Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forever alone

Co robią samotni którzy już nie szukają nikogo ?

Polecane posty

Gość forever alone
Ja od czasu jak dałem sobie spokój jestem szczęśliwszy...dziwne nie ? ...wszyscy mówią co mam taki dobry humor itd...

To nie jest nieudolność i dziwactwo, taka jest kolej rzeczy, a ja nie czuję się dziwakiem, jestem normalną kobietą, a to że samą (bo nie samotną), nie czyni mnie gorszą od innych.

Gość Kreator
Tak sobie wmawiaj. Ale faktem jest że pewnie po części zaakceptowałeś siebie jako nieudacznika.

rincewinde -->niech Twoje słowa obrócą się w gówno (sorki za dosłowność), jeśli się zakocham to tylko z wzajemnością, ale ponieważ liczyć na to nie mogę, to nie zakocham się wcale.

Gość forever alone
Nieprawda, że robimy to samo... wakacje ktoś samotny rzadko planuje...zdaje się na przyjaciół, którzy jak kogoś mają to i tak wybiorą drugą osobę , do teatru czy opery to już chyba nikt samotn nie chodzi, tak się jakoś przyjeło..

Gość heges
lepiej być samotnym niż z kimś kogo się nie kocha.

Kreatorze, nie generalizuj, nie każdy musi czuć się jak Ty sam się czujesz.

Gość Kreator
Ale dziwakami wszyscy jesteśmy Bo ludzie sami to albo księża (ci co przestrzegają reguł) albo dziwacy. Czyż jest normalne żeby człowiek który jest istotą stadną żył sam ?

Gość heges
Skoro nie znajdzie odpowiedniego partnera albo znajdzie ale niestety pokocha bez wzajemności to pozostaje tylko samotność.

Gość Kreator
O to jest cytat: "to czysty atawizm - potrzeba posiadania swojego stada.... kiedy tej potrzeby nie posiadasz, to oznacza, że jestes dziwny..." Atawizm - Dotyczy zachowań i emocji wynikających z pierwotnych instynktów przodków/osobników tej samej rasy

...a ja choć nie jestem sama, samotność mi doskwiera - bo ktoś kogo kocham jest daleko ode mnie... co robię? czekam i nie tracę nadziei... staram się być zajęta... wtedy mniej myślę... co nie znaczy, że mniej tęsknię...

Gość heges
Mój ukochany też jest bardzo daleko... wciąz na niego czekam i nie tracę nadziei :(

Gość Kreator
Ale on nie kocha wiec poszukaj sobie innego

Gość heges
Już pisałam wyżej, że znalazłam i niestety serca się nie oszuka :(

Gość forever alone
A nie jest wam głupio w sylwestra, jak dostajecie zaproszenie na ślub itd ? Ja na śluby już nie chodze, w sylwestra tez wstyd bys samotnym... Wiem ze samotni maja takie dylematy... no i kobiety chyba bardziej to przezywaja bo zaniża to ich poczucie wartosci

Gość Kreator
Bo nie dajesz im szansy. Masz swoje wyobrażenie i nie myślisz logicznie

Gość Kreator
Nie niestety nikt nie lubi być nieudacznikiem

Gość heges
Jak się kocha to nie da się mysleć logicznie :D a na żadne śluby czy wesela i tak nie chodzę. Ostatniego sylwetsra spędziłam właśnie z moja miłością :(

Gość forever alone
heges zostawil cie dla innej ? Czego nie maja inni co mial on ?

Gość Kreator
Wolisz chamów ?

Gość heges
Nie zostawił mnie dla innej. Po prostu przestraszył się związku i uznał, że chyba woli być sam :(

Gość Kreator
No i dobrze Taka kolei rzeczy też czasem jest Możesz zacząć poszukiwania albo sama dać się odnaleźć

Gość heges
Narazie dam sobie spokój z szukaniem. Zawróciłam jednemu niepotrzebnie głowę i bardzo się na mnie zawiodł na pewno. Powalczę jeszcze jakiś czas o tamtego, może się uda.

ja na śluby chodzę i nie wstydzę się tego, że przyszłam sama - choć czasem niektórzy wręcz nabijają się ze mnie i nazywają głupią słomianą wdową... twierdzą, że czekać nie warto...ale mnie to nie obchodzi... choć przyznaję, bywa przykre...

Gość Kreator
Powalcz o nowego

Gość w spodniach czy w sukience
@forever alone śluby i wesela mnie nie odstraszają, sylwester też chociaż fakt - moment wybicia północy gdy wokół Ciebie same pary jest do bani. stoisz jak ten kołek ;) jeżeli mogę z ciekawości zapytać samych/samotnych - w jakim jesteście wieku?

Gość kolejny topik
z epoki dinozaurów. Patrzcie ludzie na daty i nie wyciągajcie trupów z szafy. Ci, co pisali 2 lata temu juz nie są samotni zapewne a na pewno już tu nie siedzą.

Gość vvvvv
temat co prawda stary ale pytanie w nim postawione wciąż aktualne