Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Burza 1954

O północy skończę 53 lata. Sporo już, nie?Widzicie tego

Polecane posty

Gość Burza 1954
jankesa... obcych językow nie znam, ale sie domyślam, że napisałaś cos miłego. dzieki :)

Gość szoruj po zapałki
Burzo! .... ta dycha była naprawdę fajna emerytura (:)), wolny czas (:)), kino (:)), czas dla znajomych królika (:)) wreszcie miałam czas pojechać na ryby z mężem (:)), uczę się włoskiego (:)), nie zapominam o wizycie u manicurzystki, siedzę na internecie tak długo jak chcę (:)), wklepuję kolejny krem i wygladam świetnie, jestem wyluzowana i przez ostatnie 10 lat cieszę się że nie muszę startować w tym wyscigo szczurów. A wogóle! ... nastepna dycha będzie jeszcze lepsza bo wisi mi polityka,.. i zapisałam się na uniwerek trzeciego wieku. Pomyślności wszystko przed Tobą.

Gość Burza 1954
🌼 z punktu widzenia młodości, widzicie jakies plusy mojego wieku?

Gość zizzi iiiiiiiiiiiiiii
pewnie te plusy ze juz nie musisz sie zabezpieczac jak sie bzykasz sporadycznie;-)

Gość Burza 1954
dzięki za piosenkę, zasmuciłam sie, ze nie mam z kim pomilczeć na tak, ani nawet na nie, jak spiewa Rysiek :( do szoruj - no fajne perspektywy zarysowałas mi na tą dekadę ale u mnie tak nie bedzie mnie nikt nie kocha a ja mam taki ogrom czułosci do rozdania :(

Gość Burza 1954
zizi - to niewątpliwy plus (brak comiesiecznego strachu)

Gość zizzi iiiiiiiiiiiiiii
ej jak to jestes samotna?jeszcze przeciez mloda kobitka jestes no co ty .znajdz sobie kogos......

Gość Burza 1954
znajdź...wiśta wio, łatwo powiedziec, jak to mawiał słynny andrzej talar. Najgorsze, że jestem wciąż zadbana i atrakcyjna, słysze komplementy, ale chyba cos takiego jest we mnie, co nie pozwala im na zaproponowanie czegoś!!!!!

Gość szoruj po zapałki
Zizi, .... juz dośc dawno z sex'u została mi tylko przyjemnosc , odpadł strach wiec ........... zazdroscisz? .... poczekaj a zobaczysz ile jest frajdy i .... pamietam jak miałam Twoje lata, .... to też frajda.

Gość szoruj po zapałki
Burzo! .... sorry, nie marudź , ciesz się życiem. Nie masz dla kogo? ... żyj dla siebie, .53 lata żyłaś dla kogoś ....chwatit! Trzymaj się ..... ile dajesz tyle dostajesz, ... dotyczy to równiez wewnetrznej radosci życia i wcale nie musi być radosci, ..z czego? .... kurna, z niczego. Żyjemy , jest wiosna, lato, .... przyroda jest pięknie Ciesz się bo zaraz bedzie ..po ptokach.

Gość szoruj po zapałki
🖐️

Gość Burza 1954
Szoruj, wiem, że masz rację

Gość Burza 1954
Perła - dziękuję :)

Gość z perspektywy 22-latki
Wydaje mi się, że z wiekiem nabiera się większego dystansu...właściwie do wszystkiego, do życia i do samego siebie, do ludzi, do świata. Jakiś taki wewnętrzny sposkój, ład i harmonia, które ja bardzo w ludziach lubię. Burzo - wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń, również tych najskrytszych 🌼 A moja Mama ma 60 lat i uważam, że to młoda babka jeszcze. Tym bardziej, że nie wygląda na tyle. :) Poza tym musi zachowac zywotność, bo jak bym tak kiedyś urodziła jakiegoś potomka to będę potrzebowała wsparcia mentalnego. I nie tylko. :classic_cool:

Tylko niestety oczka Jej wysiadają. Ale pracujemy nad tym w klinice okulistycznej w Katowicach. Będzie dobrze, bo nie ma absolutnie innej opcji. :)

Gość karamba....
hej,Burzo:D wszystkiego dobrego .Ja mam cale (niech to szlag trafi):P 50 Zawodowo jestem czynna,mieszkam w Kanadzie ,angielski w jednym palcu,hiszpanski tuz,tuz...Zwiedzamy Swiat,zyc nie umierac.No i ten sex....nie ma strachui i ....chyba jest coraz lepszy❤️ usciski🌼

Gość karakulum namaste
z perspektywy 22-latki Ty masz 22 a twoja mama 60? to urodzila cie jak miala 38lat tak?

Ja mam 22,5, urodziła mnie mając prawie 38 - zgadza się. Świetny wiek powicie malucha. :)

na powicie* miało być, ale mi zjadło

Gość karakulum namaste
planowana byłas? masz jakies rodzentwo? ja mam 23, mnie mama urodzila jak miala 30 tez niezbyt wczesnie, ale niestety mnie nie planowala :)

Gość karakulum namaste
szoruj po zapałki a Ty jeszcze nie spisz? juz druga prawie? masz meza czy samotnie wieczory spedasz?

Gość Burza 1954
karamba - :)) ba! TY masz prawdziwie Kanadę! Dziewczyny, wiek do rodzenia sie przesuwa. Teraz po pierwsze robimy kariery, po drugie rodzić każą nawet te niechciane. Wczoraj moja 41 przyjaciółka urodziła pieknego Szymka :))

Nie mam rodzeństwa, jestem 1wszym i ostatnim dzieckiem Moja Mama była mężatką przez kilkanaście lat, jej mąż nie mógł mieć dzieci. Póxniej Ją zostawił, poznała innego faceta, no i jestem ja :D Z tym drugim facetem też się rozstała. Nie miała do nich szczęścia za grosz, a szkoda, bo to b. fajna kobietka. Chociaż ja oczywiście mogę nie byćzbyt obiektywna ze względu na stopień pokrewieństwa. ;) A jak twoja Ciebie urodziła mając lat 30 to moim zdaniem bardzo młodą mamą była :)