Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjazna1982

ktora z Was drogie Panie uzywa prezerwatyw?

Polecane posty

Gość przyjazna1982

no i czy jestescie zadowolone? pozdrawiam

Gość przyjazna 1982
ale uzywasz tylko gumek czy dodatkowe zabezpieczenia?

Gość ...a ja...
używam tabletki anty i gumki

Gość przyjazna 1982
i co nie boicie sie? ja w sumie tez uzywam tylko gumek ale strach jest..

Gość przyjazna 1982
a Ty Agnieszka 1987? czego uzywasz?

Gość Z drugiej strony
czego tu się bać... Jak ktoś nie może stosować innego rodzaju antykoncepcji bo np. każde pigułki są jakieś nie takie, na spiralę za wcześnie, globulki za bardzo się pienią itd. itp... to zostaje prezerwatywa. Zawsze to jakieś zabezpeczenie :)

Gość przyjazna1982
no własnie ja tak mam.. tabletek nie moge bo mam depresje.. od globulek mam zapalenie cewki i pecherza. zostały gumki.

ja jestem na tabsach. Biore cilest. Czytam tu na forum ze ktos tam w ciaze zaszedl przy nich i zaczynam sie schizowac ze moze te tabsy jakies wadliwe czy cos :/

Gość przyjazna1987
Spokojnie Aga. moze to ktos specjalnie pisze zeby postrach wsrod dziewczyn siac.

Gość Z drugiej strony
Aga, ja myślę że przy tabletkach aby wpaść to naprawdę trzeba albo zapomnieć albo brać przy okazji jakieś inne silne leki które wchodzą z nimi w interakcje. Poza tym może dlatego przy Cileście zaszły w ciążę bo mimo wszystko te pigułki są dość popularne i dlatego tak jakoś się to wszystko składa... Taka moja jest mądrość na ten temat ;)

No taka juz ze mnie panikara :) Przeczytalam i teraz kazdy zawrot glowy przywoluje mysl _ czy nie jestem w ciazy_? a w tym miesiacu to juz wogole sie stresuje, bo nie robilam przerwy 7dniowej i czuje sie zle, wlasnie tak na ciaze, slabo mi przez caly dzien i mdli mnie. W niedziele spodziewam sie okresu, mam nadzieje ze przyjdzie.

Agnieszka takie panikowanie w niczym Ci nie pomoże wrzuć na luz . Tabletki to jedna z lepszych metod antykoncepcji . Nie wiem jak to jest z tabletkami ale w moim przypadku to właśnie przez stres są te wszystkie obiway i brak miesiączki. Stres robi swoje...

my tez uzywamy gumek. Stres jest tylko tydzien przed okresem ( czy on wogóle nadejdzie) - a tak to luzik.Oczywiscie wolałabym bez ale nigdy wiecej nie bede brała tabletek.

Gość Z drugiej strony
Aga, myślę, że te mdłości to właśnie z powodu braku przerwy, więc póki co się nie stresuj. Wiem to z autopsji - sama biorę hormony (z tym że w celach leczniczych więc nie są to typowe pigułki, ale tak działają) i przy zwiększonej dawce też czułam się "ciążowo" - ciągłe mdłości, wilczy apetyt, senność, ale po zmniejszeniu dawki przeszło jak reką odjął, więc nie martw się. Na pewno jest ok :D

Zaczełam brac 2 lata temu jak miałam 17 lat - po badaniach i innych takich, najpierw minisiston, potem cilest - przytyłam około 5 kg , pojawił sie cellulitis ( niewielki ale zawsze) , miałam wahania nastroju - przy czym zawsze zdrowo sie odzywiałam, mam wysportowane ciało - cell. jest praktycznie na miesniach..chyba jest taka odmiana..- ale za cholere nei chce zniknac - moz edziwna jestem ale dla mnie pogarszajacy sie wyglad zew. i psychika sa wazniejsza niz ta wygoda .I dlatego nigdy wiecej tabletek

Gość hhgujhgujb
ja też używamy gumek, ale kochamy sie w dni niepłodne jeśli zaszłabym w ciążę to bym się bardzo cieszyła, niestety muszę najpierw skończyć studia

Gość hhgujhgujb
ja=my

nie bo z gumka nie jest tak zle :) nie truje sie hormonami, nie tyje, nie pogarszam tego cholernego cellulitu, nie płacze o byle co:) - moj chłopak rozumie moja decyzje -

Gość hhgujhgujb
ja też źle czułam sie po tabletkach i nie dałam sie nawet dotknąć gumki nie są aż takie złe:)