Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

po prostu Julka

czytam was i czasami nie rozumiem...

Polecane posty

piszecie jak dla mnie czasami dziwne rzeczy np bolalo mnie jak mielismy nasz pierwszy raz i kazalam mu przestac, czy sie obrazil? pyta sie mnie czy jestem w ciazy? czy chce odejsc? jak mu powiedziec, ze jestem dziewica? jak mu powiedziec, ze juz nie jestem dziewica? czy mnie rzuci jak mu powiem ze ....? mowi ze jestem gruba i mam rozstepy- juz mnie nie kocha? i masa innych glupich rzeczy jak dla mnie drogie kobiety to albo jestescie z nimi z braku laku albo boicie sie, ze nikt inny was nie zechce albo juz nie wiem co ... :o jak jest w zwiazku uczucie, zaufanie, rozmowa i akceptacja to nie ma takich problemowow

Gość sratytatytaytaty
masa durnych problemów na forum fakt

moze jeszcze cos powiem jak ja mialam pierwszy raz z moim partnerem tez mnie bolalo i kazalam przestac, i co? nie obrazil sie, tylko przytulil i po jakims czasie probowalismy dalej, az do skutku a podejsc bylo chyba z 7 ( i to nie jednego dnia) raz myslalam, ze jestem w ciazy bo nie mialam okresu to zapytal czy bedzie dobrym tata i czym ja sie martwie? prace domowe dzielimy - on gotuje a ja zmywam lub odwrotnie, ja prasuje on odkurza...nie jestem z tym sama przytula czesto caluje nie mowi, ze mam cellulit czy inne jakies rzeczy rozmawiamy na kazdy temat i jestesmy przede wszystkim przyjaciolmi i to jest wg mnie normalny zwiazek czy moze ja trafilam na ideal? a normalni faceci juz wygineli?

Ja mam wrażenie, że większość tych pytań należy do bardzo młodych dziewczyn, maks 18 lat. Jeśli to pytania dziewcząt po 20tce to zostawię bez komentarza :)

nie wydaje mi sie, zeby to byly same 18- tki. czasami mlode mezatki maja takie problemy, nie wiem- moze nie widzialy swojego partnera przed slubem za czesto... :o

najbardziej mnie zdziwilo wczoraj to pytanie czy on sie obrazil bo mnie bolalo ehhhh :o niektore to chyba wszystko zrobia zeby z kims byc :o

kobieto, chyba nie zrozumiałas tamtego przesłania... ona nie odbywała pierwszego stosunku, tylko umówila sie na randke z nowo poznanym facetem, poszła z nim do łóżka i kazała mu w polowie przestac.... wybacz, ale to akurat, moglo zostac odebrane przez niego jak jakąś gierke, lub po prostu negacje jego umiejetnosci łóżkowych.... wiec trudno sie dziwic, ze sie nie odzywa... w tym wypadku rolą kobiety jest wytlumaczenie facetowi co bylo nie tak... a co do reszty tego tematu... kobieto - kazdy żyje w szczesliwym zwiazku pełnym zrozumienia i uczucia... dopóki sie coś yebać nie zacznie czego Tobie nie życze, ale co Cie na pewno kiedyś spotka...

komiczne- nie martw sie nic sie u mnie nie zacznie jebac nawet jak cos jest nie tak jak powinno to pierwsze co robie to rozmawiam z moim facetem ii klopot sam odchodzi w bok... a z ta laska- no moze nie doczytalam, oprocz forum mam jeszcze prace do zrobienia :) tak czy owak to i tak dziwne ze laska chce stracic dziewictwo z kims ledwo poznanym :o

Gość o jest komiczny

ratuunnkkuuu ona nie była dziewicą.... ona była doswiadczoną kobieta a mimo to ją bolało... oraz - kiedy naprawde zaczynaja sie problemy w związku - takie powazne i zaczynasz je dostrzegać, to zazwyczaj nie ma juz o czym rozmawiac..

Gość i ja mam wazne pytanie
a czy Julko namawia cie on na seks analny? bo to juz jest problem

no to moze my sie tak dopasowalismy... nie rozumiem dlaczego jesli inni sie nie dopasowali to po co sie mecza??? podobne systemy wartosci, podobne cele w zyciu. aha.na nic mnie nie namawia :P

Gość nutelinka
"kazdy żyje w szczesliwym zwiazku pełnym zrozumienia i uczucia..." komiczne, czy takie odnosisz wrażenie, czytając tu większość topików? Really??

Gość komiczny tylko w-wia ludzi

nutelinko skarbie - owszem tylko że te osoby są w drugiej fazie mej wypowiedzi, której juz nie zacytowałaś

po co wlazisz na kazdy topik? nie masz pracy? rodziny? hobby/ konia juz dzis wytrzepales?

idę pomarszczyc freda i zrobic kupę 🖐️

Gość jhdhhgfhgjhjabjjhadd
bo tak na serio to te głupie posty wymyśla kilka uzależnionych od forum osób, które chcą gadać byle o czym, byle tylko siedzieć nieskoczenie na forum :))))))