Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliee

konkurs na najlepszą prowokację. Wymyślajcie tematy.

Polecane posty

Gość natalieeeeeeeeeee wal się
te tajemnice już wykryte siłą mego zajebistego umysłu (no i bez Twej pomocy by się nie obeszło). pamiętaj, bóg nie potrzebuje podpowiedzi, tylko odpowiedzi. w konfesjonale.

Gość hehehehehehehehe
ostatnie strony "Jak wygląda matylda33"....

Gość XXXXXXXXXXXxxXX
PROWOKACJA 1 Lubelak jest miłym, kulturalnym facetem PROWOKACJA 2 Matylda jest wspaniałą matką i cnotliwą żoną :D

Gość natalieeeeeeeeeee wal się
wczoraj chłopak spuścił mi się do tyłka. Czy jestem w ciąży? Pomóżcie!! :(

Gość nataliee
Prowokacja nr 3 - Idealistaz Marsa to dżentelmen :)

Gość zła wnuczka
namówiłam starych zby oddac babkę do przytułku, bo w domu za ciasno było. No się kurde zgodzili

Gość ziewam kończ waść
wstydu oszczędź

Gość wymyśliłam prowokacjone
można by... nie wiem co, ale żeby było zabawniej, toooooo, nie wiem, bo gdy nie jest zabwanie tooooo nie jest zabawnie nawet

Gość prowokacja tygodnia
Co to jest końsko żopa?I czy zależy się tego bać??

Gość slyszalam o ciazy
pozamacicznej........niedawno cos uroslo mi kolo kolana....czy to ciąża????

Gość bzduuuury
cześć, mam na imię kaśka, mam 25 lat, jestem z kielc; mój problem polega na tym, że jestem straszszsie gruba. przy wzroście 1,70 wazę 48 kg. próbowałam różnych metod, żarłam amfetamine, mazindol, meride i inne leki; próbowałam także wymiotować po każdym posiłku, ale nie wychodzi mi to, ponieważ mam straaaasznie długie tipsy z diamencikami i kaleczą one moją gardziel podczas prowokowania wymiotów i odklejały mi się te diamenciki jak pchałam paluchy do gardła; jeden z diamencików do dziś siedzi na tylniej ścianie gardła i nie moge go odkleić. POMOCY jak ja mam schudnąć???????/ wszyscy ze mnie leją i mówią na mnie pasztet!!!! ps. zaznacze, że jestem chyba w ciąży błagam o rady, wasza kaśka

Gość bzduuuury
aha, bo w tej ciąży to nie wiem na 100 proc. jakby co to bede mieć problem bo nie wiem z kim i nie mam siana na srobane, wiec bede pewnie samotną grubą matką buuuu

Gość kaczka dziwkaczka
a ja mam taki problem- sram aż 5 minut. Czy to normalne ?

Gość kaska od mietka
Ostatnio chcialam byc w ciąży.... Moj facet mnie namawiał.... Zgodziłam sie....po wielu tygodniach nie zauwazylam zadnych zmian.,. Nie wiem o co chodzi ,a przeciez mial na sobie prezerwatywe;/

Gość bzduuuury
kaczko---- 5 min to stanowczo za krótko myśle ze masz poważny problem! podejrzewam u ciebie zespół wyluzowanego odbytu, natychmiast zgłoś się do proktologa!!!! to nie są żarty!!!!

Gość bzduuuury
a kto doradzi mojej kaśce? buuuu, biedaczka

Gość hahaha ta kaska
od mietka number 1 ,hahahaa

Gość aga szarajeva
Więc tak. Często sobie spaceruje po moim pięknym ,cudownym miasteczku.. szczególnie wieczorkami bo wtedy wiecej chłopaczków szaleje furami.. I jakos tak niedawno zauwazylam,ze jak jedzie samochod z tyłu to zwalnia,a jak juz wymija i kierowca mnie widzi z przodu to zapieprza na maxa????? Nie wiem o co chodzi.....

Gość brański jesteś genialny
te teksty są zajebiste

Gość dupcia blada
nie śmiejcie się ze mnie ale mam probem, wczoraj na imprezie kiedy mój chłopak poszedł siusiu, ja zostałam sama na kanapie i byłam już pijana i do domu wszedł jego tata, bo to była już 2 w nocy a on wracał z pracy bo jest cieciem na parkingu no i ten tata zobaczył ze jak go nie było w domu to bartek- ten mój chłopak robi se imrezy itp. wkurzył sie i kazał wszystkim wypierdalać ja zaczełam krzyczeć ze jestem jego dziewczyną i prosze mnie nie wyrzucać, i jak bartek wróci z kibla to potwierdzi. on na to ok zobaczymy no i czekamy na tego bartka, 5, 10, 20 min itd, a go nie ma no i tak sie potoczyło ze zeby jakoś zabić czas itp dałam jego tacie drinka co stał na stole. tata bartka go chętnie wypił; jednak przypomniało mi się ze to był drink pauliny, której konrad dosypał tam kokaine. no i się zaczeło. tata bartka sie najebał tym drinem, bartka nie było już 40 min-z kibla dobiegało chrapanie; domyśliłam się ze zasnął w tym kiblu; no to zawiedziona wykorzystałam sytuacje i zrobiłam loda tacie bartka. połknęłam jego sperme i poszłam do kibla po bartka. leżał na posadzce z głową w kiblu na ziemi pływał jego haft. położyłam się obok niego w tym hafcie, przytuliłam i zasneliśmy. tydzień później złapałam schize bo okres mi sie spóźniał. bartek nic nie wie o jego ojcu. i tu pytanie do was--- czy mogłam zajść w ciąże robiąc loda tacie bartka?????????????????? bo on ma 45 lat więc ma mocną sperme, nie to co mój 17 letni bartek; wiec pytanie dokładnie brzmi-- czy lodzik zrobiony dojrzałemu facetowi owocuje ciążą????????? HELP

Gość no tak owocuje
naprzemiennie; zajebiste Michał.

Gość bzduuuury
MAM probem. proszę tylko o poważne rady i komentarze. wczoraj odkryłam coś strasznego. może po kolei. mieszkam na wsi. mamy normalnie duży dom, stodołkę, swinki, krówki, owce i kurki, no i ozywiście psy i koty. mamy problem bo nie mamy kanalizacji i kibelek jest na podwórku--- taki drewniany, tz latryna. wczoraj w nocy, tak ok 2, 3 zachciało mi się kupkę; no trudno, trzebabyło się zwlec na dwór do kibelka. no i jak szłam do kibelka to usłyszałam dziwne dzwięki ze stodoły. zakradłam się i zajrzałam w szparę między deskami. to co zobaczyłam, sprawiło, ze popuściłam kupę!!!!!!!!!!!! naprawdę!!!! mianowicie-- zobaczyłam mojego sąsiada- z domku obok-- takiego młodego w moim wieku, który mi się bardzo podobał i z którym parę razy doszło do różnych obmacywanek i mieliśmy się umówić na więcej.. no i maciek-- bo tak on ma na imię, bł w tej stodole i robił to!!!! on stał koło naszego byka i dotykał jego wielkiego byczego penisa!!!!!!!!! patrzyłam tak na niego, kupa leciał mi po nogach z wrażenia; on dotykał fiuta byka i sam sobie trzepał drugą ręką; potem wziąl go do buzi i zaczał obciągać!!!! maciek obciągał naszemu bykowi!!!!!!!!! stałam jak zamurowana i patrzyłam dalej bo nie mogałam się ruszyć!!! byk skończył i zwalł się było tego ze 2 litry byczej spermy, a maciek brał to na rękę i wcierał sobie w swojego penisa!!!!!!!! smarował sobie swojego fiuta byczą spermą i tak doprowadził się do wytrysku; jak skończył, usiadł na sianie i zapalił fajke. w tym momencie ja stojąc tam posrana- dosłownie i w przenośni, puściłam głośnego bąka!!!! on to usłyszał!! wybieg przed stodołę i mnie zobaczył!!! powiedział ze jak komuś powiem to mnie załatwi i poszedł!!! CO MAM ZROBIć???? powiedzieć tacie, komuś???? doradzcie!!!!

Gość dupcia blada
a więc owocuje to ciążą...... o ja biedna ja nie jestem michał:(

Gość bzduuuury
uuuuuuuuuppppp co jest zabrakło wam weny?????