Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliaaaaa

faceci to tchórze, ot co/

Polecane posty

Gość liliaaaaa

Gość kochaj wystarczy
Dlaczego tak sadzisz ..?

Gość liliaaaaa
bo zawsze mowia ze to kobiety nie umieja utrzymac dystansu a tym czasem jest dokladnie odwrotnie

Gość kochaj wystarczy
Wyjaśnij pojecie --otrzymać dystansu .

Gość liliaaaaa
mialam przyjaciela to po jakims czasie chcial cos ode mnie a ja nie i od tamtej pory nasz kontakt prawie calkiem sie urwal a ja go naprazwde lubilam, z drugim polaczylo mnie cos chwilowo ale wyjasnilismy sobie ze to pomylka i ze wszytsko bedzie po staremu. Ale nie jest bo on sie chyba boi ze ja chce od niego cos wiecej. a ja sie poprostu chce z nimi przyjaznic. Dlatego faceci to tchorze bo mowia ze to kobiety nie potrafia utrzymac dystansu a jest dokladnie odwrotnie:/

Gość kochaj wystarczy
Nie istnieje przyjaźń pomiędzy kobieta a mężczyzna ;(

Gość kochaj wystarczy
Chodź jestem kobieta to przyznam racje mężczyzną , my kobiety zazwyczaj nie umiemy otrzymać dystansu .

Gość liliaaaaa
ja mysle ze istnieje, nie taka ze wszystko robimy razem ale taka dobra znajomosc poprostu. I tak bylo, do czasu. teraz ani z jednym ani z drugim nie moge wyjsc poprostu na piwo pogadac bo jeden sie mnie obawia (mimo ze wyjasnilam ze nic od niego nie chce)a drugi to nie wiem co wlasciwie. i tak to wlasnie jest.

Gość kochaj wystarczy
Może oni widzą to czego Ty nie dostrzegasz :( Może sama wysyłasz sygnały , które oni inaczej niż Ty postrzegają . Nie ma przyjaźni między kobieta a mężczyzną , no chyba że on jest gejem albo ona les.

Gość liliaaaaa
nie sadze, bo wiem co ja mysle i jedyne czego chcialam od nich obu to fajnej znajomosci i nic wiecej- bo kocham kogos innego . I szkoda mi ze przez takie duperele to staje sie niemozliwe, bo ja potrafie przejsc nad niektorymi rzeczami do porzadku dziennego a oni nie. Szkoda.

Gość do kochaj wystarczy
kobieto, twój protekcjonalny ton wypowiedzi, że nie ma przyjaźni między kobietą a mężczyzną śmieszy mnie. w moim przypadku jest. jesteśmy wolni oboje, do tego dojrzali i przyjaźnimy się od wielu lat. nie spotykamy się po to by seksić, ale po to by ze sobą przebywać i rozmawiać na tematy, które są nam bliskie. żeby uprzedzić twoje dalsze dywagacje w tym względzie oboje jesteśmy zdrowi jak konie, nie brakuje nam kończyn ani nie jesteśmy połamani psychicznie. dorośli ludzie inaczej widzą przyjaźń, inaczej widzą i określają ją niedojrzali emocjonalnie ludzie.