Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana na maxa

Jestem załamana pogoda i tym,ze nie moge zrobic zdjec plenerowych!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Magrat
Przecież cały czas jest ładna pogoda i można robić. Koleżanka miała ślub w zeszłym tygodniu i miała foty w plenerze, świeciło słońce...w tym tygodniu też było parę słonecznych dni.

Gość szukacie
dziury w calym!histeryczki

Gość andrzej koraten
W Warszawie dopiero od wczoraj przestało lac i zaświeciło słońce,które przemyka sie zza chmur choc jest zimno i wieje ...Nawet w kurtce mozna zmarznąc a co dopiero w kiecce slubnej i szpileczkach!

Gość maj jest ok

Gość mama szesciolatka
ktos kto nie ma studia nie jest fotografem tylko amatorem Po co szukacie jakis partaczy zamiast pojsc do profesjonalisty który ma własne studio (atelier) Same sobie ich wybrałyscie wiec w czym problem zamawiaja fotografa trzeba ustalic szczególy sesji gdzie i kiedy i co zamiast gdyby pogoda nie dopisała

Hm, więc kupując studio z miejsca stanę się fotografem specjalistą? :P Po namyśle stwierdzam, że zdjęcia w studio zazwyczaj są tandetne więc wystarczy mi więcej fotek z wesela kosztem pleneru..

Gość powiem wam cos...
zalezy o jakich zdjeciach mówimy.Mozna zrobic przepiekne zdjecia studyjne bez kiczu ale zeby to zrobic trzeba umiec cos wiecej niz tylko biegac z aparacikiem po parku

Gość simi...
Zenuaa normalnie, bierzecie ślub po to zeby zdjecia w plenerze sobie zrobic?? wyginac sie w lewo i prawo i sztucznie usmiechac do pozowanych zdjec, zeby pozniej je sobie nad łóżkiem powiesic...Rzeczywiscie jest o co rozpaczac,bo deszcz pada hahahaha! Śmiesza mnie te zdjecia z fontanna w tle, zza drzewa itp. Przeciez mozna zrobic ciekawe zdjecia w trakcie zabawy, naturalne i zywe. No ale jak kto woli.. dla mnie to wiocha.

Gość załamana na maxa
hej dziewczyny ja juz 2 tygodnie po slubie.Ze łzami w oczach obserwuje podoge za oknem.Jest pieknie a ja w pracy musze siedziec i tych cholernych zdjec nie mozemy zrobic.Dopiero w weekend (a to juz bedzie 3 tygodnie) bedziemy robic plener. OBy tylko byla pogoda!!!!!!!!!!!!!