Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna z placu broni

pu-erh czy to działa??

Polecane posty

hej ja pije pu-erh cytrynowa i powem tak- jest moczopedna... kiedys pilam jej duzo ok 1litr dziennie i troche to dalo, ale mysle ze sama herbatka Cie nie odchudzi... a jak chcesz cos na pozadne przeczyszczenie to polecam normosan. nawet na opakowaniu pisze ze powoduje czasowy spadek masy ciała

Gość jasne ze dziala
piec filizanek dziennie po posilku efekty widoczne po pol roku systematycznego stosowania.Dla mnie rewelka!!!

no tylko ja juz ja kupiłam...a teraz chce sie dowiedzieć czy opłaca sie pic to swinstwo;( bo niesmaczna bardzo jest ...ale jak mam pic az 5 dziennie to koszmar...a mozna pic ta herbate z innymi napojami ?? bo kiedys slyszalam ze trzeba pic tylko ta herbate zeby efekty były...nie wiem jak to jest...wlasciwie chyba czekam na taka osobe która mi powie ze jesli bede piła ta herbate to schudnę szybko :) ale widać to moje marzenie , bo herbatka chyba az tak to nie działa :)

Gość EARL grey spróbujcie
jest całkiem calkiem.Aromat troche ujmuje "trawiastości"

Gość jasne ze dziala
ja pije taka w kostkach do wieloktotnego zaparzania.Fakt ze na poczatku jest wstretna, ale z czasem mozna sie przywyczaic. U mnie z tym chudnieciem to bylo tak , pilam pol roku i schudlam 4 -5 kg...Nie jestem osoba otyla i w sumie chcialam tylko zrzucic zimowe sadelko :), zauwazylam tez ze jeszcze jakis czas po odstawieniu schudlam okolo kilograma.. Dobrze Ci dodatkowo zrobi kilka wizyt w saunie suchej..efekty wspaniale. Teraz znowu do niej wrocilam:).Polecam.

Gość jasne ze dziala
tak jak juz pisalam pilam piec filizanek dziennie..ale regularnie bez zadnych omykan :), z czasem mozna przywyknac.Czasem wypilam kawe, ale w sumie sama herbata w zupelnosci gasi pragnienie.W sumie jadlam normalnie..zadnych diet nie stosowalam ( nie mam silnej woli), tylko herbata, sauna i czasem rower. U mnie po pol roku byly efekty, wiec z czystym sumieniem polecam..Ale stosowac nalezy systematycznie.

Gość jasne ze dziala
Powodzenia i wytrwalosci.mysle ze bedziesz zadowolona.A do smaku idziesie przyzwyczaic..tylko na poczatku smakuje jak blotko ;).Pozdrawiam.

Gość hermosa1
pilam przez dwa tygodnie 5-6 kubkow dziennie i nie schudlam ani grama! Oczywiscie sie odchudzalam przy tym, takze to jeden wielki pic na wode.

Gość otes
ja tam lubie i zielone i czerwone herbaty pije je codziennie nie dlatego ze odchudzaja niby ale dlatego ze je lubie: ) pije glownie czerwona z cytryna i malina pychota! ale moze moze cos ona i robi ale chyba moj organizm sie do niej przyzwyczail

Gość jasne ze dziala
do hermosa1 , wlasnie takie gadanie jak Twoje mnie troche denerwuje....Ja schudlam..ale po dwoch tygodniach nie masz prawa widzic efektow pierwsze zoszesz zobaczyc po okolo 3 m-c...to nie jest cudny lek na turboszybkie chudniecie...tutaj potrzeba systematycznosci, regularnego stosowanie i sporo czasu zanim pojawia sie odczuwalne efekty.A Ty gadasz tak samo jak moje kolezanki, ktore wypily jak im sie przypomnialo, a po miesiacu mowily ze to bee i guzik warte.Powtarzam systematycznie , codziennie po pisc filizanek dziennie po posilku....po 3-4 miesiacach nie wierze ze nie bedzie efektow.

Gość hermosa1
Zaczelam sie odchudzac i przez pierwszy miesiac schudlam 7kg. Po tym miesiacu stwierdzilam, ze zaczne pic czerowna herbate i przez dwa tygodnie 0 spadku wagi, mimo iz powinnam schudnac przynajmniej od diety. Nie twierdze, ze ta herbata jest zla, na pewno warto ja pic po ciezszych posilkach, ale nie oszukujmy sie, ze spala ona tluszcz ludzki. Czesto dziewczyny stosuja diete przy piciu herbaty i to od diety chudna, a nie od samej herbaty. Juz lepiej pic zielona, bo jest ona zdrowsza i jeszcze podkreca przemiane materii.

Gość hermosa1
Poza tym pijcie 5 filizanek dziennie, a wypluczecie sobie magnez i wap z organizmu i mozecie miec problemy z watroba.

pije regularnie bo bardzo mi smakuje i to dzieki niej odzwyczailam sie od slodzenia herbaty. mozna przywyknac, niestety to co pisza w necie, ze odchudza od dwoch do 10 kilo na miesiec to sciema. chyba ze pijemy taka wypasna hrbate prosto z chin, najprawdziwsza, ktora kosztuje 60 dolcow za 100 gram a nie pare zlotych. ja kupuje w sklepie zwanym herbaty swiata. pierwszy raz kupilam kilka lat temu i w ciagu pierwszgo miesiaca bardzo regularnego picia - parzylam litrowy dzbanek na caly dzien schudlam 3 kilo bez diety; potem zaczela sie szkola i oczywiscie juw mniej regulani i mniej herbaty, teraz pije 2 razy dziennie bardziej dla smaku niz odchudzania. nie jest to cudowny lek ale nadaje sie do zaspokojenia pragnienia i czasowego zapchania zolandka. ja kupuje truskawkowa. kwestia przwyczajenia. ja teraz slodzonego napoju nie wezme do ust. pije albo wode, albo herbate, sporadycznie cole zero ale raczej niechetnie. jesli ktos cale zycie pije slodzone to gorzkie wydaje sie wtretne ame po jakims czasie nie wemie sie slodkiej herbaty do ust. ja nawet nie wiem jak moglam pic takie paskudztwo.

Gość ***Misiak***
czy ta herbata działa przeczyszczająco??

Gość do hermosa1
7kg w miesiac to dosc duzo. moze nawet za duzo. wiadomo tez ze w czasie diety przychodzi chwila w ktorej organizm bardzo sie broni przed dalsza utrata wagi nastepuje zastoj. nie chudnie sie. wrecz przeciwnie mozna nawet przytyc. zreszta na poczatku kazdej diety najpierw tracisz wode a dopiero potem tluszcz. tak jak mowia inni. tylko regularne picie czerwonej herbaty da efekty. dwa tygodnie to za malo. wyplucze magnez i wapn? chyba sobie zartujesz. dwa litry plynow dziennie to podstawa nawet bez diety. i wierz mi. niczego to nie wyplukuje.

Gość hermosa1
Ale dziewczyny sie oburzyly, ze smiem twierdzic, ze ta herbata nie odchudza. Chcecie to pijcie, kazdy ma prawo do wlasnego zdania. Co do wyplukiwania pierwiastkow...nie wiedzialam, ze ktos moze tego nie wiedziec. Nawet zielona herbata mimo swoich wspanialych wlasciwosci, pita w wiekszych ilosciach wyplukuje wapn, zelazo i inne mineraly, czerwona takze. Dosyc nerwowo reagujesz i to tylko dlatego, ze ktos smie zaprzeczyc cudownym wlasciwosciom tej herbaty. Jak juz ktos napisal, moze taka prawdziwa czerwona herbata, ktorej zadna z nas nigdy nie pila i prawdopodobnie nie bedzie, bo kosztuje mnostwo pieniedzy ma dzialanie odchudzajace. Poza tym gdyby na niej by tak sie wspaniale chudlo, to kazdy by ja pil zamiast stosowac rygorystyczne diety. Sprawdz sama, prosze bardzo, tylko jak sie bedziesz rownoczesnie odchudzala, to nie przypisuj spadku wagi herbacie, tylko diecie.

Gość eksperymentka
pomaga poniewaz poprawia prace watroby i wplywa dobrze na trawienie pomoze kazdemu kto oprocz picia tej herbaty zacznie odzywiac sie racjonalnie i uprawiac jakis ruch

Gość jasne ze dziala
ja sie nie odchudzalam, nie stosowalam zadnej diety, pilam tylko herbate po posilkach..i ani nie wyplkalo mi to zadnych mineralow ani nie rozwalilo watroby...stracilam okolo 5 kg. w ciagu pol roku regularnego picia.!!!