Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja np

ile osob teraz szuka partnera

Polecane posty

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
justynaa: a ja chcę, żeby WE mnie się ktoś pasjami kochał i żeby mi grał na mandolinie tęskne piosenki pod balkonem (z tym, że nie mam balkonu, tylko taki mały "rzygownik" blokowy, ale to nic, wychylę się nieco i udam, że to balkon:D) W rewanżu mogę się przejśc niezobowiązująco na jakieś wesele celem zmylenia rodzinki, rincewinde :P

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Ona z W-wia: miłośc platoniczna jest piękna, ale wybitnie źle działa na moje zdrowie psychiczne :P Skarpety zamiast faceta? No w sumie .. zabierają mniej miejsca i nie chrapią :P

Gość Ona z W-wia
im bardziej będziecie szukać tym mniejsze będą rezultaty, pewnie to wiecie, ale na wszelki wypadek przypominam :classic_cool: po co się szarpać ? zimą trzeba oszczędzać energię :D

Gość Ona z W-wia
zazwyczaj są milsze w dotyku i ...ładniejsze :D

Gość rincewinde
IceTeaLemon - w momencie gdy pisałem nie były jeszcze wyśwetlone. Widocznie pomysleliśmy podobnie FACET JEST LEPSZY OD SKARPET, BO SKARPETY TRZEBA PRAĆ A FACET SAM SIĘ UMYJE :p zapamiętajcie sobie

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
dziewczyny.. czy my teraz dyskutujemy nad wyższością skarpet i miłości platonicznej nad mężczyzną w łóżku i miłością erotyczną? No to ja chyba jestem stara zbereźnica:P

Gość Ona z W-wia
który się umyje ten się umyje....oni w ten sposób znaczą teren

Gość rincewinde
Miłość platoniczna to mit, nawet Platon w nią nie wierzył.

Gość rincewinde
Ona z W-wia - jak chcesz to możesz faceta umyć sama

Gość Ona z W-wia
dziękuję, innym razem

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
ale to co? chory jest obłożnie, że się sam nie myje?

Gość Ona z W-wia
zwyczajnie mężczyżni tego nie lubią, nie widzą swoich tłustych włosów, nie czują swych cuchnących oddechów, rano wolą dłużej spać, wieczorem też im się nie chce

Gość rincewinde
przeciętny meżczyzna woli czekać aż brud sam się wykruszy :)

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
ja myslę, że jak mnie na prawdę pokocha, to będzie się wstydził iść z ukochaną kobietą do łóżka w tłustych włosach czy niedomyty i mimo wszystko się postara. Bo ja mam bardzo czuły węch i wybiorę skarpety w przypadku niedomycia...

Gość Ona z W-wia
życzę wszystkim spragnionym paniom "smacznego" :-)

Gość rincewinde
Własnie najfajniejszy jest taki brudas, bo potem macie satysfakcje, że dla was sie zmienił i zaczął myć :)

Gość Ona z W-wia
mezczyźni myślą że tłuste włosy i wczorejsze slipy nie są stanie przyćmić ich geniuszu i że doceni ich zarówno kobieta w łóżku oraz także np. nowy pracodawca w pracy no ale dość już tych obrzydlistw, czekam na dalszy rozwój dyskusji będę obserwować z ukrycia

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
witaj On z W-wy. Mamy dyskusję o niemytych facetach i skarpetach. Ale mam nadzieję, że znajdziemy inne wspólne tematy.:P

Gość Ona z W-wia
no dobra, zeby nie było że meżczyźni to kanalie, teraz coś o kobietach 18 - 20 lat kobieta jest jak Afryka, w połowie odkryta, w połowie dzika, naturalnie piękna z żyznymi deltami 21 - 30 lat kobieta jest jak Ameryka, dobrze rozwinięta i otwarta na handel, specjalnie dla tych z gotówka 31 - 35 lat jest jak Indie, bardzo gorąca, zrelaksowana i świadoma swego piękna 36 - 40 lat kobieta jest jak Francja, powoli starzejąca się ale nadal ciepła i miejsce które warto odwiedzić 41- 50 lat jest jak Jugosławia, przeżyła wojnę, ścigana przez błędy z przeszłości i konieczna jest masywna rekonstrukcja 51- 60 lat jest jak Rosja, bardzo szeroka i granice nie są patrolowane. Zimny klimat trzyma odwiedzających z daleka 61- 70 lat jest jak Mongolia, wspaniała i wszystko podbijająca w przeszłości, lecz niestety, brak przyszłości po 70-tce kobieta staje się jak Afganistan, każdy wie gdzie to jest, ale nikt nie chce tam jechać ktoś tak niedawno pisał na kafe...

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
nieważny temat, ważny ten błysk w oku, ten bigiel i żywość :P

Gość rincewinde
TNK - co to jest żywość?

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
tak się mi dziko napisało, w sumie nie umiem wyrazić. Ale wiesz co, jak się spotkamy, to sam zobaczysz i poczujesz :P

dziewczyny dziękuję za odzew jesteście urocze pragniecie akceptacji to takie naturalne

Gość rincewinde
TMK - to już się nie mogę doczekać :P Czy też będe musiał płynąć kajakiem pod prąd?