Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia17****

POMOZCIE BO SIE ZARAZ ZAPŁACZE/

Polecane posty

Gość Kasia17****

Co zrobilibiscie w mojej sytuacji ? przydazyla mi sie wpadka /prezerwatywa pekla w najbardzej plodne dni/ nie minelo jeszcze od tego 3 doby wiec mozna jeszcze wziasc dabletke po ... ale chlopak stawia mi ultimatum ze jak wezme ta tabletke to on ze mna zrywa i mowi ze chce miec teraz bardzo dziecko bo mnie kocha a jak ja wezme to bedzie znaczylo ze ja go nie kocham ....tyle ze ja nie moge teraz miec dziecka bo mam dopiero 17 lat a on nie moze tego zrozumiec

Gość heheeee
tak to jest, jak za seks się biorą dzieci.

Gość idzcie ma spacer
dziecko bluzeczka na rozpoczęcie roku wyprasowana? a teraz idż sapć i nie zakłądaj durnych tematów

Gość echhhhhh
dzieci:)💤

Gość mt.
Ty to raz. "Chłopak" da radę rodzinę utryzmać ?

Gość tak naprawde
a xco jak wezmiesz to ci sie bedzie swiecila w zoladku.bierz i nie wariuj.masz jeszzce przynajmniej10 lat dobrej zabawy a Ty chcesz sie wp....

Gość Kasia17****
idzcie ma spacer- idz spac HMMm łatwo muwic a te 2 przyszle noce zdecyduja o calym moim przyszlym zyciu

nie mam pewności , ale chyba prowokacja :) jeśli nie to.....Kasiu,BIERZ TABLETKĘ !!!!

Gość idzcie ma spacer
mUwić? naprawde bedzie ci ciężko uwierz mi,obawiam sie o twoja edukacje

Gość Kasia17****
mt.- no wlasnie mu sie wydaje ze tak ale on ma dopiero 19 lat .. powiedzial mi ze chce sie usamodzielnic ... naprawde nie wiem co mam robic

Gość Kasia17****
to nie jest zadna prowakacja!! , myslałam o tym zeby nie mowic mu o tym ze ja wziełam ale nie wiem czy to dobry pomysł ...

Gość idzcie ma spacer
a skad wezmisz kase na tabletke?

Gość Kasia17****
a wlasnie brał ktos z was taka tabletke bo troszke sie boje ,ma ona jakies skutki uboczne

Kasiu a skąd Ty dziecko wiesz, że miałaś najbardziej płodne dni ?:O po pierwsze masz 17 lat i zapewne nieregularne jeszcze cykle a po drugie musiałabyś mierzyć codziennie temperaturę, obserwować śluz a najlepiej robić testy owulacyjne żeby wiedzieć, ze NA PEWNO MIAŁAŚ DNI PŁODNE :P

Gość Kasia17****
Ariane84 - no wlasnie tez sie zastanawiam , bo slyszalam ze jest dosc droga ale chyba popozyczam od znajomych chlopak powiedzial ze nie dolozy mi ani złotowki i ze chce tego dzidziusa a ja juz sama nie wiem:/

Gość mt.
Zakładam, że dementia może się mylić ... Jeślli dopiero chce się usamodzielnić, to może być trochę mało ... Jakie są na to szanse ? Ty musisz wiedzieć tez czego chcesz ... Zresztą może nie ma się czego "bać". O dziecko wcale nie tak łatwo, jakby się wydawało ;) ALe jeśli temat na poważnie całkiem: chyba też rdozice powinni coś wiedzieć ...

Gość Kasia17****
teoria -mam regularne cykle 29 dni ...i to byl poczatek dni plodnych ....

Gość Kasia17****
mt. - rodzicom nic na razie nie powiem juz wyobrazam sobie jak by na to zareagowali... z jednej strony wiem ze powinnam skonczyc szkole i to nie jest odpowiedni moment na dziecko ale z drugiej moj chlopak tak bardzo chce tego dziecka probowalam mu to tlumaczyc ze to jeszcze nie czas ale on mowi ze juz wszystko przemyslal i nie chce zebym sie niczym truła...

Gość tak naprawde
dlugo z nim jestes?? ile On ma lat i czy pracuje???

kasia17 - cholera jasna, a ty rozumu nie masz?! bo on chce tak bardzo dzieciaka to ty czry-mary i rodzisz. a jak bedzie chcial 5? to co? tez bedziesz z brzuchem biegac?

Gość pletwa
po 1. bralam taka tabletke i nic mi nie bylo, nie czulam sie zle 2. kosztuje ok 80 zl 3. przepisuje ja ginekolog a ty nie masz 18 lat wiec nie wiem... 4. to twoje zycie i jak nie chcesz miec dziecka to nie patrz na chlopaka , nie musisz mu mowic ze wzielas, powiedz ze po prostu dostalas okres i tyle. z chlopakiem za miesiac mozesz juz nie byc, jestes mloda, a dziecko bedzie juz na zawsze.

Gość Kasia17****
tak naprawde - jestesmy razem 7 miesiecy on ma 19 lat i zostal mu jeszcze rok szkoły...wiec nigdzie nie pracuje ale po szkole chce wyjechac za granice.... Wiec jak myslicie brac te tabletki czy nie na decyzje zostala mi jeszcze gora doba........

a czy mozesz byc chpc w połowie pewna swojego chłopaka? 19latek który chce byc tatusiem... no moze i sie zdarza... ale to Ty rzede wszystkim powinnas wiedziec czego chcesz... jeśi już był seks, to trzeba teraz zajac sie ewentualnymi konsekencjami...

Gość tak naprawde
dziecko biezr boszee-siedem miesiecy uwierz mi ze i tak sie niedlugo a najdalej za dwa lata rozstaniecie.to przykre co pisze ale bedziesz sie kiedys z tego dylematu smiala.kupuj i bierz, jak nie wiesz gdzie to porozmawiaj z matka, siostra, ciotka , kilmkolwoerk NIE ZMARNUJ SOBIE ZYCIA!!!!!

Gość mt.
Jeśłi jestes pewna, że to TEN, szkoda byłoby stracić. Młodzi jesteście, to fakt, ale to nie oznacza, że mając 10 lat więcej podobna sytucaj zagwarantowałaby Wam czy komus innemu szczęście. Rodzice .. wiem, że trudno, ale chyba bez ich pomocy w razie czego się nie obejdzie, wieć może jednak ? Zresztą TY musisz wiedzieć czy ON da radę, gdyby rodzice byli na nie. Szkołę też sie da skończyć :) W zasadzie to Twój wybór, Twój chłopka, Twoje życie ...I raz jeszcze ... gdyby za każdym pęknięciem, nawet w te dni, rodziło się dziecko, byłoby nas o wile więcej ...