jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 temperaturę? Tak ok. 37,5??? Pytam poważnie, jak nie wiecie, to lepiej nie wymyślajcie, bo to ważne:) A ja się nie znam na tych pomiarach temperatury:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do sprawdzenia Napisano Wrzesień 3, 2007 w ciąży zawsze jest nieco wyższa temperatura. robiłaś już test? może to ciąża, albo może podziębiona jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Nie, no to na 100% nie jest ciąża:) Chodzi mi o to, czy z jakichś hormonalnych powodów może aż tak wzrosnąć temperatura, bo podobno w rożnych fazach cyklu jest różna. Nie znam się na tym, dlatego pytam. To ważne, bo jak nie chodzi o sam okres, to muszę się zgłosić do szpitala:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do sprawdzenia Napisano Wrzesień 3, 2007 na pewno poowulacji temperatura rośnie i jest już nieco wyzsza aż do następnego okresu (chyba, że to ciąża ;) ) może jesteś lekko przeziebiona i dlatego to opóźnienie i stan podgorączkowy? a może taka Twoja uroda? ja zawsze mam 37 st. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Nie, zawsze mam niską temperaturę:( To okres raczej odpada... Ale dzięki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do sprawdzenia Napisano Wrzesień 3, 2007 życzę zdrowia! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale że jak Napisano Wrzesień 3, 2007 "To ważne, bo jak nie chodzi o sam okres, to muszę się zgłosić do szpitala " - z powodu temperatury 37 idziesz do szpitala? :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawka12 Napisano Wrzesień 3, 2007 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3560361 PROSZE O POMOC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Nie z powodu temperatury:) Po prostu jestem teraz pod opieką lekarską, że tak powiem, lekarz kazał mi codziennie mierzyć temperaturę i jakbym miała nawet stan podgorączkowy, zgłosić się do szpitala. Ale nie z powodu temperatury. Dlatego się pytam, bo myślałam, ze to może tylko przez okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach