Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna 1982

blondynka w białej

Polecane posty

Gość martyna 1982

witam,jestem blondynką o jasnej karnacji (choć teraz mam skórę lekko opaloną;)) zamówiłam suknie w kolorze białym,bo podczas mierzenia sukni spodobała mi się,i wtedy wydawało mi się ze jest mi w niej do twarzy.zamawiałam suknie w grudniu 2006 bo przy wysprzedazy modeli sukni była spora promocja. ale teraz czytam opinie na forach i wszedzie pisze ze blondynka to powinna miec kolor ecri i zaczynam panikowac.....czy dobrze zrobiłam...ślub juz 22 ego suknie odbieram 12 tego,jets juz praktycznie gotowa...jest tu jakaś blondynka z białą suknią?;)

nie panikuj - dla mnie biała jest najpiękniejsza!!I też jestem jasną blondynką - a suknię mam śnieżno biała :)

Gość nie prawda i tyle
przed zakupem sukni konsultowałam się z dobrymi salonami (KILKOMA!!!!) i w każdym z nich powiedzieli mi (bo też mam jasną karnację tyle że włosy kasztanowe) że do blondynek i osób o jasnych karnacjach pasuje jedynie BIEL!!!!! Po czym pokazali mi na manekinach (jednym czarnym a drugim jasno cielistym) jak prezentuje się suknia. Jak zawiesili suknię ecru na czarnym manekinie wyglądało super a jak zawiesili na jasnym to zero efektu i suknia jakby łączyła się z "ciałem manekina". I vice versa. To znaczy że ecru pasuje osobom o ciemnych włosach i ciemniejszej karnacji a jeśli już blondynka to zdecydowanie nie o jasnej karnacji.

Gość martyna 1982
dzięki za opinie!jakoś stres mnie ogrania i stąd ta panika..przy zapraszaniu gości też mnie wkurzało,po pytaniu jaki kolor mam sukni,pojawiały sie głosy jak to biały-przeciez blondynką jestem,ach

Gość na moje oko
mogłaś wybrać ecru skoro jesteś blondynką z jasną karnacją, w białej możesz wyglądać niekorzytsnie...

Żarty. Blondynka może równie pięknie wyglądać w białej sukni, co brunetka. To zależy od odcienia skóry, natężenia barwy włosów.

Gość gratulacje
z drugiej strony-nie każda blondynka wygląda dobrze w ecri, nie przejmuj się,

Gość ECRU PASUJE TYLKO
BRUNETKOM ALBO SZATYNKOM I TO JESZCZE O CIEMNIEJSZEJ KARNACJI.

Gość martyna 1982
uspokoiłam się;)

Gość blądynki wszędzie wyglądają
mdło

Gość Nawet dysortografowie to wiedz
ą. Przefarbujcie się, będziecie wyglądały super.

E tam dysortografia! LENIE! Co to, słowniczka nie mają? A jak nie mają, to niech \"fajerfoksa\" sobie zainstalują - działa tak samo, jak WORD :D

Gość martyna 1982
dzięki!za podniesienie na duchu!też mi sie wydawało ze wyglądam dobrze w białym...nie bede się już przejmować komentarzami - ze nie wybrałam ecri;)