Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja np

ile osob teraz szuka partnera

Polecane posty

Raz już się doczekałem, było wspaniale :) Teraz czekam juz od roku na powtórke, tzn. nie, nie na powtórke na cos innego :) Gość - 24 wiosny.

Gość dziewczyynka
hmmm 23 lata,i czekam sobie tylko na co??bo miłości jak nie było tak nie ma :(( księcia na białym rumak rózwnież ;)

Gość ktosiaa
ehh więcej wiary w siebie- smutasy! Poza tym facet nie powinien byc byc celem w zyciu kobiety,;p poniewaz to juz bedzie uzaleznienie od partnera. Taki wolny stan mozna spożytkowac. A facet powinien byc tylko dodatkowa atrakcja dla kobiety;))

Gość elle24
No ale jak tu nie mieć wymagań jeśli chce się szczęśliwą rodzine,pieprzony zegar biologiczny,pieprzony instynkt i marzenie.

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
ja mam BARDZO WYSOKIE WYMAGANIE: jak u góry. Więc mogę mieć już tylko luzik. Takiej cholery nikt nie pokocha. Zresztą sama siebie kocham, więc kij w oko, niech spadają na drzewo

Gość elle24
Jaka dodatkowa atrakcja?Ma być pełnoprawnym pół twórcą i pół opiekunem naszych potomków:-)

Gość ja mam partnera
ale szukam milosci....

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
u partnera? czy u siebie?;)

Gość ja mam partnera
u siebie....

Gość ktosiaa
elle 24--> hehe to tak z przymróżeniam oka, żeby nie miał nas w garsci, a nawet jak sie dzieci juz pojawia to przeciez damy sobie radę!!! Jak zawsze;D

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
osz cholera, to może czas zmienić partnera?

Gość ja mam partnera
to nic nie da, kiedys ktos mnie mocno zranil i po tym fakcie stwierdzilam, ze juz nigdy nie pokocham...

Gość ja np
widzac mezczyzne mysle sobie - moze to ten - poznajac go blizej juz wiem, ze to nie on, bo moje wymagania sa zbyt wysokie i chyba nikt im nie podola :(

Gość ja np
jesli zamykasz sie tak na milosc to rzeczywiscie nikogo nie znajdziesz, nie mozna z kims byc dla samego faktu BYCIA z kims.

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
ja np. widząc fajnego mężczyznę który patrzy na mnie myślę sobie: jeśli jesteś wolny to moooże moooże jakas kawa albo herbata hmmm?

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
ale to jest NIC wygląd. Ostatnio w biurze NFZ w P-niu sobie jakąś sprawę załatwiałam i taki facet, na którego wizualnie bym nie zwróciła większej uwagi odezwał się do mnie TAKIM MIĘKKIM MĘSKIM GŁOSEM, że gdyby powiedział "A może umówi się Pani ze mną na kawę?" nie odmówiłabym, kurtka...

Gość bazylia z tymiankiem
Ja już nie czekam, bo to bezsensu. :)

Gość ktosiaa
" Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że upłynie dużo czasu. Czas i tak upłynie". A propos próbowaliście afiramacji, wizualizacji, madytacji, .... pozytywnie mysleć ?? ;)

Gość elle24
Ja każdego dnia coraz bardziej sie oswajam z myślą,że będę starą panną.

Gość ktosiaa
sorki;p miało byc tak o : "nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga dużo czasu. Czas i tak upłynie" :)

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
jejq, co za smutasy. Oczywiście, że czekanie czy szukanie jest bez sensu. Trzeba zyć, być uwaznym, nie tracić wiary i po prostu zwracać uwagę na fajnych mężczyzn wokół, niekoniecznei zaraz licząc na Miłość, moż ebędzie fajne koleżenstwo albo tylko spotkanko i miły czas razem?

Gość femineaa
no ja szukam , a co?:P

Gość elle24
Jakoś ciężko mi się cieszyć z koleżeństwa jak wszystkie moje kuzynki już mają meżów.To takie przygnębiające.Na widok małych dzieci mam w oczach łzy.

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
elle: moje wszystkie kuzynki tkwią w nieszczęśliwych małżenstwach albo są po rozwodzie. Może lepiej się nie spieszyć i nie sugerować tak bardzo otoczeniem?

Gość ja np
trudno zyc samemu... jak wczesniej kilka lat spedzila sie w zwiazku :O

Gość ja np
spedzilo sie mialo byc

Gość axen
lepiej sie spieszcie, bo później będzie za późno i będziecie żałować straconych lat

Gość ja mam 27
i od 18 roku zycia nie bylo tygodnia i dnia bym byla samotna, nie zebym skakala z kwiatka na kwiatek ale tak jakos samo wychodzilo :) czasem cale zycie to myslenie tylko o tej drugiej osobie i mozna miec czasem naprawde dosc :-0