Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forever alone

Co robią samotni którzy już nie szukają nikogo ?

Polecane posty

Gość forever alone

ja gram w gry, oglądam filmy na kompie i chodze na siłownie a wy ?

Gość ins
może szukają, ale nie chcą się przyznać do tego.. albo chcieliby szukać a nie potrafią.

Gość gdfhgfxnxfhm
ja chodze do kina i z psem na dlugie spacery poza tym mam duzo znajomych i zawsze sobie ktos o mnie przypomni jak mi sie nudzi ;)

Gość forever alone
no ok ale ja szukalem nic z tego nie wyszlo, nabawilem sie tylko kompleksow przez kobiety i teraz dalem sobie spokoj, z mojej strony nic nie wyjdzie ( ale jakby jakas chciala to niema problemu) pytam czym sie ludzie zajmuja bo ci co sa w zwiazkach to z 60 % wolnego czasu robia cos z druga osoba..

Gość forever alone
idąc do kina sam czuje sie wlasnie jak nieudacznik :D wydaje mi sie ze ludzie sie lituja...:D

Gość ins
skoro jest tylu samotnych ludzi i każdy tak narzeka na brak drugiej osoby, to dlaczego nie możemy sie spotkac... bez sensu...... :( :( :(

Ja pracuję i mam zamiar skupić się tylko na pracy i na podróżach już do końca życia, taki los, trzeba go zaakceptować.

Gość bleah
ja wolę chodzić do kina sama i chodzę sama nawet teraz pomimo tego że mam już z kim (z tym kimś też chodzę)

Gość agnesina
Dlatego bo wbrew logice samotny nie lubi drugiego samotnego (co sie przyznal do samotnosci) bo kojarzy mu sie to z desperacja. Jezeli poznajemy kogos to chcemy byc pewni ze ta druga osoba zwrocila na nas uwage bo sie jej spodobalismy a nie dlatego ze samotna i w desperacji szuka kogos.

Gość forever alone
ale inaczej jest jak masz swiadomosc ze jestes w tym kinie sama bo to twoj wybor a inaczej gdy to koniecznosc chodzenia samemu..

Gość ins
agnesina - racja... tylko mało podnosząca na duchu... ps.ja nawet z mojego nieudacznictwa nie poszłabym sama do kina - przerazajaca wizja...

Gość forever alone
no i samotni jestesmy nie bez powodu, brak urody, jakis dziwny charakter itp, im dluzej jestesmy sami tym jest z nami coraz gorzej...czlowieka dlugo samotnego idzie wyczuc....no i samotni czekaja na krok drugiej strony a nikt go niechce wykonac

o to ja:) nie szukam, bo mi od tego niedobrze bylo ale czekam:) i jeszcze mam nadzieje a w wolnym czasie to napislam co robia w topiku 1000 rzeczy, ktory gdzies tu jest

Gość Kreator
Dziwacy z nas ludzie samotni

Gość forever alone
szukać czyli zakładać konta na portalach randkowych, chodzic na imprezy szukujac i strojac sie kupe czasu :) itd , ci co szukaja wiedza o co chodzi..ale jest tendencja ze wszyscy tylko czekaja..A jestescie szczesliwi ?

Gość agnesina
Ja mysle ze niezaleznie od urody czy charakteru (bo to cechy wzgledne, jednemu sie spodobaja a drugiemu nie), najwieksze problemy ze znalezieniem drugiej osoby maja te osoby co nie potrawia zaakceptowac tego ze sa same. I wlasnie dlatego maja problem zeby wyjsc gdzies samemu, wstydza sie , chowaja i nieswiadomie wysylaja sygnaly ze sa zdesperowani. A przeciez wlasnie samotne wyjscie jest najlepszym sposobem by kogos poznac. Ja singlem nie jestem ale mam nature samotnika i uwielbiam chodzic sama czy to na spacer czy sama wracac na piechote z uczelni. Dla mnie takie przechadzki sa super i lubialam je zawsze czy to sama czy teraz jako juz mezatka.

Gość Kreator
Tak sobie wmawiasz. Jesteś dziwakiem bo to że jesteś sama nie jest normalne i nie akceptowane przez większość społeczeństwa

Gość forever alone
u kobiet to jeszcze inaczej wyglada bo one zazwyczaj czekaja, i maja o wiele wieksze sznase na kogos...facet ktory nic nie robi ma zero szanse... ale co w tym czasie mozna robic ? bo nie pracuje sie 20 h , na uczelni nie siedzi sie 15 h.... faceci co robicie ?

Gość rincewinde
Robią to samo co niesamotni i samotni, którzy szukają. Czyli żyją sobie.

Justynka :) Pewnie popełnisz \"zakochanie się\", to się dzieje wbrew człowiekowi, ja natomiast wiem, ze już nigdy nie popełnię tego błędu.

Gość heges
ja siedzę przed kompem... już nikogo nie szukam. miłość mojego zycia mnie nie chce :( nikogo innego już i tak nie pokocham tak bardzo jak jego. została mi tylko samotność :(

Heges-->uszka do góry i usiechaj się i żyj najlepiej jak potrafisz, w życiu zdarza się jedynie to, co jest nam pisane. Jeśli jest to samotność, trzeba z nią żyć w zgodzie, ja się już tego nauczyłam ;)

żaden samotny nie jest nieudacznikiem ! bo aż mi się nóż na takie brednie otwiera w kieszeni.

Gość Kreator
Co robią samotni ? Zakladają takie topici. Inni samotni wpisują sie na nie pisząc że taki los. I jest im ogólnie smutno z tego powodu że są sami

Nie mam szans, które mogłabym wykorzystać. Niektórym nie jest to przeznaczone :)

Gość heges
już nawet zaczęłam spotykać się z pewnym chłopakiem, ale niestety serce moje mocniej nie zabiło :( to znak, że i tak nic z tego nie będzie. moje serce tęskni za tamtym :(

Gość Kreator
Żyjmy sobie w swoim nieudacznictwie i dziwactwie To nasze prawo

Gość rincewinde
linger - lepiej uważaj z takimi deklaracjami, bo los jest ironiczny i specjalnie na złość tobie sprawi, że zakochasz się nieszczęśliwie