Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoszła

Pas do pończoch

Polecane posty

Gość niedoszła

Witam w listopadzie biorę ślub i nie wiem czy pod suknię lepiej ubrać pończochy samonośne czy rajstopy? Rajstopy to jakies takie malo eleganckie a jak już ponczochy samonośne to czy jest mi do tego pas potrzebny? czy mimo iż tam jest silikon czy spada to czy nie spada? Co lepiej?

Pończochy samonośne dobrej firmy nie mają prawa spadać, szczególnie jeśli dobrze dobierzesz rozmiar. Wiec do takich nie potrzebujesz paska. Najlepiej kup wcześniej kilka par, róznych firm i ponoś dla wypróbowania. Sama wolę pończochy do paska, ale to juz kwestia gustu ;)(

Gość jeger
ja też lubię pończochy do paska - leżą bardziej elegancko i materiał ma inną strukturę, norka - czy nosisz pończochy w zimie?

Gość niedoszła
A jakiej firmy pończochy polecacie?

Gość jeger
Przywiozłam sobie z Austrii 2 pary rewelacyjnych ciepłych majtek z nogaweczkami - pończochy noszę też zimą!

Gość jeger
Polskie są tanie i bardzo dobre!!

Gość morank
firma dobra czy nie, ale pamiętaj, że guma pod wpływem zimna twardnieje więc ryzyko spadnięcia pończoch nadal istnieje... Dlatego mam z pasem...

Lubię pończochy firm Leg Avenue i Veneziana. Natomiast odradzam smonośne Gatty. Nie wiem, niektóre dziewczyny chwalą, że się dobrze noszą i tanie, ale mnie jakoś się zsuwały, a kupiłam kilka par :o

norka a ja jak kiedyś załozyłam jesienią pończochy samonośne, to w pewnym momencie pończoszki już nie chciały się trzymać moich chłodnych nóżek i mi zjechały! :-o ale kicha! i wtedy kupiłam pas do pończoch i majtki z paskami takimi jak ma pas... :-D

Gość jeger
Dziewczyny - a propos - czy nosicie zimą cieplejsze majtki (jako drugą parę) ? Ja bardzo przyzwyczaiłam się do tego od czasów szkolnych i bardzo lubię tak bo lubię pończochy.

Gość wielb.pończoch
Z pończoszkami samonośnymi trzeba uważać, bo zdarza się, że mogą się zsunąć z nogi, zwłaszcza po kilkakrotnym użyciu (trudno jest dobrać odpowiedni rozmiar). Napewno bardziej elegancko, seksowniej i bezpieczniej byłoby założyć pończoszki do paska, bo te nie spadają. Decyzja należy do Ciebie.

Pończoszki do paska nie zawsze można założyć, zwłaszcza gdy masz bardzo cienką i obcisłą sukienkę. Wtedy pas odznacza się na ciele kobiety i może ona czuś się mało komfortowo, dlatego trzeba na to zwrócić uwagę.

Gość marta33
Ja dopiero po wielu próbach i błędach dopasowałam właściwy styl pończoch i pasów do nich. Od roku kupuję je tylko w sklepie Greta Store. Pończochy od nich nigdy mi się nie przesuwają wokół nogi podczas dnia. Poza tym pończoch w stylu vintage nie mogłam znaleźć nigdzie indziej. Jeżeli to Twoja wstępna przygoda z pończochami to polecam powyższy sklep. Pełna satysfakcja i pomogą ci w zakupach na życzenie.

Gość saraphira
Powiedzcie mi a na grubszych udach pończochy też będą się trzymać? Jak dotąd miałam ubrane raz, ale miałam wrażenie że obetrę sobie nimi nogi ;/

Gość alimdebor1985pjtpm
ja też lubię pończochy do paska - leżą bardziej elegancko i materiał ma inną strukturę, norka - czy nosisz pończochy w zimie? Jasne http://descargariso.com/ex9M