Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja np

ile osob teraz szuka partnera

Polecane posty

Gość ktosiaa
elle 24-- główa do góry, piers do przodu. Nie załamuj sie , jak bedziesz w takim stanie na pewno facet nie spojrzy, trzeba sie duuzo usmiechac i ......myslec pozytywnie. Teraz cos pozytywnego :http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=408761&start=0 Poczytajcie!!!!!!!!! ;)

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
więc blisko bądź kochaj mnie trwaj przy mnie bo wokół wzburzone morze tylko Twoja dłoń stały ląd.

Gość qoecye
"facet powinien byc tylko dodatkowa atrakcja dla kobiety" z takim podejsciem, zycze ci, zebys byla sama do konca zycia :)

Gość elle24
Niestety nie jestem w stanie nie marudzić,bo rzucił mnie facet.

Gość ktosiaa
qoecye-- Pokój z Tobą!! i... współczuję Ci

Gość qoecye
a ja tobie

Gość ktosiaa
elle24-- ale to był tylko jeden facet, rozejrzyj sie wokól- zobacz ile towary stapa po ziemi!!! ;)

A ja gdy tyko slysze od kogos: a kiedy za maz wychodzisz? to odpowiadam tylko: to tak jest rewelacyjnie w tym malzenstwie ze musze sie spieszyc? Znam wiele par, ktore sa po slubie, albo nawet sa para i nie ma miedzy nimi porozumienia, sa klotnie, oskarzenia. I wyedy mysle sobie ze wiele z tych osob chcialo wyjsc za maz(ozenic sie) na sile, bo pojawil sie ktos i trzeba bylo zaciagnac do oltarza, jakikolwiek by nie byl. A teraz zbieraja tego zniwo. nie sie nie spieszy do oltarza, chce pokochac, bo mimo iz byla w zeszlym roku ze swietnym facetem to przez usta nie moglo mi przejsc: kocham cie. Moze to naiwne i zacofane ale chce kochac tego kogos z kim bede isc przez zycie:)

Gość ktosiaa
goyece-- zdaj sobie sprawe że to co dajesz innym, wroci do ciebie- jak bumarang. Taki jest prawo natury, niestety. "Nie zycz drugiemu co tobie niemiłe" poniewaz to sie zemsci predzej czy pozniej Pokój z tobą

Gość qoecye
to inaczej napisze jak nie zmienisz podejscie, to najprawdopodobniej bedziesz sama do konca zycia

Gość ktosiaa
no no .. to brzmi bardziej pozytywnie:p

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
licencjonowany: im starsze tym mądrzejsze. i spadaj stąd bo to nie jest dla ciebie forum. qoecye - nie sposób się z Tobą nie zgodzić :D:D:D choć autorka tych słów chyba nie chciała aż tak ostro? Solni: zgadzam się. Albo: trzeba wyjśc za mąż bo wszyscy się żenią, no to smyk, wezmę tego pierwszego lepszego pod pachę, eee, tam, jakoś to będzie i do ołtarza

Gość ktosiaa
licencjowany pociieszyciel--- im starsze tym bardziej namietne i gorace hehe ;pp

Gość rincewinde
Ja szukam partnerki, mam 28lat, nie mam własnego mieszkania ani samochodu, mało zarabiam. W dodatku mam tylko 173wzrostu i jestem brzydki jak noc listopadowa. Znajdzie się chętna? :P

Gość elle24
Nie dość że mnie rzucił to jeszcze przytyłam...już sama nie wiem co gorsze.

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
elle: że przytyłaś. chociaż to łatwo zrzucisz, spoko :) rincewinde: ja nie reflektuję ale szukaj dalej.

Gość rincewinde
Czemu nie reflektujesz? Podobno dla kobiet nie liczy sie kasa i wygląd, zawiodłem się :(

Gość elle24
No nie tak łatwo,ale zrzuce;-)Najgorsze to jest chyba jednak to,że mam okropny charakter i nikt nie może ze mną wytrzymać.

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
rincewinde: po wpisie wyczuwam złośliwy i przekorny czarny charakter, a ja mam świetną intuicję. :P elle:u kobiety zołzowaty charakter bardzo dobrze wróży w związkach damsko-męskich, ja też jestem strasznie zołzowata, a mam powodzenie :)

Gość ktosiaa
tutaj wsyuwa się na wierzch znajoma książka;D że mi zołzami pachnie ;))

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
ktosiaa: czytałam, ale książka mi nie pasi, taka jakaś amerykańska zbytnio. chociaż tytuł fajny.

Gość ktosiaa
zalezy dla kogo sie by stosowało porady w niej zawarte ;) Czy do rolnika czy biznesmena;) zależy od typu;D

Gość rincewinde
TYLKO_MNIE_KOCHAJ - No teraz dotknęłaś mnie do żywego. Wcale nie jestem czarnym charakterem, no może raz w dzieciństwie w jasełkach zagrałem diabła, no ale to są błędy młodości. Teraz jestem całkiem miły i uprzejmy, przepuszczam kobiety w drzwiach, często używam zwrotów grzecznościowych. Raz nawet pomogłem kobiecie wynieść wózek z autobusu. Twoje brutalne słowa zraniły moją czystą duszę 😭 Justynaaaa - nie, nie lubisz listopadowych nocy. Tylko tak napisałaś. Listopadowe noce są długie, ciemne i zimne. Nikt nie może ich lubić.

Gość rincewinde
W dodatku często używam słówka no (to nie podszyw:P)

Gość elle24
Oj ale ja nie jestem taką zołą z tych co je kochają faceci i nawet książki o nich piszą.Nie nie nic z tych rzeczy,ja jestem zbiorem złych cech, tych najgorszych.Taka egoistka straszna,do tego pesymistka i to z kompleksami,wybuchowa jak wulkan,24 eksplozji na dobe,zaborcza okropnie, z silnym potencjałem na psa ogrodnika i podobno despotka,naprawde długo by wymieniać...

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
rincewinde: po prostu zachowujesz pozory. na powierzchni niby taki grzeczny miły kulturalny, a tak na prawdę zaciera w tobie ręce diabełek i chciałbyś te drzwi nieraz tej dziewczynie czy kobiecie kopnąć z trzaskiem przed nosem :P A z tą rolą w Jasełkach to był znak a nie przypadek :P

Gość rincewinde
Niestety Justynko, za daleko mam do Warszawy :P

Gość rincewinde
TYLKO_MNIE_KOCHAJ - myślisz, że to serio był znak? Może raczej omen? Dzięki, teraz będe musiał sprawdzić czy nie mam gdzieś szóstek wytatuowanych :O. Może następnym razem zatrzasne kobiecie drzwi przed nosem i zobaczymy co sie stanie.Może nawet siemnąwtedy zainteresuje? Podobno lubicie takich chamów, żeby móc ich przerabiać i wyzwalać ze środka ukrytą dżentelmeńskość.