Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zoa

gdzie są wszyscy? nawet podszywy śpią?

Polecane posty

jak to jest,że kiedy coś piszę to w tym czasie pojawia się kilka postów. I okazuje się, że piszę nie na temat?

Ojcze- czy ty czytasz wszystkie topiki? chyba zacznę bardziej się kontrolować. Deska- ja to nawet nie mam stroju plażowego:( trójkąta też nie, przynajmniej na tyłku, bo z przodu mi właśnie odrasta.:P

Jak deska będzie miała przerąbane to znaczy,że ją jakiś drwal napotkał.

hehe jakoś tu ostatnio nie widzę,żebyś miał mało czasu.:D

Gość deska jest przeronbana

To tylko takie złudzenie. Zaglądam tu od czasu do czasu. Wolny sobie zrobiłem cały weekend żeby nadrobić zaległości domowe ale od poniedziałku do 12 września praca prawie non stop.

Gość deska jest przerznieta

przypomniała mi się moja historia ze rżnięciem:) śliczna. W zeszłym roku byłam w delegacji,pracowałam w kościele, na wsi. Byłam tam z koleżanką, a reszta same chłopaki. I do tej mojej koleżanki kleili się wszyscy, była bez ustanku podrywana przez chyba całą męską część wsi okolicznych. Któregoś dnia siedzieliśmy z zespołem na piwie za sklepem( w przerwie na mszę) i zaczęłam się żalić,że mnie to nikt nie chce. I wtedy nie wiadomo z kąt pojawił się starszy, kompletnie zalany pan z włączoną piłą mechaniczną i krzyknął do mnie \" no lalunia będzie rżnięcie czy nie?\"

Gość deska jest przerznieta
ales tera dowalila "mlotek srubokretem" idz spac dziecko bo w ciebie jeszcze zwatpie :o

ojcze piły są przeróżne , jeśli chce się coś ociosać to tylko siekierą. Piła tu na nic.

Nie zgadzam się z tą teorią, że są to narzędzia równorzędne, uzupełniające się. Moim zdaniem coraz więcej operacji wykonuje się przy pomocy spalinowych pił łańcuchowych i brzeszczotowych.

najbardziej lubię piłę pionową, cuda można na niej wycinać :)

tylko się nie śmiejcie. nie mogę wejść na ostatnią stroną. pojawia się klepsydra a jak znika to nic się nie dzieje:O. O matko! jak mi odpiszecie to i tak tego nie przeczytam 😭

Za 7 godzin mam być w budzie, a nadal nie mogę spać... 💤 Ma ktoś dobry sposób na zaśnięcie?