Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forever alone

Co robią samotni którzy już nie szukają nikogo ?

Polecane posty

Gość BNB przypominasz mi mojego
Kolegę, on tak samo mówi że jest beznadziejny do bani i wogóle i wszyscy uważają go za takiego TYLKO DLA TEGO że sam tak uważa bo innych przesłanek ku temu nie ma

Gość mc 2k
a oni zeruja na takich dobrych i naiwnych duszach jak ty

a nikomu nie przyszło do głowy, że ktoś może RZECZYWIŚCIE być brzydki, niski i beznadziejny?

Gość owszem przyszło
ale wówczas taki człek powienien sie w trybie pilnym usunąc z tego świata aby puli genów nie psuc i nie uprzykrzać innym zycia swą beznadziejną egzystencją

Gość Clam
Brzydki, niski to sie zgodzę (bo sam znam takiego kolesia co ma może z 1.40 w kapeluszu i ma twarz zdecydowanie niewyjściową), ale podobno skończył studia więc beznadziejny raczej nie jest.

Gość według teorii
Darwina przeżywają tylko najsilniejsi i przekazują swoje geny następnym pokoleniom. Brzydki, niski i beznadziejny nie jest najsilniejszy nie jest nawet silny, więc jego jedynym ratunkiem jest powieszenie się na sznurowce markowych butów, będzie to jedyny rarytas jakiego kiedykolwiek doświadczył w życiu

Gość sleepless
oj paweł skończ już ze swymi wrednymi teoriami i idź lulać bolki

Gość mc 2k
mozna skonczyc studia i byc beznadziejnym, jedna drugiemu nie przeczy

Pomysł nie jest zly, ale niestety - samobójstwo jest sankcjonowane w większości znanych religii więc nie ma warto ryzykować.

Gość ja chodze na basen głównie
dzis jak wracałem spotkałem kumpele, za niedługo się hajta, powiedziała mi że zawsze chciala być ze mną, tylko że ja żyje w śwoim światku, właściwie to nie mam pojęcia to mowilą, ale hmmm mam nadzije ze jakos jej nie urazilem, bo ona tez dla mnie wazna jets, wlasciwe jenda z niewielu waznych dla mnie osob, uwielbiam z nia rozmawiac, i widizec jak sie cieszy

Gość Większość ludzi na kafe
Jest brzydkich, niskich i beznadziejnych i w sieci chyba nie ma większego zbiorowiska takich marnych kreatur jak tutaj.

I nikt nawet nie zaprzeczy:)

Gość ja chodze na basen głównie
lubisz poezję?

Gość Vuklmmbalkocc
up

"Kolegę, on tak samo mówi że jest beznadziejny do bani i wogóle i wszyscy uważają go za takiego TYLKO DLA TEGO " jak ma go kto uważać to raczej ażtak beznadziejny nei jest :D "RZECZYWIŚCIE być brzydki, niski i beznadziejny?" cośty takich nie ma wszyscy sąładni, wysocy i przystojni :P "tego świata aby puli genów nie psuc i" przecież natura tekiego osobnika sama z puli genów usnie. dziewczyna zostanie starąpannąfacet starym kawalerem i kropka "kończył studia więc beznadziejny raczej nie jest." w dzisiejszych czasach skończenie studiów to nei wyczyn a pozatym są studia: medycyna, prawo, informatyka, robotyka, biotechnologia, budownictwo itd... i "studia" 🖐️ i wszystie są niby państwowe i dzienne ale jednak widać różnicę :P "amobójstwo jest sankcjonowane w większości znanych religii więc nie ma warto ryzykować." a jezeli jedyną prawdziwą religią jest ateizm? to wtedy nei ma znaczenia bo i tak nie ma raju niewązne w co wierzysz bądź nie "w sieci chyba nie ma większego zbiorowiska " a w sieci to ludzie niby skąd sie biorą? przecież znajoma z pracy nei przyzna się że "przegrała życie" bo na żywo, albo podpisują się pod tym fotografią, nikt przy zdrowyych zmysłach nie robi :D w sieci można być szczerym o ile nie pisze się nic jednoznacznie identyfikującego bo w końcu zawsze można zrobić del i pa pa 🖐️

Gość ja zaprzeczam głupolu
idź spać można być ładną ,mieć faceta,itd.ale siedzieć tu z innego powodu palancie 🖐️

a jezeli jedyną prawdziwą religią jest ateizm? Zaryzykujesz , że to prawda i popełnisz samobójstwo? Bo ja nie. Chyba inaczej rozumiemy pojęcie ryzyka

Widzisz jaka jesteś beznadziejna bo tam nie jest napisane że wszyscy tylko że WIĘKSZOŚĆ hahahahaha z taka inteligencja idealnie nadajesz się do elity kafe

Gość do większość ludzi na kafe
wal się :P

Prawda boli? Oj oj z takim potencjałem to nawet do kamieniołomu by was nie przyjęli a wy tu się produkujecie ciemnoty. Dla dobra ogółu będzie lepiej jak wszystkie te marnoty stąd się otrząsną albo się zabija.

Gość .-Totkęlu
podpisuje się nogami i recami bo wy jesteście wszyscy popierdoleni hlahlahla

Gość Do większość ludzi na kafe
kocham wakacje,jak to miło popisać z takimi inteligentami i elitą społeczną jak ty teraz rozumiem czemu oni tak nienawidzą pomarańczy f***

Gość Wszyscy ludzie na kafe
Ty też jesteś popierdolony i nawet o tym nie wiesz Boże jakie to smutne jest...

Gość pawelniegawel
ssij

Weźcie idźcie lepiej zakopcie się w gnoju jesteście tak beznadziejni że nawet robaki nie będą chciały was zreć.

ssij wacka

takim ludziom to tylko przypie rd o lić w łeb i na dawców ogranów przemianować

bo my lubimy popijać kafe elite w swoim gronie p.s.pisz jeszcze ile wlezie

Gość gość
Ja jestem już od kilku lat jestem sama, pomimo tego że wielu mężczyzn chciało by się zemną umówić. Na ogół programuje, maluje, rzeźbie, studiuje i planuje karierę, gdybym tylko miała trochę wolnego czasu zapisała bym się do zespołu folklorystycznego, niestety musiałam porzucić treningi . Nie ma co narzekać to jest czysta wolność niczym nie skrępowana.