murb 799 Napisano 27 minut temu 6 minut temu, WywaloneJajcā napisał: Za granico jezdzo szrotami i mają wyebane a polaczky wieczny szpan. To mnie bawi zawsze. Wszystko na pokaz aby tylko oczy zbielaly somsiadowi Nic tak dobrze nie poprawia człowiekowi nastroju, jak zły humor sąsiada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 25 Napisano 26 minut temu Przed chwilą, murb napisał: Nic tak dobrze nie poprawia człowiekowi nastroju, jak zły humor sąsiada. Nie znam tego bo mam wyebane na sąsiadów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 24 minuty temu 7 minut temu, WywaloneJajcā napisał: Za granico jezdzo szrotami i mają wyebane a polaczky wieczny szpan. To mnie bawi zawsze. Wszystko na pokaz aby tylko oczy zbielaly somsiadowi Gdzie? Chyba w Ukrainie. My na przykład ściągamy auta z Niemiec, bo dla niemca już szrot, a dla polaka auto premium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 25 Napisano 23 minuty temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Gdzie? Chyba w Ukrainie. My na przykład ściągamy auta z Niemiec, bo dla niemca już szrot, a dla polaka auto premium Hu kers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 799 Napisano 21 minut temu 2 minuty temu, WywaloneJajcā napisał: Nie znam tego bo mam wyebane na sąsiadów. Może jeździsz bardziej wypasioną furką niż sąsiedzi, którym rośnie gul. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 25 Napisano 20 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: Może jeździsz bardziej wypasioną furką niż sąsiedzi, którym rośnie gul. No to na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 179 Napisano 10 minut temu Ja to nie znam swoich somsiadow bo z nikim nie gadam w ogóle i mają wyjeebane na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach