Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OśMIORNICA

KOGO LUBICIE NA FORUM???A KOGO NIE???

Polecane posty

Gość 2 razy mama
acha pisze blog gdzies mam w zakladkach wpisz takwidzeswiat i powinien ci wyskoczyc bardzo lubie go czytac ;) ty tez Si jestes ok :)

haha ja mało się tu udzielam. Ostatnio pisałam na jednym wątku ale życie ułożyło mi się inaczej niz bym chciała i wątek juz mnie nie dotyczy. Dziękuje :)

Gość jak zawsze e
ciakawe ze zawsze w atkich tematach autor/ka sami sie nie wypowiedza :P

Gość a ja lubie mokaszelkę
:P:P:P

ramajaramaja nawet nie masz odwagi zeby sie ujawnic. to troche prostackie, ale tego sie mozna bylo spodziewac po tobie

Gość juz jej tu nie ma
ale poznalam ja w szpitalu. Bylysmy razem na jednej sali. Wstyd bylo mi sie przyznac,ze znam ja z forum, bo jechalam po niej rowno:D O pomylce nie ma mowy. Wszystkie fakty dotyczace imion i urodzin dzieci sie zgadzaly, miejsce zamieszkania, zawod............ Nie radzilam sobie z karmieniem i placzem dziecka, wrzeszczalo jak opetane. To niesamowite ile w tej kobiecie spokoju i radosci. Bije z niej jakies takie hmm..............nieopisane cieplo. Jej syn wogole nie plakal. Moj sie uspokajal jak tylko dotykala jego buzi i cos mowila. Wiem, to az niewiarygodne, ale zazdrosc mnie zzerala, bo ja nie umialam uspokajać mojego dziecka:/ Mleka tez nie mialam, ale pocieszala mnie, wspierala, nauczyla przystawiać i az sama sobie sie dziwie - lzy mialam w oczach jak wychodzilam ze szpitala. Wiem,ze juz jej tu nie spotkam. To silna osobowość. Oczy mi sie smieja jak dostaje od niej sms:) Rzadko bo rzadko, ale pamieta ;) To mama_trojeczki:) PS. Nie kłamała w związku z pracą i szkołą. Mojemu mężowi napisała w szpitalu instrukcje jak naprawić komputer:D A teraz odebrała dyplom,jako jedna z niewielu skończyła szkołę. To bardzo dzielna kobieta:)

mama trójeczki była fajną kobitką,ale dziewczyny po niej jezdziły i ani widu,ani słychu. Oczywiscie urodziła 4 maluszka to i nie ma czasu

Gość jak to mazi
A teraz odebrała dyplom,jako jedna z niewielu skończyła szkołę????????

Gość juz jej tu nie ma
tak. Od zeszlego roku egzaminy sa panstwowe na informatyka. Chodzila do szkoły zaocznej a egzamin był taki sam dla dziennych i zaocznych. Była pewna,że nie zda. A zdała. Ona i 4 chłopaków:D Ide karmić:)

Gość idz karmic mamo trojeczki
i skoncz juz wypisywac o sobie te pochwalne posty

po prostu Julka rady pani ginekolog sa bezcenne Pani doktor 🌻

czytałam ja wieeeeeeel razy az mnie mdliło od tego słodzenia

jestem dosc nowa na forum i nie mialam okazji jej czytac zreszta ja sie malo wypowiadam, raczej przegladam co piszą inni :) to jakas fajna kobietka byla?

Ja nic nie mam do mamy trójeczki ale prawdą jest że przy trojgu dzieciach jest co robić, a ona prawie non stop siedziała na kafe i dlatego to się wydawało takie niewiarygodne. Wiele osób twierdziło że ona tą rodzinę sobie wymyśliła.Mama trójeczki to jakaś kobietasuper żeby tak na wszystko mieć czas.

Gość ale ona durna
Nie lubie Mony81!!!!!!! Jest durna!!!!! I pije w ciazy alkohol

mama trojeczki zawsze cos sensownego umiala doradzic i nie mowila od razu: nie pytaj na forum, zapytaj swojego lekarza. dzielia sie doswiadczeniem. za to ja lubie. moglaby sie chociaz raz odezwac powiedziec co u niej, jak nowa dzidzia...

Szczerze mowiac i nikomu nie slodzac, to generalnie lubie cale forum. Kazdy cos wnosi. Kiedys jak mialam wiecej czasu i bylam tu bardziej zaangazowana, ponosilo mnie czasem kiedy ludzie najezdzali krytyka, ale teraz uwazam, ze to zupelnie nieszkodliwe, choc najbardziej lubie smieszne wpisy. Takie forum to ciekawe zjawisko do analiz i rozwazan.

nienawidzę ale ona durna bo ocenia ludzi jak ich nie zna i nie pije alkoholu idiotko i spadaj na drzewo!!!!!!!!!!!!!!!!

Nienawidzę pomarańczowych, bo wszedzie wsadza swój noc, np teraz zalozylam topik, martwie sie o swoje dziecko a jakas małpa sie pyta czy jest takie słowo jak ruchliwosc ???

Gość jaka ona durna
czy wy jestescie pewne ze taka nerwowka nie zaszkodzi dziecku?

ina26 czpiają się bo się nudzą, poza tym po poziomie widac ze czasami masz doczynienie z 12 latkami :) nie przejumj sie

Gość jaka ona durna
taj mam 12 lat i nie mam nic do roboty, w poniedzialek sie szkola zaczela a ja juz na wagarach siedze!!! Nie chce sie stresowac bo to wejdzie mi w krew i bede potem nerwowa jak niektore uczestniczki forum!!!!

jaka ona durna-spadaj na drzewo banany prostowac, nie masz co robic to idz sie walnij z rozpędu głową w ściane !!!! I spadaj stad i nie zatruwaj ludziom zycia

Gość ina ty też durna
oj durna durna