Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forever alone

Co robią samotni którzy już nie szukają nikogo ?

Polecane posty

Gość katarzynka sama 27
hejka ja mam 27 lat, do tej pory samotnosc mi nei przeszkadzala, mam duze grono znajomych, zawsze cos sie dzialo, ale jak etraz widze, ze wszyscy sa sparowani oprocz mnei to mi sie plakac chce, w tym roku przezywanm to bardzo. nie wiem czemu...zakochalam sie w kims kto jest zajety :( boli strasznie, jak go widze, jego usmiech, slysze jego glos to zbeira mi sie na placz bo wiem , ze nie bedziemy razem, dlaczego swiat jest taki straszny, nie chce byc juz samotna

Gość Clam
mają hobby i prace żeby nie myśleć o swojej samotności

Gość nic...

Starają sie wypełnić czymś czas, co nie jest łatwe bo każda godzina ma aż 60 minut :o

Gość Clam
zawsze można poznać jakąś chętną koleżankę, albo iść do burdelu no chyba że jest się z tych co uznają seks tylko z tzw. "miłości", ale to już ich problem

Gość Clam
Ale jakbyś poszedł to byś przestał takie fazy mieć

Gość do BNB
pisałam Ci już kiedyś żebyś zmienił swój "wspaniały"nick i stopkę przecież nie jesteś kretynem,sądząc po wypowiedziach... a to działa jak taki odstrasacz typu "i tak nic już ze mnie nie będzie" znajoma-nieznajoma

Gość znajoma-nie
Cartoon,a Ty co za literówki tutaj robisz ,czyżby tequila obok się lała w wakacje?

Gość Clam
BNB "i co by dała 1 wizyta?" - nie należał by już do grona kafe-dziewic "i tak regularnego życia seksualnego by nie było " - jakby wreszcie zamoczył to pewnie by się otworzył na inne dziewczyny/kobiety "a pewnie jeszcze by sie nie udało" - piehdolisz, jakby nie trzepał gruchy z miesiąc przed to by "stójkę" od razu osiągnął

Gość mc 2k
a wytrzymałby miesiąc? :D

a ja oddałem sie pracy i sobie :) siłownia basen itd. nawet jakbym chciał to nie bardzo miąłbym czas na dziewczynę, aczkolwiek nie powiem bo brakuje mi kogoś przy kim bym zasnął :)

Gość mc 2k
zaczej kogoś przy kim byś sie spuścił

" to działa jak taki odstrasacz typu "i tak nic już ze mnie nie będzie"" jaki odstraszacz? przecież to sama prawda nudni ludzie bez życia i znajomych a do tego nieatrackyjni fizycznie sąjak w moim nicku " nie należał by już do grona kafe-dziewic" i.........? "kby wreszcie zamoczył to pewnie by się otworzył na inne dziewczyny/kobiety" bzdura pewnie jeszcze by złapał większ kompleks jak nawet w agecnji było by kiepsko "piehdolisz, jakby nie trzepał gruchy z miesiąc przed to by "stójkę" od razu osiągnął" a jak by siędenerwował i miał wątpliwości co do swojej fizyczności to mózg i tak byłby górą nad jakimiś durnymi zwierzęcymi popędami :P

Gość co robią
walą gruchę siedzą na kafe są uzależnieni od kafe rośnie im dupsko od siedzenia przy kompie tyją są jeszcze bardziej nieszczęśliwi

Gość znajoma-nie
OK.rób jak chcesz ,Twoje życie,w końcu inni czują misję pouczania na kafe. Też jestem szczera,ale jak widzę Twój nick to nie pojmuję po co tu jesteś

Gość mc 2k
poto aby sie uzalac nad sobą i czerpać z tego stysfakcję wszak kafe to jedene miejsce gdzie ktos czasem ktoś zwraca na nego uwagę

Gość Clam
BNB o kurva, jesteś jeszcze większym pesymistą niż Ja(chyba że jesteś projektem). Nie będę się wdawał z tobą w dyskusje bo i tak wszystko zanegujesz.

Gość mc 2k
nie wszystki, jak mu powiesz, ze jest beznadziejny oraz ze i tak nie ma poco szukac dziewczyny bo jej nie znajdzie pewnie Ci nie zaprzeczy

jak mu powiesz, ze jest beznadziejny oraz ze i tak nie ma poco szukac dziewczyny bo jej nie znajdzie pewnie Ci nie zaprzeczy Czemu ma zaprzeczać? Przecież to prawda.

Gość mc 2k
wlasnie o tym pisze: ze nie zaprzeczy

Gość co robią
zakładają swoje debilne projekty zostawiają namiary dla niuniek,a w domu żonka i dziewczyna nic nie wie dowartościowują się opiniami dziewczynek czekają na fotki od fanek:D i stronę na pudelku :P

Gość man
kurna ale przygnębiająca atmosfera

Gość mc 2k
i na www.powiedzto.pl

Gość znajomy ktos
Bo tak sie zycie potoczylo.. a dwa przyzwyczaili sie do tego :)

Gość znajoma-nie
A ja im wszystkim dobrze życzę,naprawdę 💤