Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mari777

Mój mąż uwielbia polowania,co robić?

Polecane posty

kati - ty też jak rozumiem jadasz tylko zielicho ? ale szczerze ciekawe co piszesz , tzn. , że nie szanujesz rolników, bo hodują i mordują , wszystkich pracowników ubojni, rzeźni, masaży ... no i chyba też tych co kupują , bo napedzają rynek ...

marcysianka - co to znaczy buty ze skóry ekologicznej , chciałabym naprawdę zajrzeć do twojej szafy czy nie masz paskow, torebek, butów i innych rzeczy ze skóry ? Jeśli nosisz tylko dermę to strasznie muszą ci śmierdzieć nogi ?

przeciez te zwierzeta zabijane na mieso co wszczyscy kupuja w supermarkecie cierpia milion razy bardziej niz pojedyncza sztuka odstrzelona przez mysliwego. miliony kurczakow krow i koni zyje jedno przy drugim w ciemnych halach i jest zabijane w niehumanitarny sposob abyscie mogli je sobie zjesc na obiad. i jakos nikt sie nie oburza. Mysliwy nie zneca sie nad zwierzeciem, tak jak farmerzy, ktorzy tak tucza drob, ze nogi kurczakom sie lamia, bo nie moga wytrzymac ciezaru ciala. Zaskoczona jestem waszymi reakcjami.

Gość marcysiankaaa
skóra ekologiczna znacznie różni sie od dermy. Nic mi nie śmierdzi, bo sie codziennie myje ;) i z ranka i z wieczorka. Poza tym, od kiedy nie jadam mięsa, nie pocę sie jak skunks, nawet jesli skoszę całe moje ogromne podwórko, nie śmierdzę. Moge być mokra, ale naprawde nie smierdzę :D Torebki mam dwie, obie ze skórki ekologicznej, która wygląda jak "prawdziwa " skóra. Paski uwielbiam, bo mam 62 w talii, tez "sztuczne" :)