WywaloneJajcā 25 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Toya napisał: Konta mi się pomyliły. Musi być uczucie. Szop wstydniś Pieprzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 179 Napisano 4 godziny temu No lecą na siebie ale nie chcą patoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 25 Napisano 4 godziny temu Jeszcze mnie nie powaliło, żebym kütasem gąski zaganiał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 799 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Toya napisał: Szop wstydniś Od niego możesz zacząć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 799 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Toya napisał: Jeszcze mnie nie powaliło, żebym kütasem gąski zaganiał. Czyli najpierw będziesz ogłuszał swoja elokwencją, humorem i dobrymi manierami? Odwracał uwagę od meritum sprawy? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 25 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Czyli najpierw będziesz ogłuszał swoja elokwencją, humorem i dobrymi manierami? Odwracał uwagę od meritum sprawy? Z elokwencją i dobrymi manierami nie ma za wiele wspólnego śmieszku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan paniscus 0 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, szmul napisał: A ciebie wyjeebali z kûrwicy całkowicie? Nie kociaku Gdyż nie pisuję tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 31 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pan paniscus napisał: Nie kociaku Gdyż nie pisuję tam Ty knur fekalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 25 Napisano 3 godziny temu Ela im bany załatwiła, a oni Elu ratuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 25 Napisano 3 godziny temu Oj tam Iskra i elzbieta ganiają cycami i nikt nie placze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 179 Napisano 3 godziny temu A można nie ganiać tylko czekać na normalny rozwój sytuacji w dżungli i nie komentować zachowań zwierzyny ani nie oceniać huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 25 Napisano 3 godziny temu Hmm, kto by tam chciał moje jaja oglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 25 Napisano 3 godziny temu Jakbyście nigdy jajec nie widziały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 179 Napisano 3 godziny temu Wszystko skomentowane ocenione z anal izowane wyizolowane określone robi się nudne i wysrrane, traci cała swoją tajemnicę, urok i w ogóle, dlaczego tak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 179 Napisano 3 godziny temu Są pojęcia których nie da się przetłumaczyć na język pisemny i to bolesne dla odbytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 25 Napisano 3 godziny temu No ja nie bo to nudne i brzydkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 179 Napisano 3 godziny temu Ja wolę klatę, fejsy i doopy co by się trochę podniecić najpierw i dostać ślinotoku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 25 Napisano 3 godziny temu Też nuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 25 Napisano 3 godziny temu Też mi się wydaję, że to nic ciekawego. Wstaję wczoraj rano, a on stoi jak maszt ech, nie wiem kto to wymyślił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 25 Napisano 3 godziny temu Za dużo sapania do sluchawki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan paniscus 0 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, Brine napisał: Ty knur fekalny. Fekalny to jest twój korek analny. Na jednej nodze i odmaszerować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 25 Napisano 3 godziny temu Trynia fekalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 31 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Pan paniscus napisał: Fekalny to jest twój korek analny. Na jednej nodze i odmaszerować Oj chyba nie. Umyj włosy, bo masz łeb jakbyś nurkował we frytkownicy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 25 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, WywaloneJajcā napisał: Za dużo sapania do sluchawki Chyba właśnie za mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan paniscus 0 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Brine napisał: Oj chyba nie. Umyj włosy, bo masz łeb jakbyś nurkował we frytkownicy. Ja mam od lat włosy 'na jeża' ty chuda okularnico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 25 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Toya napisał: Chyba właśnie za mało Twojej lubej chyba znowu wjechało coś na banie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 25 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajcā napisał: Twojej lubej chyba znowu wjechało coś na banie To już nie mój problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 25 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Pan paniscus napisał: Ja mam od lat włosy 'na jeża' ty chuda okularnico Poka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 25 Napisano 3 godziny temu Ja chyba na jesień zapuszczę i zrobię taki fryc jak w avatarze. Jak byłem mały, to z tyłu włosy mi się kręciły, więc będzie ideolo i jeszcze ten wons żadna się nie oprze huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 31 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, Pan paniscus napisał: Ja mam od lat włosy 'na jeża' ty chuda okularnico A tłuste loczki to czyje? Moje? Schudnij i umyj się, serio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach