Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem ...........

tabletki a plamienia??

Polecane posty

wczesniej bralam diane 35 ale w tynm cyklu zaczelam brac mercilon lekarz powiedzial zebym pierwsza tbletke wziela w pierwszy dzien okresu i tak zrobilam okres skonczyl mi sie tydzien temu a ja ciagle mam ajkies dziwne brazowe plamienia tzn nie jest tego duzo tak jakby normlana wydzielina z pochwy tylko ze brazowa czy ktos wie co to moze byc??

up up

podnosze raz jeszcze bo dla mnie to wazne:(

Nie martw się, to normalne przy pierwszym blistrze, ja zaczęłam w sierpniu Yasminelle i plamiłam prawie cały miesiąc. Teraz zaczęłam drugie opakowanie i jest lepiej, fakt, czuję się mało komfortowo, bo nigdy nie wiadomo, kiedy się brązowe plamki pojawią, ale trzeba się przemęczyć :) Jeśli po 3 miesiącach nie ustąpi, należy się udać do lekarza, jak rzecze ulotka. Pozdrawiam.

Gość Zaniepokjona123
A jeżeli ja brałam przez 11 miesięcy cyprest, zmienił mi go lekarz na mercilon i przy pierwszym oppakowaniu dziwnie sie czuje. Boli mnie brzuch, 15 dnia brania tabletek plamiłam, dzisiaj jest 16 dzień i krwawię jakbym miala okres.... Czy ktoras z was tak miala? Jak uwazacie, przy kolejnym opakowaniu to przejdzie? Jezeli chodzi o wizyte u lekarza to mowil, ze mam sie zglosic dopiero przy drugim opakowaniu.... Co mam robic??

Gość no a ja mam .....
jeszcze inna sytuację okres mi się skończył tydzień temu a ja po kilku dniach zauważyłam też takie brązowe plamienia a ja nie biore zadnych tabl antykoncepcyjnych może mi ktoś podpowiedziec czy po kilku dniach to może byc jeszcze pozostałość po okresie nigdy tak nie miałam zawsze jak mi schodziło to od razu a nie tak jak teraz że przez 4 dni miałam czystą bieliznę a teraz mi zaczeło tak plamić.