Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Salchicha

Zrobilam glupote,jak spojrzec sobie w oczy?

Polecane posty

Gość aaaamigo
testy po pol roku? :O :O

no tak wyczytalam, nie znam sie, ale tam bylo ze po kilku miesiacach dochodzi do tzw. \"martwego okresu\" gdzie nie widac zmian w organizmie

Gość aaaamigo
jesli boisz sie ze moglabys byc w ciazy. idz do labolatorium zrob sobie test z krwi. i bedziesz wiedziala jeszcze w ten sam dzien czy jestes w ciazy ...czy nie

Gość aaaamigo
a jak jest z testami na rozne choroby..to sama nie wiem ;)

Gość odswiezam

o wilku mowa, przed chwilka dzwonil do mnie, tzn puszczal strzalke bo to bylo za krotkie. Czy powinnam jakos zareagowac? Minal tydzien czasu. Ja czekalam na to, ale teraz kompletnie nie wiem co zrobic...

Gość rzep
Zadzwoń i powiedz, że nie zdążyłaś odebrać.

Gość bme
Dostajesz to, na co sie godzisz. Pewnie byl pewny siebie i spontaniczny, co? Lubicie takich typow.

Gość oj daleko daleko
nie dzwon. Jak ma interes to zadzwoni drugi raz,caly tydz sie nie odywal a tak bedzie wygladalo ze tylko na to czekalas

Gość sdsdad
Powinnas mu napisać teraz przynajmniej sms-a" Miło że sobie o mnie przypomniałes" :o

Gość fdfdsfs
"czy powinnam jakos zareagowac? " tak, jeszcze raz mu sie oddaj, moze jednak cie pokocha.

Gość sdsdad
żałosna jesteś fdfdsfs

fdsdf czy jakos tak dzieki za \"mile\" slowa,ale tego nie zrobie. Nie moge sobie normalnie spojrzec w oczy, za duzo mnie to stresu i nerwowo kosztuje i jest to nauczka na cale zycie. A ty nie musisz dokopywac lezacemu. Wiem ze zrobilam blad i dumna z siebie nie jestem, chce jakos w miare z twarza wyjsc z tej sytuacji. tzn on mnie dalej kreci i w ogole,ale jesli nie odzywa sie tak dlugo to chyba naprawde chcial sie ze mna tylko przespac, wiec po co mam dalej robic z siebie idiotke?

Gość bme
No nie, nadal cie kreci :o kobiety to naprawde idiotki. Sprawdza sie powiedzenie, ze was trzeba traktowac jak szmaty, zeby miec u was powodzenie.sam zaczne was tak traktowac, ciekawe co z tego wyjdzie.

Gość tojajeszczecospowiem
mysle że możesz darować sobie jago sygnały, nawet sms'y olewaj, ...może zrozumie że z Tobą tak nie ma i w ogóle i mysle że mu wtedy cos zacznie zależeć. Pisze tak ponieważ sama tak zrobiłam

bme sorry ale nie poszlabym do lozka z kims do kogo kompletnie nic nie czuje,a poza tym jak sie cos do kogos czuje nie mozna tego ot tak na pstrykniecie magicznego urzadzenia wylaczyc. Musze sie jednak jakos z tego wyeczyc bo to nie ma sensu jesli on sie bedzie odzywal kiedy akurat ma ochote..

Gość tojajeszczecospowiem
tak jest!! kto rządzi tym śwaitem MY cz ONI?? hehe myslą ze zwojuja swiat ale tym śwaitem juz rządzi kto inny!! Olewaj go to zacznie za Tobą latać

Gość nowdance
oni maja mozg miedzy nogami...nic sie na to nie poradzi

Gość 4324324
Ta oni maja mozg miedzy nogami, a wy gdzie macie? Kto tu dal dupy? Do tanga trzeba dwojga.

Gość themenneu
do tanga trzeba dwojga zgadza sie, ale dlaczego faceci sa tacy obludni? Dlaczego nie powiedza wprost o co im chodzi tylko owijaja w bawelne?

Gość testy są miarodajne po 3 mies.

Gość na pocieszenie powiem ci
ze sie nie zmienisz, a przynajmniej bedzie ci ciezko. Zawsze bedziesz powtarzala ten sam schemat.

Gość nmbv
ale z ciebie idiotka. marudzisz ze facet ciebie zostawil A SAMA ZGODZILAS SIE BARDZO SZYBKO NA SEKS. mam dla ciebie wiadomosc "jak suka nie da pies nie wezmie". tak wiec nie placz tutaj ze chcialas sie z nim ozenic i liczylas na cud-zwiazek, jakbys szanowala seks, milosc i siebie to bys nie rozkladala nog tak szybko. dobrze ci tak. ps - szukaj na przyszlosc prawdziwych mezczyzn a nie przystojniaczow podrywaczy bo bedziesz tak miala do 40stki

Gość fcuk
salchicha czemu tak rozpaczasz przeciez cipka to nie mydlo nie zuzyje sie.. i jeszcze od wielkiej milosci do celowego zakazenia AIDS, jezu to tylko kobiety moga tak nieracjonalnie dramatyzowac..

Gość na pocieszenie powiem ci
nmbv - 100% prawdy 🖐️ ale ona i tak tego nie zrozumie

Gość fcuk
themenneu - my obludni? to wyobraz sobie ze koles do Ciebie wypala - chcialbym spotykac sie z toba na sex. i co? i nic. same zmuszacie nas do stosowania takich chamskich wybiegow..

Gość themenneu
zastosuj taka taktyke,niektore laski tak maja ze chca sie tylko z kims przespac, po co bawicie sie w jakies texty

Co to do diabła za kontyngent debili się tu zgromadził? :o Salchicha, idź dziecko z bogiem i nie grzesz więcej :) Trzeba Ci na przyszłość nauczyć się rozpoznawać skurysynów-zaliczaczy i trzymać od nich z daleka - i tyle. I nie ryczeć tu już nad rozlanym mlekiem. Trzymaj się, dziewczyno.