Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaMartwa

jutro sie z rana sie wieszam nie ma sensu tego dłuzej ciagnac

Polecane posty

:( rycze cały dzien i nie moge przestać nawet nie wiecie jak sie boje:(

:( dzisiaj mama w domu a jutro bedzie w pracy

Gość a o
co się rozchodzi??

Ariane---> no mam nadzieje ze pojdzie szybko i nie bede sie zbytnio zastanawiac

Gość Kopia Beznadziejnej
ej, no co TY :)... ja Cię lubię i nie pozwolę Ci tak mówić... ja cały dzien zmarnowalam na kafe i od teog tez mam zlasowany mózg, ale sie nie mam zamiaru witać z aniołkami... 🌻

jestem cierpliwa ale te Twoje smuty potrafia dobic, z powodu glupiej szkoly takie glupie teksty pisac, zastanow sie czasami

Gość pomyśl
pomysl o tych ,którzy będą płakać na Twoim pogrzebie!!życie to dar ,który powinnismy wykorzystać najlepiej jak potrafimy.Uciekanie w smaobójstwo to zwykłe tchórzostwo.Zawsze może być gorzej niż nam się wydaje!Czasem trzeba dostrzec to czego się nie zauważa albo nie chce się zauważyć!

Żeby przez szkołe się wieszać???Inni mają większe problemy niż ty beznajdziejna.

jestem wstretna , głupia, nie umiem sie dogadac z ludzmi nikt mnie nie lubi jestem dnem nienawidze sie i przez to sie zabjiam poczatekl roku szkolnego to tylko pretekst bo trzba bedzie wyjsc do ludzi których nienawidze i oni mnie w wakcje mogłam miec humory

Gość Kopia Beznadziejnej
...bo jak w d..ę dam, to się skończy!😠 cicho!

wiem ale tak [po prostu chce sobie tu popisawc na kaffe ten ostani raz :(

nie dziwie sie ze Cie nienawidza, bo Ty sama siebie nienawidzisz! a inni to czuja

Gość Kopia Beznadziejnej
to juz psycholodzy zbadali, ze czlowiek ma obnizony nastroj wlasnie w niedziele wieczorem, wiec nie jesteś sama i sie nie dołuj :)

wiesz co mialam Cie za madrzejsza dziewczyne ale to co teraz wypisujesz jest okropne, gadanie o samobojstwie z powodu glupiej szkoly 😡

Gość Kopia Beznadziejnej
ps. jak nie odpisze, to nie znaczy ze olalam temat, tylko tzn.ze wzielam sie wreszcie za cos co odkladalam od 6 tygodni...🖐️

boje sie powiedzzcie ze to nie bedzie straszne ze nic potem nie bedzie 😭

nie przejmuj się tymi ludźmi. ile razy można to powtarzać!? i tak za kilka lat będziesz miała swoje życie, i nikt nikogo nie będzie interesował - u mnie właściwie większość z klasy się sobą nie interesuje :o

Gość Kopia Beznadziejnej
no nie wiem czy nic, bo ja dlatego tego nie zrobilam, ze wlasnie nie wiedzialam co tam edzie po drugiej stronie...:o ta niewiadoma mnie od tego odwiodla

nie z powodu szkoły już pisałam wczesniej nie radze sobie nie moge sie opanowac boje sie tych ludzi z klasy nie wiem na któa godzine mamy ani gdzie sie apel odbywa przez całe 2 miesiace nie miałąm z nimi zadnego kontaktu oni nawazajem na pewno spotykali sie nie poznaje nowych ludzi nie chodze na imprezy teraz czeka mnie pełno wycieczek , 18, pólmetków nie chce tego wszytkiego przezywac nie chce

Do jakiej szkoły idziez tzn w jakiej sięuczysz???? Wiesz cozaczyansz nas tu wkurzyc,niewiem jak inne ale ja najchetniej nakopałabym ci do dupy i wbiła do głowy ten głupi pomysł. :O

Gość elej
Ja Ci powiem tak, kiedy teraz myślę o swojej przeszłości to wydaje mi się, że cały okres szkoły od początku podstawówki do końca liceum to było jedno wielkie dno. Nie akceptowali mnie ludzie, zresztą nawet nie wiem czy tego chciałam, bo byli do niczego. U mnie zmieniło się wszystko na studiach. Wszystko się zmieniło. Warto poczekać, człowiek wychodzi z czasem z młodzieńczej depresji, nie mówiąc o tym, że w kiedy jest starszy nie jest już tak że wrzucają go między głupich ludzi na siłę i zmuszają do funkcjonowania wśród nich. Uwierz że będzie dobrze.

a co oni Cie zjedzą? zachowujesz sie jak male dziecko ktore boi sie isc do zerowki, masz juz swoje lata dziewczyno