Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gruby miś

czytałyście? dotyczy fisher price

Polecane posty

nie męcz się :) to Kafe płata figle trzeba skopiować, wkleić do przeglądarki, usunąć spację i już

:O no i co mamy teraz wąchać to co kupiłyśmy???? alocha misiu :D

Gość Kfaczorek
hmm czy ja wiem. co chwile cos wycofuja a to szczepionki a to zabawki. nie jestem w stanie wszystkiego kontrolować. Kiedyś wycofali jakąś partwie wozków bo byly z "toksycznych" materialow. Wydaje mi się że trzeba do tego podejść bez wielkich nerwów. Prawda jest taka że żadna farba nie jest obojętna zdrowiu kiedy dostanie się do organizmu dziecka. Żeby zabawki były calkiem bezpieczne musieliby je chyba malować sokiem z buraka.

a ja wlasnie przymierzałam sie do zakupu leżaczko-bujaczka tej firmy :(

misu! psia krew- jaśmina co chwilę dostaje jakieś zabawki z tej badziewnej firmy!!! i co ja mam teraz z nimi zrobić? które produkty są do bani?? little people też????

julka, nie mam pojęcia które... my też mamy tego mnóstwo, ale z ostatnio kupionych, to hyba tylko huśtawka dla maćka, a tego na szczęście nie bierze do buzi!

u nas tego trochę więcej:o w sumie, to młoda już tak nie pakuje niczego do buzi... najfajniejsze jest to, że te zabawki nie są tanie... i rzekomo płaci się za ich jakość:o😡😠