Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bol isnieniaaa

mam tak masakrycznego dola

Polecane posty

Gość bol isnieniaaa

ze przed chwila sie pocielam :( wiem ze jestem glupia, ale przynajmniej chociaz troche mi ulzylo :( nienawidze siebie dziekuje za wysluchanie :(:(:( chce umrzec!!!!!

Gość bol isnieniaaa
zostawil mnie ktos kogo bardzo kochalam nie mam juz sil naprawde chce umrzec

rozumiem Cie doskonale, kochanie. Wiem jak to boli, przezywalam to dokladnie rok temu. Bolalo - straszliwie. Bylam taka zakochana!!!!! Ale teraz z perspektywy czasu wiem, ze to przechodzi. Kazdy bol mija po dluzszym lub krotszym czasie. U mnie trwalo to ok 9 miesiecy, ale minelo. Wiem ze teraz w to nie wierzysz, ale bol minie. Uwierz!!!

Gość bol isnieniaaa
chcialabym w to wierzyc ja juz po prostu nie moge :( nie umiem myslec o niczym innnym nie moge spac, nie rozmawiam z nikim jutro mam urodziny, moze zacpam sie na smierc :(

Tez to kiedys przezywalam i tez chcialam umrzec. najadlam sie jakichs tabletek, ale nawet to mi nie wyszlo :( Myslalam, ze sie nie podniose. Chcialam chociazby przez caly czas spac, zeby nie myslec, nie czuc, nie byc, bo bycie bolalo. Ale to prawda ze CZAS LECZY RANY. I niestety tylko on. A dzisiaj jestem bardzo szczesliwa i Ty tez kiedys bedziesz, nawet jesli teraz w to zupelnie nie wierzysz. Przytulam ❤️

Gość bol isnieniaaa
nie umiem w to wierzyc :( jak on mogl zwlaszcza teraz :(:(:(

Gość bol isnieniaaa
watpie... zawsze chyba bedzie mialo mi co o tym przypomniec nie umiem w to uwierzyc w zyciu nie czulam sie tak potwornie jak teraz :( w moje urodziny jeszcze... ale za to z prezentem :(:(:(

Owszem, zawsze bedziesz to pamietac, ale mina emocje. Bardzo mi przykro, ze masz takie urodziny :( Kiedy mnie zostawil chlopak tez sie tak czulam, a dzisiaj jestem wdzieczna losowi, ze juz z nim nie jestem.

Gość Wytrzymasz i przetrwasz to
Wierzę w ciebie!Minie facet zdradził przed ślubem,po 7 latach bycia z sobą.Chciałam się zabić wtedy.A teraz jestem zajebiście szczęśliwa i CIESZE SIE,ZE ON MNIE WTEDY ZOSTAWIł .Cierpiałam 2 lata ale warto było dla takiego szczęścia które mam teraz.

Gość bol isnieniaaa
wrocil do swojej bylej z tego co sie dowiedzialam :( szkoda ze mi o tym nawet nie powiedzial boze jaka jestem naiwna... glupia... nic nie warta :( chce umrzec :( najgorsze ze nikomu nie powiedzialam wszyscy pytaja jak mi sie z nim uklada :( i czemu mi tak brzuch rosnie :(:(

Gość bol isnieniaaa
:(:(:(:(:(:(:( od kilku dni codziennie modle sie zeby mnie cos przejechalo to najgorszy koszmar!!!! nie wierze w to nawet

Gość Wytrzymasz i przetrwasz to
Powiedz prawdę,dlaczego Ty masz się wstydzić?To on okazał się fiutem nie wart twojej miłości.Ty kochałaś szczerze,a miłości się nie powinno wstydzić.Nich wstydzi się ten co mówi,że kocha i ...zdradza albo zrywa.Obłuda!Boże wolę najgorszą prawdę od kłamstwa.

Gość bol isnieniaaa
to nie wszystko, ale nawet nie chce pisac co zrobil :( juz nie mam nawet sil plakac... boje sie :(:(:(:(

Czego sie boisz? Nie mozesz sie bac! Musisz byc wkurrwiona i walczyc o siebie. Wiem, ze w to nie wierzysz, bo ja tez nie wierzylam, ale NAPRAWDE wszystko sie ulozy.

Gość bol isnieniaaa
na pewno sie ulozy... tylko musze sie zebrac na odwage zeby udac sie na tamten swiat :(:( wiem... pisze glupoty, wiem ze tak wszyscy mysla ale ja nie umiem wytrzymac :(:(:( NIE UMIEM! NAPRAWDE, CHCE UMRZEC I ZALUJE ZE NIE MAM ODWAGI. jak bede walczyla o swoje to jeszcze na tym strace,ja wiem o tym. nie moge nawet isc na policje, nie moge zrobic nic. matka mnie zabije jak sie dowie, nie moge nigdy.... :(:(:(:(:(

Gość Ulaaaaa
na rekach zostana ci blizny i kiedys bedziesz sie ich wstydzic. Co drugi czlowiek na swiecie przezywal pewnie rozstanie,porzuceni,zdrade. Ja tez. Zdrade, po 4 lata i wspolnych planach na dom i dzieci. Mialam 25 lat i myslalam ze moje zycie juz sie skoncylo.Ale nigdy przez zadnego faceta nie oszpecilabym sobie ciala ani nie odebrala zycia. Dzis jestem szczesliwa, bo poznalam 2 lata temu dobrego czlowieka. Mam swoje troski i obawy. Nie mamy mieszkania, nie wiem czy urodze dziecko o ktorym marze. Nie ammpewnosci ze nasze zycie potocyz sie jak w bajce, bo nikt chyab nie me miec takiej pewnosci, kto przezyl porzucenie. Ale warto zyc. Pozdrawiam.

Gość Ulaaaaa
i jeszcze jedno, jak chcesz zyc to sie otrzasnij, a jak nie to nie obarczaj innych ludzi wizja wojego samobojstwa. Czego tu szukasz? Pocieszenia? rozczulania?

Gość Sylwia z Konina
a masz może w domu skakankę, albo jakiś sznur?

Gość bol isnieniaaa
ok, juz nic nie pisze. moze niepotrzebnie cokolwiek napisalam. przepraszam za to ze jestem taka glupia. papa

nie pisz ze niepotrzebnie pisalas, jak chcesz pogadac POWAŻnie to napisz na mojego maila, uwierz mi ze nie jedna masz problemy, moze razem cos wymyślimy głowa do góry:)

a ile masz lat? mnie tez ktos kiedys zostawił i tez myslałam tak jak Ty, nie warto sie zabijac dla jakiegos zasranego psa, jest tylu super facetow na swiecie,jednego z nich juz spotkałam i jestem BARDZO szczesliwa :)