karamba powiedz im KICHALE to znaczy, :jak sie masz: po indyjsku, powinni zrozumiec:)

Gość karakulum namaste
kliknij teraz w spis tematow, potempojawi Ci lista tematow tak? i krzyrzyk jest tu zaraz ci to graficznie rozrysuje: przykladowym tematem bedzie tu ":moj maz" moj maz................................krysia + plusik jest na samym koncu zaraz po autorze topiku

Gość Burza 1954
JUŻ! JEST! MAM! :)) nigdy nie korzystałam z tej opcji "spis tematów" i nawet nie wiedziałam gdzie jest dzieki fajnie, ze juz to będe umiała, sporo mi sie schodzilo czasu z wyszukiwaniem :(

Gość Burza 1954
...ok chyba zostałam sama, kłade sie więc i ja do swego zimnego łóżka. Zyczenie: w nastepne urodziny kładę się do ciepłego łóżeczka z silnym, owłosionym ramieniem..... dobrej nocy i fajnego przebudzenia wszystkim rozmawiającym ze mną Pa!

Gość mikolaj ktos
Burza 1954 papa miłego dnia i do uslyszenia jutro wieczorem

Gość karakulum namaste
karamba i jak odpowiedzieli?

Dzień dobry :) 🌼

Gość Burza 1954
Dobry wieczór!

Gość ulkaaaaaa
Burza, dopiero teraz wpadłam na ten topik, jeżeli jeszcze przyjmujesz życzenia - wszystkiego najlepszego Ci życzę

Gość ulkaaaaaa
widzę, że spóźniłam się o 4 minuty. Jestem Twoją rówieśniczką [no prawie, kilka miesięcy różnicy] i muszę Ci powiedzieć, że dopiero teraz mam czas dla siebie i swoje przyjemności.

Gość Burza 1954
witaj Ulu :) a kiedy masz swoje urodziny?